petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.910
- Πόντοι
- 41.813
Eυχαριστω παιδια.Κανω μια συσκεψη με τον εαυτο μου να δω που θα παω κ εφυγα για καταθεση..
σημερα δεν πρεπει να ειναι ανοιχτα το Σ40-42 νομιζω
Eυχαριστω παιδια.Κανω μια συσκεψη με τον εαυτο μου να δω που θα παω κ εφυγα για καταθεση..
σημερα δεν πρεπει να ειναι ανοιχτα το Σ40-42 νομιζω
Tι ξερουμε για αυτο ρε παιδια ?? φωτο τηλεφωνο βγαινουν οκ ....καμμια εμπειρια υπαρχει με το "νακι" ??
Οχι φιλε κουλουρι δεν πηρα,πιπα πολυ καλη,υγρη ξεσκουφωτη και στουσ δυο γυρους,γενικα σαν να πηδαγα γκομενα και οχι πουτανα,αγκαλιτσες κτλ....αυτο που μου κανε εντυπωση ,και μενα μ αρεσε ,ηταν πολυ χαμογελαστη και ευχαριστη.
το κουλουρακι αδελφε στα services ισχυει /δοκιμασες;
απο πιπα τι λεει βαθεια και υγρη ή αεροπιπα ;
δεν το γλυφει καθολου ξεσκουφοτο;
Η εν λόγω κυρία,έχει πολύ μικρό βυζί (Νο 1),έχει μεγάλη περιφέρεια σε σχέση μέ τό υπόλοιπο σώμα της,εχει μιά ουλή στό ενα κωλομέρι καί προσπαθεί νά αποφύγει τό πρωκτικό με διάφορες δικαιολογίες.Κατά τήν ταπεινή μου άποψη δέν αξίζει...αυτη μου πε 80 με κουλουρι και ακα πιπα για μια ωρα,εχει καποιος εμπειρια με την συγκεκριμενη?γιατι το σκεφτομαι ...
ευχαριστω φιλε για την πληροφοριαΗ εν λόγω κυρία,έχει πολύ μικρό βυζί (Νο 1),έχει μεγάλη περιφέρεια σε σχέση μέ τό υπόλοιπο σώμα της,εχει μιά ουλή στό ενα κωλομέρι καί προσπαθεί νά αποφύγει τό πρωκτικό με διάφορες δικαιολογίες.Κατά τήν ταπεινή μου άποψη δέν αξίζει...
Καλημέρα σε ολους...δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις στο 'αθλημα' ...οι γνωστες εχουν να προτεινουν τιποτα σε στεγνο σωματοτυπο
με σωστη συμπεριφορα, τυπου 'γκομενας' ? ...thanx εκ των προτερων
Αν θυμάμαι καλά είναι η γνωστή Μαριάν με πλούσια βιβλιογραφία εδώ μέσα και έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει...;;;!!εχει κωλαθρα για πολυ
υπαρχει βιογραφικο για την σεξυ κυρια μαριαν?
Αν θυμάμαι καλά είναι η γνωστή Μαριάν με πλούσια βιβλιογραφία εδώ μέσα και έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει...;;;!!
Πηρα τηλε. αλλα δεν το σηκωνει. Εστειλα mail. και περιμενω.
Ιδωμεν....