taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 557
- Πόντοι
- 4.440
Είναι αυτή που αν δεν τις κάνεις γλυφομουνι δίχως αύριο δεν έχεις πολλές πιθανοτητες να περάσεις καλάH Μανταμ Angelina ποια ειναι; για πες κάποιος!
Είναι αυτή που αν δεν τις κάνεις γλυφομουνι δίχως αύριο δεν έχεις πολλές πιθανοτητες να περάσεις καλάH Μανταμ Angelina ποια ειναι; για πες κάποιος!
το τηλέφωνο βγαίνει καθαρο. Αν ξέρει κάτι περισσοτερο κάποιος ας μας πει.φαίνεται τουμπανακι η κορασιδα.
Είναι αυτή που αν δεν τις κάνεις γλυφομουνι δίχως αύριο δεν έχεις πολλές πιθανοτητες να περάσεις καλά
Είναι αυτή που αν δεν τις κάνεις γλυφομουνι δίχως αύριο δεν έχεις πολλές πιθανοτητες να περάσεις καλά
αλανια... ψαχνω να την βρω εδω και ενα μηνα , αλλα μαλλον εφυγε και δεν βλεπω να επιστρεφει... ξερετε κατι? το τηλ που εχει δεν λειτουργει παντως.Αλήθεια? Γιαμ...Γιαμ
Μια ερωτηση προς ολους τους συναγωνιστες που μπορουν να βοηθησουν και να προτεινουν Ανεξαρτητες κορασιδας μεχρι 35 που τα περνουν στο στομα μεχρι τελευταιας σταγονας?
εκτος απο ( Adelina , Angelina , Angela2 , Dimitra25 , ANGEL007SEX , Μελίνα 19 )
Τζολι τα παιρνει ? Οσον αφορα Βικα95 αμα την πετυχεις παιξε ξυστο . Σιγουρα λεφτακοίταξε για jolie23, Marialena, Nagia, Vika95 είναι και άλλες πολλές
Anna-590 / Κατερίνα3 / Μαρία2 /Μια ερωτηση προς ολους τους συναγωνιστες που μπορουν να βοηθησουν και να προτεινουν Ανεξαρτητες κορασιδας μεχρι 35 που τα περνουν στο στομα μεχρι τελευταιας σταγονας?
εκτος απο ( Adelina , Angelina , Angela2 , Dimitra25 , ANGEL007SEX , Μελίνα 19 )
Ότι θελει 150 / ωρα.Ξέρουμε τίποτα ?
Και όμως!Τζολι τα παιρνει ? Οσον αφορα Βικα95 αμα την πετυχεις παιξε ξυστο . Σιγουρα λεφτα
μονο?Ότι θελει 150 / ωρα.
και να τα καταπίνουν η να τα φτύνουν;Μια ερωτηση προς ολους τους συναγωνιστες που μπορουν να βοηθησουν και να προτεινουν Ανεξαρτητες κορασιδας μεχρι 35 που τα περνουν στο στομα μεχρι τελευταιας σταγονας?
fakeΚαλησπέρα συναγωνιστές. Έχει κάνει κανένας TEST-DRIVE την παρακάτω κορασίδα;
Ωραίος, σύντομος και περιεκτικός.Συναντηση προσφατη με Αλεξανδρα 27 και με Στελλα Αιγαλεω.Πως κολλανε αυτες μαζι?Καμια σχεση!Την μια την πηρα εγω και την αλλη κολλτος φιλος μου,αλλα του την καλεσα εγω.Δεν υπηρξε παρτι αλανια,αν αυτο σκεφτεστε...Ο καθεις στην καμαρα του σε ξενοδοχειο του κεντρου ,στην πλατεια του μεταξιου.Με την ευκαιρια να πω οτι ο κοσμος γαμαει στο φουλ!Πηραμε τα τελευταια δυο δωματια!Εως οτου να φθασουμε,στους διαδρομους διαδραματιζοταν ηχητικο παραληρημα...
Στελλα
Ηρθε στο δωματιο μου ,στην ωρα της.40-43 ετων,μελαχρινη,γεματουλα,με σεξουλιαρικο υφακι τυπου θα σε γαμησω εσενα ,δεν την λες ομορφη αλλα ασχημη δεν ειναι...Οταν ηταν ετοιμη να μου την πεσει(γυαλιζει το ματι της για πηδημα),της εξηγησα οτι προοριζεται για τον φιλο μου που ηθελε πιο αγριες καταστασεις.Και εγω ηθελα αγρια πραγματα αλλα ας οψεται η φιλια...Ειχα την πληροφορηση απο τον φιλο,τον μεγιστο Ζadren οτι η κυρια το πνιγει το κουνελι.Τελικα μετα απο τσεκιν για να δω τι θα ψωνισω την επομενη,την εστειλα στον φιλο μου.Τον τελειωσε!Απο οτι μου ειπε τα παντα ολα!Τελειο σεξ με ενδιαμεσο σχεδον επαγγελματικο μασαζ και δευτερο γυρο...Καπαοια στιγμη του τον αρπαξε και του τον εχωσε μονη της στο σουφριδι της! Τρελαθηκε ο ανθρωπος!Περασε πολυ καλα απο αυτα που μου ειπε...
Αλεξανδρα 27
Ηρθε αμεσως μετα.Κοντουλα,γλυκουλα 45αρα.Ντυσιματακι που δηλωνει την ταυτοτητα της και λιγο κακογουστο.Μπηκε μεσα με χαμογελακι μιλωντας μου στον πληθυντικο!Μου ζητησε πρωτα τα χρηματα Κορμι καλο για την ηλικια της,σφικτο με πολυ ωραια επιδερμιδα και 2.5 φυσικο στηθος.Προσωπο οπως το βλεπετε στις φωτο.Τυπικο ρωσικο.Πολυ κοντη.Βεβαια της δινει το προταιρημα της ευλυγισιας κατα τον αγωνα.Διεκπερεωτικη ομως και μια αισθηση οτι ειμαι ο ασθενης και με περιποιειται!Πιπα μετρια αλλα οχι κακη.Μουνακι υγρο.Αποφευγειτην δακτυλοσκοπηση αν και καποια στιγμη του αγωνα την υπεστη χωρις να μπορει να φερει αντιρησεις. Εκει που πεταγεται σαν να της κανουν ηλεκτροσοκ ειναι οταν της αγγιζουν την κωλοτρυπιδα της.Και μιλαμε μονο για αγγιγμα...σκεφθειτε!Στο διαλειμα τρυφερη και γλυκειά.Δεν καπνιζει και προσεχει το κορμι της.Ειναι φιλικη και πολυ καλος ανθρωπος,Ομως βγαζει εναν επαγγελματισμο και μια fake συμμετοχη.Πρεπει να εχει δουλεψει καθαριστρια η καμαριερα η νοσοκομα...Κατι τετοιο!Δεν το μετανοιωσα για τα 60 ευρω που πηρε.Η Στελλα πηρε 50 βεβαια με πολυ ανωτερες υπηρεσιες
Αλλα η καθεμια οριζει μονη της ποσο μισθωνει το κορμι της...Αποδεκτο
Να ειστε καλα παιδες και να γαματε καλυτερα και τα καλυτερα....
Συναντηση προσφατη με Αλεξανδρα 27 και με Στελλα Αιγαλεω.Πως κολλανε αυτες μαζι?Καμια σχεση!Την μια την πηρα εγω και την αλλη κολλτος φιλος μου,αλλα του την καλεσα εγω................................................................................
..........................................................................................
..........................................................................................
Να ειστε καλα παιδες και να γαματε καλυτερα και τα καλυτερα....