spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
αν διαθετεις 100,για ριξε μια ποιο προσεκτικη ματια τοτε...Guru13 εκει κανω εξαιρεση
ξερεις τηλ;
αν διαθετεις 100,για ριξε μια ποιο προσεκτικη ματια τοτε...Guru13 εκει κανω εξαιρεση
ξερεις τηλ;
ΕΑΝ γνωριζει κανεις με διαφωτιζει και εμε...η Ιωαννα Καυλιαρα που κυκλοφορει εσχατως σε αγγελιοσαιτ...ειναι η παλιοτερη επονομαζομενη Ιωαννα 23????
ωραία ενημέρωση!
δεύτερη φορά χρεώνει έξτρα;
όταν βγάζει φωτογραφίες η κάθε μία, δεν είμαι μπροστά. αν στις φωτό είναι το φανελάκι της και από μέσα οι δικές της βυζούμπες ή είναι κλεμένες από το ίντερνετ ούτε ο γκόμενός της δεν το ξέρει. χαλάρωσε τύπε.ρε τυπε μας δουλευεις?
μιλαω για τις φωτος της γκομενας που πηρες ειναι ετσι σαν τις φωτος>?
παιδιά εμένα η κοπέλα μου άρεσε, ελάτωμα δεν είχε στο σώμα της ή χαρακτηρηστικό τέτοιο που να κάνει τις φωτό της να φαίνονται μούφα. αν είναι μούφα bravisimo διότι βρήκε κατάλληλες.καλα οι δυο τελευταιες ειναι σαφως απο διαδικτυο!η πρωτη ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα που ειδες?
μαλιστα.παμε παλι.ειπες οτι διαθετεις 100?..καταλαβα λαθος?..η μονο 100 για την συγκεκριμενη?Guru13 τι ματια να ριξω;
Ρωταω εαν εχεις το τηλ της.
Φιλε απο το πρωι εδω μεσα, και ακομα να βρεις καλντερι? Ποσο σπρωξιμο χρειαζεται? Εισαι σιγουρος οτι τελικα θελεις να γαμησεις η μηπως τιποτες αλλο?Guru13 τι ματια να ριξω;
Ρωταω εαν εχεις το τηλ της.
παιδιά εμένα η κοπέλα μου άρεσε, ελάτωμα δεν είχε στο σώμα της ή χαρακτηρηστικό τέτοιο που να κάνει τις φωτό της να φαίνονται μούφα. αν είναι μούφα bravisimo διότι βρήκε κατάλληλες.
και μια που το έφερε η κουβέντα, σε αυτή την αγγελία επί παραδείγματι χωράνε ή δε χωράνε όλες οι λεπτές ξανθούλες γύρω στα 23;
και σε αυτή όλες οι παχουλούλες καστανές; αν εμένα μου έρθει μία που να είναι έτσι, γιατί να έχω πρόβλημα; το ζήτημα είναι το ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΖΟΥΜΠΑΣ. αν είναι οι φωτό μούφα, τι με νοιάζει; στην προκειμένη περίπτωση της τύπισας που πήγα, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ άνετα να είναι πραγματικές της. αυτό μου φτάνει εμένα.
1Πόσες καταθέσεις έκανες; Δυο;
Μην ασχολεισαι ρε, δεν καταλαβες?