Εχει παει καποιος με αυτην -->
Ώρε τι βυζά είναι αυτά όπως λένε και στο χωριό μου!
Εχει παει καποιος με αυτην -->
Έχει κανείς άποψη για αυτήν;
Μου είπε για 120 την ώρα
Παίδες επίσημα ξεκίνησε καριέρα κοντά τον δεκαπενταυγουστο ... αρχικά ζήταγε 100€ για μια ώρα ... με προγραμμα τελειως ερασιτεχνικο απο οτι μου περιεγραψε ... όποτε δεν με ενθουσίασε και προτίμησα να πάω για τα μπάνια του λαού ... τωρα που επέστρεψα είπα να δοκιμάσω κάτι νέο, τρομαρα μου , και την πήρα τηλέφωνο .... οι τιμές μου είπε άλλαξαν πρωτον λόγω του σουξέ που είχε ( ένεκα οι γνωστοί ιππείς του Αυγούστου ) και δεύτερον να βγάλει έξω τα λιγουρια , τρομαρα της , και τις πηγε 100€ την πιστολιά ... 150€ η δεύτερη κλπ... προφανώς αφού λίγδωσε το εντερακι της καβαλησε το καλαμι ... Πάντως απο την ειδα σε φωτο μπετατζίζει...
Συμφωνω περιεργο τραινο, 1.84 υψος, 33 ετων μου ειπε στη φωτο τουλαχιστον 40αρα την εκοψα, επισης δεν φιλαει, στοματικο με προφυλαξη κ..λιγο πρωκτικο (!!)Παίδες επίσημα ξεκίνησε καριέρα κοντά τον δεκαπενταυγουστο ... αρχικά ζήταγε 100€ για μια ώρα ... με προγραμμα τελειως ερασιτεχνικο απο οτι μου περιεγραψε ... όποτε δεν με ενθουσίασε και προτίμησα να πάω για τα μπάνια του λαού ... τωρα που επέστρεψα είπα να δοκιμάσω κάτι νέο, τρομαρα μου , και την πήρα τηλέφωνο .... οι τιμές μου είπε άλλαξαν πρωτον λόγω του σουξέ που είχε ( ένεκα οι γνωστοί ιππείς του Αυγούστου ) και δεύτερον να βγάλει έξω τα λιγουρια , τρομαρα της , και τις πηγε 100€ την πιστολιά ... 150€ η δεύτερη κλπ... προφανώς αφού λίγδωσε το εντερακι της καβαλησε το καλαμι ... Πάντως απο την ειδα σε φωτο μπετατζίζει...
Συμφωνω περιεργο τραινο, 1.84 υψος, 33 ετων μου ειπε στη φωτο τουλαχιστον 40αρα την εκοψα, επισης δεν φιλαει, στοματικο με προφυλαξη κ..λιγο πρωκτικο (!!)
Προσπερασα, too old for this shit σκεφτηκα (εκφραση ειναι δεν χαρακτηριζω την κοπελα)
Μπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα που έχει δικό της χώρο στην Αθήνα
[/quoteΠαμε πισω και υπαρχει θεμα με ανεξαρτητες σε δικο τους χωρο. Εκει ψαξε μεχρι να ζαλιστειςΜπορείτε να μου προτείνετε κοπέλα που έχει δικό της χώρο στην Αθήνα
Οχι απλα δεν θα γινει χαμος αλλα παιζει να φας και τραμπουκισμο. Που και που που δεν βρισκω τα φτηνα και τα σιγουρα επειδη γαμιουνται ολη μερα παιρνω κανα τετοιο.Πες μου οχι πες μου αυτες τωρα δεν θελουν να της καλεσεις σε ραντεβου να ερθουν αλλες και να γινει χαμος??????
Καλημέρα γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτην φαίνεται κορμάρα
πως τις αναζητω περα απο τις σελιδες που ανοιξαν στο φορουμ;