GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.410
- Πόντοι
- 2.546
Οχι Μελινα.Ελληνιδα ηταν.Μηπως εννοεις την Μιλενα; εχει φυγει κανα διμηνο
Οχι Μελινα.Ελληνιδα ηταν.Μηπως εννοεις την Μιλενα; εχει φυγει κανα διμηνο
Μήπως είναι η μελίνα Love από τις aggelies;Οχι Μελινα.Ελληνιδα ηταν.
Ένα γκομενάκι που είχα παλιά για ξεπεταεσυ τελικα δεν μας ειπες ποιαν πηρες στο Μπιλ
Welcome to Gboard clipboard, any text you copy will be saved here.
Άμα πας μέχρι το doumpai θα την βρεις
Ευχαριστώ είναι τραγικοίWelcome to Gboard clipboard, any text you copy will be saved here.
Άμα πας μέχρι το doumpai θα την βρεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεμάτη πουτανες είναι η Αθήνα, ρε τύπε. Ψάξε λίγο τα νηματα και διαλεξε. Που να ξέρουμε τα γούστα σου?Υπάρχει τίποτα καλό και φτηνό Αθήνα; Αν ναι στείλτε Dm κάτω από 50 ηλικία
τεμπελης ολκης τον κοβωΓεμάτη πουτανες είναι η Αθήνα, ρε τύπε. Ψάξε λίγο τα νηματα και διαλεξε. Που να ξέρουμε τα γούστα σου?
Εγώ της έστειλα στο βαιμπερ ούτε καν το διάβασεΚανονίζει εύκολα, μικρή ηλικία, σιδεράκια που δεν τα καταλαβαίνεςι στην πίπα, απίστευτη κωλάρα, πολύ καλό dt. Αυτά από εμένα...
Περιπτερόκρασο. ΦετινόΥπάρχει τίποτα καλό και φτηνό Αθήνα; Αν ναι στείλτε Dm κάτω από 50 ηλικία
WhatsApp φίλε… viber μ είχε πει ήταν ουφΕγώ της έστειλα στο βαιμπερ ούτε καν το διάβασε
Την είχα πάρει πριν δύο χρόνια σε Hotel 2 ώρες 180€ πέρασα πολύ ωραία θα την ξαναπάρω σίγουρα,Εδώ τι έχουμε; Ποιος έχει πάρει;
Ωραία σε ευχαριστώΤην είχα πάρει πριν δύο χρόνια σε Hotel 2 ώρες 180€ πέρασα πολύ ωραία θα την ξαναπάρω σίγουρα,
Μου έκανε ακαπ πίπα φιλιά βαθιά με γλώσσα μου είπε αν θέλω να τελειώσω στο στόμα δεν το έκανα καμία από τθς δύο φορές στήσιμο λίγο μηχανικό αλλά οκ, όμορφος άνθρωπος με ωραίο χαμόγελο, επίσης μου θύμιζε στο πρόσωπο την Μπέτυ Μαγγίρα
Μήπως την δοκίμασες και σαν ανεξάρτητη; Της είχα στείλει για σήμερα στο βάιμπερ δεν απάντησε ομώς. Από πρόγραμμα μου είπε 100 φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό και μία εκτόνωση. Για δεύτερη +20.Δουλευε ως Ολιβια στα studio Κηφισου 30/60. Καλη περιπτωση οταν την ειχα παρει πριν κανα 2 μηνο αν θυμαμαι καλα!!
Β. Δημοφιλέστερη ανεξάρτητη?
στις αρχες αρχες της ειναι λιγο θολο το τοπιο αλλα αφου στην συνεχεια καθαρισε η φαση τοτεε ολαα καλαα εχει μπει στο τσεκ λιστ ,ωρεεε το μαγγιρακιι αξεχαστο μωρο κ εκεινοΤην είχα πάρει πριν δύο χρόνια σε Hotel 2 ώρες 180€ πέρασα πολύ ωραία θα την ξαναπάρω σίγουρα,
Μου έκανε ακαπ πίπα φιλιά βαθιά με γλώσσα μου είπε αν θέλω να τελειώσω στο στόμα δεν το έκανα καμία από τθς δύο φορές στήσιμο λίγο μηχανικό αλλά οκ, όμορφος άνθρωπος με ωραίο χαμόγελο, επίσης μου θύμιζε στο πρόσωπο την Μπέτυ Μαγγίρα
Με βάση την ψηφοφορία που τρέχει εδώ και καιρό και δεν έχει κλείσει ακόμα, ναι είναι η δημοφιλέστερη.
Στούντιο στο Ίλιον; Είμαι της περιοχής κ πρώτη φορά το ακούω αυτό πως υπάρχει στούντιο στο Ίλιον για δώσε καμία πληροφορίαΜάγκες υπάρχει μία ανεξάρτητη που έχει δικό στούντιο στο Ίλιον και κάνει και επισκέψεις εκτός, γνωρίζει κάποιος πως θα την βρω; Έλενα την λένε
Εχει ενα στη ραδιοφωνιας.Στούντιο στο Ίλιον; Είμαι της περιοχής κ πρώτη φορά το ακούω αυτό πως υπάρχει στούντιο στο Ίλιον για δώσε καμία πληροφορία