Διαγραμμένο μέλος 36729
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
autofill είναι καινούργιο και προσπαθώ να το μαθωgoogle translate ή autofill?
autofill είναι καινούργιο και προσπαθώ να το μαθωgoogle translate ή autofill?
Καλημέρα συναγωνιστές.σας εύχομαι ένα παρασκεύασμα βατόμουρο ακόμη γεμάτο τρέλλας γαμησια.εχει κανένας να που πρώτη είναι καμιά ανεξάρτητη μικρούλα για την βδομάδα που έχετε για πρωινό ραντεβού κατά τις 10:00 .με πμ
κάποια βοήθεια και ας είναι καινουργιαautofill είναι καινούργιο και προσπαθώ να το μαθω
πάρτο πάλι από την αρχή,,Για πάμε μπας και καταλάβουμε κάτι!!!!????Καλημέρα συναγωνιστές.σας εύχομαι ένα παρασκεύασμα βατόμουρο ακόμη γεμάτο τρέλλας γαμησια.εχει κανένας να που πρώτη είναι καμιά ανεξάρτητη μικρούλα για την βδομάδα που έχετε για πρωινό ραντεβού κατά τις 10:00 .με πμ
καλό Παρασκευό Σάββατο Κυργιάκο με πολλά γαμησια.ξερει κανένας καμία μικρή ανεξάρτητη για πρωινό ραντεβού κατά τις 10:00 για την εβδομάδα που έρχεταιπάρτο πάλι από την αρχή,,Για πάμε μπας και καταλάβουμε κάτι!!!!????
?καλό Παρασκευό Σάββατο Κυργιάκο με πολλά γαμησια.ξερει κανένας καμία μικρή ανεξάρτητη για πρωινό ραντεβού κατά τις 10:00 για την εβδομάδα που έρχεται
φιλε μου καλησπερα..σε ποιες αναφερεσαι οτι παιρνουν 250 ευρω και 300 για 3με4 ωρες και κανουν και τα παντα???αν δε θες να το αναφερεις εδω στειλε πμ σε παρακαλω..ευχαριστω..3 με 4 ωρες υπαρχουν κοπελες από 250 ευρο μεχρι 400 ευρο πλουσια και κανουν τα παντα μεχρι και συνοδεια και παρτουζες με ζευγάρια , αν παρεις από γραφεια που σου ειπε ο Global Moderator Guru13 τοτε το ανεβενει το κασερι φιλε μου αλλα υπαρχουν ανεξάρτητες και εδώ μεσα αλλα και γενικα που περνουν από 250 ευρο και πανω αλλα μην περιμενεις ότι θα είναι και τουμπανα
καλησπερα τυποι!! εδω τι εχουμε
450 ευρω??Εαν δεν εφευγα για ιταλια θα την δοκιμαζα για ενα 2ωρακι αλλα υπομονη...
Οσοι την εχουν δοκιμασει πρεπει να εχουν μεινει ευχαριστημένοι [ ετσι πιστευω τουλαχιστον ]
Τελικά αλλος έχει το όνομα και άλλος είναι μεγιστάνας..450 ευρω??
Μεγιστάνας με 6 γράμματα; :S :S :SΕαν δεν εφευγα για ιταλια θα την δοκιμαζα για ενα 2ωρακι αλλα υπομονη...
Οσοι την εχουν δοκιμασει πρεπει να εχουν μεινει ευχαριστημένοι [ ετσι πιστευω τουλαχιστον ]
Ολα καλα. Ο Κυριακος ποιος ειναι ??? Ο Μητσοτακης ???καλό Παρασκευό Σάββατο Κυργιάκο με πολλά γαμησια.ξερει κανένας καμία μικρή ανεξάρτητη για πρωινό ραντεβού κατά τις 10:00 για την εβδομάδα που έρχεται
Ολα καλα. Ο Κυριακος ποιος ειναι ??? Ο Μητσοτακης ???
ποιος δίνει 300 για μια ώρα και σε ποια τα δίνει μαν; ΧαλάρωσεΠαιδιά καλησπέρα επειδή βλέπω αρκετοί από εδώ ενστερνίζονται το γεγονός ότι κάποιες ζητάνε 150 - 200 - 300 - 500 γιατί δεν φτιάχνει ένας ένα θρέντ μόνο για αυτές... να χαλαρώσει κάπως αυτό το νήμα γιατί πραγματικά το σέβομαι όταν ο άλλος δίνει 300 για μια ώρα όταν με αυτά μπορεί να κάνει πάρτι με 2 κοπέλες....
όμως πραγματικά μου σπάει τα νεύρα αυτό
Φίλε μου διάβασε λίγο πιο κάτω ...ποιος δίνει 300 για μια ώρα και σε ποια τα δίνει μαν; Χαλάρωσε
χαχαΌχι ο "Κυριάκος" αλλά ο "Κυργιάκος". Υποθέτω ο Σωτήρης...
Κατω η Πανω? Και εγω θα εδινα 300 ισως και περισσοτερα για μια πορνοσταρ του εξωτερικου.Φίλε μου διάβασε λίγο πιο κάτω ...