Παρε και τρια με διπλη και τζατζικι και θα σου κανει το γαμησι της ζωης σου !!! ;)
Σωσ να εχει ???
Παρε και τρια με διπλη και τζατζικι και θα σου κανει το γαμησι της ζωης σου !!! ;)
Χωρις κρεμυδι, μην το ξεχασης.Σωσ να εχει ???
paidia kserei kaneis kamia aneksartiti omorfi gia kalo pou mporei na taksidepsi pantou....... gia trikala
Χωρις κρεμυδι, μην το ξεχασης.
Παιδια με αυτην την παιζει
Εχει κανει καποιος παιχνιδι ?
η τιπυσα θελει 100 για μια ωρα,27 χρονων,ξενη αλλα μιλουσε καλα ελληνικα οπως την ακουσα στο τηλεφωνο...ΟΚ ξάδερφε όποτε μπορέσεις.
Μήπως είναι αυτή στην αγγελία η Αννα33 ή Αννα77 ή όπως αλλιώς τη λένε τώρα;;;
η τιπυσα θελει 100 για μια ωρα,27 χρονων,ξενη αλλα μιλουσε καλα ελληνικα οπως την ακουσα στο τηλεφωνο...
πως θα γράψει κρητική αφού είναι από το Μεσολόγγι;πρι 2 μέρες έκανες εγγραφη στο σιτε και τσουκ βρήκες και την χριστινα από το μεσολογγι
δεν πας να την συναντήσεις να γράψεις καμιά κρητικη
Αληθινές είναι οι φωτος μπόυ... και αυτη στη μπανιερα και κατι αλλες που εχει βαλει σε αλλες αγγελιεςΚριμα και ηταν καλη περιπτωση παντος αν και την ειχα παρει τηλ και μου ειπε οτι ηταν δικες της ευτιχως που δεν εκλεισα ραντεβου :-
19ΧΡΟΝΗ ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ, ΣΚΈΤΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ...
Οχι φιλε μου δε μου ειπε τπτ για χωρο δικο της απο προσωπο - σωμα τι λεει δεν περιμενω να γ... κανενα μοντελο απλα πληροφοριακαΑληθινές είναι οι φωτος μπόυ... και αυτη στη μπανιερα και κατι αλλες που εχει βαλει σε αλλες αγγελιες
Μονο που ειναι 45+ και τα βυζια σιλικονη. Επιδοσεις ικανοποιητικες.
Αυτα απο πληροφοριες συναδελφου που εμπιστευομαι.
Σου ειπε αν εχει ετοιμασει το δικο της χωρο (καπου στις αρχες λεωφ. Μεσογειων ειχε πει) ή ακομα σε χοτελ πάει??
πρι 2 μέρες έκανες εγγραφη στο σιτε και τσουκ βρήκες και την χριστινα από το μεσολογγι
δεν πας να την συναντήσεις να γράψεις καμιά κρητικη
μα δεν εχει κανεις το τηλ της αννας33?????