diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ε, δεν εχει παραπονο....μια χαρα τα παει λεει....
Εσύ είναι γνωστός και στο σηκώνει.... γενικά μιλάω πάντα...
ε, δεν εχει παραπονο....μια χαρα τα παει λεει....
Καλημέρα συναγωνιστές έχει δοκιμάσει κανείς εδώ;
Ευχαριστώ.
love list
Κοίταξέ την στο face θα καταλάβεις!!!
.Αν κάθε φορά που την πήρα έβγαζε ένα 60αρι.... μαλάκα αυτή θα αγοράσει τη Eurobank σε κανα μήνα
Κοίταξέ την στο face θα καταλάβεις!!!
μαμα μου :S :S :SΚοίταξέ την στο face θα καταλάβεις!!!
Μεγάλη αλήθεια, δυστυχώς...Αλλα Καυλι ειναι αυτο....Εχει δικη του λογικη!!!!
Αλβανογραφείο με μουφα φωτόwww.openday.gr/ads/6971619003-2/]http://www.openday.gr/ads/6971619003-2/[/url]
Την έχει δοκιμάσει κανείς;
γραφεια.μετά από καιρό επανήλθα στο αγαπημένο μου φόρουμ. γιά! σε όλους. έχω χάσει αρκετά αυτό τον καιρό και δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν δώσει πληροφορίες για αυτές:
ευχαριστώ!
τι απεγινε η ψυχιατρος?πηρε πτυχιο?
αγγελια αληθινη.οπως και φωτος.δεν θελεις να δεις απο κοντα..αστο καλυτερα...
τη 2η την έχω πάρει εγώ. Ελληνίδα γύρω στα 43 και βάλε. είτανε αυτή των φωτογραφιών, λεπτή αλλά όχι με σφιχτό κορμί.μετά από καιρό επανήλθα στο αγαπημένο μου φόρουμ. γιά! σε όλους. έχω χάσει αρκετά αυτό τον καιρό και δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν δώσει πληροφορίες για αυτές:
ευχαριστώ!
Ωραίος συναγωνιστή. Από πρόσωπο βλέπεται? Full πρόγραμμα?τη 2η την έχω πάρει εγώ. Ελληνίδα γύρω στα 43 και βάλε. είτανε αυτή των φωτογραφιών, λεπτή αλλά όχι με σφιχτό κορμί.
έγλειφε τα πάντα ακάποτα με 70 ευρώ με κέφι είναι η αλήθεια. τα βυζιά της είτανε πολύ πεσμένα αλλά μου είχε πει πως θα φτιάξει σιλικονάτα. σίγουρα δεν ήτανε γραφείο.
Από τό τηλ μού είπε γιά full πρόγραμμα στά 70€.λέω να πάρω και θά ενημερωσω.Ωραίος συναγωνιστή. Από πρόσωπο βλέπεται? Full πρόγραμμα?
ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!Φαινομουνα?κι εσ κε σε?εχει ξαναγραφτει...κανατα φαινομουνα απο τα Ανω Γαμηδια....
H Σόνια είναι αυτή;Ρε συναγωνιστες ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι συγκεκριμενο μωρο (γνωστο στουντιοκοριτσο τιμημενο πολλακις παλαιοτερα) δουλευει και ως Ανεξαρτητη κατ οικον Hotel κλπ.... στα 100 ful (εκτος anal). Ξερει κανεις τιποτα σχετικο μηπως και βγαλουμε καμια ακρη?