napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Είναι τρελό μωρό τύπε, δε θα το κλάψεις το 80αριΑσπρουλιαρα και χαλαρο σωμα μου φαινεται στις φωτογραφιες..
Ειμαι και λιγο απαιτητικος..
Είναι τρελό μωρό τύπε, δε θα το κλάψεις το 80αριΑσπρουλιαρα και χαλαρο σωμα μου φαινεται στις φωτογραφιες..
Ειμαι και λιγο απαιτητικος..
Δουλεύει κανονικά, βέβαια πάντα είναι δυσεύρετη η άτιμη, αλλά πάντα μεγάλη καυλα. Όμως μόνο τηλέφωνο όχι μήνυμα ή Viber.Ξερει κανενα παληκαρι αν δουλευει η βικα95 και σε τι φαση ειναι τελευταια?
Και τηλεφωνο που την πηρα 2-3 φορες σημερα δεν απαντουσε.Δουλεύει κανονικά, βέβαια πάντα είναι δυσεύρετη η άτιμη, αλλά πάντα μεγάλη καυλα. Όμως μόνο τηλέφωνο όχι μήνυμα ή Viber.
Θα μας τρελάνεις, αφού ξέρεις ότι έχει νήμα γιατί δεν ρωτάς εκείψαχνω την izabela που εχει νημα εδω
οπου αστερακια kleopatra.clubΚαλημέρα συναγωνιστές,
Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία ή έχει εμπειρία με την παρακάτω;
Οι φωτο βγαίνουν καθαρές.
Και τηλεφωνο που την πηρα 2-3 φορες σημερα δεν απαντουσε.
Από 80 μεχρι όσο θές. Συνήθως στα 100-150 βρίσκεις κάτι καλό. Η κάθε κοπέλα κοστολογεί τον εαυτό της όσο θέλει...Καλημερα ποια ειναι η λογικη τιμη για μια ανεξαρτητη?Για μια ωρα παντα κανουμε παζαρια η οχι?
Οι γνωμες σας...
Καλημερα ποια ειναι η λογικη τιμη για μια ανεξαρτητη?Για μια ωρα παντα κανουμε παζαρια η οχι?
Οι γνωμες σας...
προσωπική μου άποψη παίρνεις οτι μπορείς να πληρώσεις. Με τα παζάρια μονο το ραντεβού θα καταφέρεις να χαλάσεις και στο τέλος θα κλαις και αυτά που έδωσεςΚαλημερα ποια ειναι η λογικη τιμη για μια ανεξαρτητη?Για μια ωρα παντα κανουμε παζαρια η οχι?
Οι γνωμες σας...
τι ψαχνεις φιλε? τοσο δυσκολο ειναι να τη βρεις? αν την παρεις τηλεφωνο θα απαντησει. Εκτος αν θελεις να σου τη φερουμε εμεις στην πορτα σου.ψαχνω την izabela που εχει νημα εδω
Ακομα στα 80 το εχει η Βικα? Πολλα πλέον τα 80 για την κοπελα αυτη.Είναι τρελό μωρό τύπε, δε θα το κλάψεις το 80αρι
Θα διαφωνήσω μαζί σου. Προσωπικά αν μου κανεις παζάρια στη δικη μου δουλειά δε θα μου αρέσει και ενδεχομένως να εισπράξεις ενα μέρος της δυσαρέσκειας αυτής αν δεχτώ να σε εξυπηρετήσω. Δε νομίζω ότι οι κοπέλες διαφέρουν σε κάτι. Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του ορίζει μια τιμή. Αν σου αρέσει και μπορείς αγοράζεις αλλιώς πας αλλού.Παζάρι Παζάρι Παζάρι μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση. Αν αφήσουμε το θέμα χημείας κατά μέρος, η συμπεριφορά της γκόμενας δεν αλλάζει επειδή δέχτηκε να πηδηχτεί με λιγότερα χρήματα. Δηλαδή από αυτές που δεν παζαρέψατε την τιμή τους, μείνατε πάντοτε ευχαριστημένοι? Οι πουτάνες μας βλέπουν μόνο σαν πορτοφόλι (και πολύ καλά κάνουν). Και αν τιμούν τη φανέλα ή όχι δεν συνδέεται καθόλου με τα χρήματα που θα συμφωνήσουν να πάρουν. Το πολύ πολύ να μην συμφωνήσουν να ρίξουν το κασέ τους. Παζάρι λοιπόν και πάλι παζάρι και μην ακούτε αυτά που λένε οι νταβάδες τους.
ΣυμφωνώΘα διαφωνήσω μαζί σου. Προσωπικά αν μου κανεις παζάρια στη δικη μου δουλειά δε θα μου αρέσει και ενδεχομένως να εισπράξεις ενα μέρος της δυσαρέσκειας αυτής αν δεχτώ να σε εξυπηρετήσω. Δε νομίζω ότι οι κοπέλες διαφέρουν σε κάτι. Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του ορίζει μια τιμή. Αν σου αρέσει και μπορείς αγοράζεις αλλιώς πας αλλού.
ειδικα οταν πουλας υπηρεσιες και οχι προιον ;) εχεις να φας φολα σύννεφο σαν αμμοθύελλα στην σαχαραΘα διαφωνήσω μαζί σου. Προσωπικά αν μου κανεις παζάρια στη δικη μου δουλειά δε θα μου αρέσει και ενδεχομένως να εισπράξεις ενα μέρος της δυσαρέσκειας αυτής αν δεχτώ να σε εξυπηρετήσω. Δε νομίζω ότι οι κοπέλες διαφέρουν σε κάτι. Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του ορίζει μια τιμή. Αν σου αρέσει και μπορείς αγοράζεις αλλιώς πας αλλού.