takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.645
- Πόντοι
- 206
Καλά απαντάτε σε διαγραμμένο μέλος?Εγώ ! Στείλε Dm
Για τέταρτη μέρα η σελίδα του safe sex είναι κάτω.Γιατί δεν ανοίγει την σελίδα ;;;
Καλά απαντάτε σε διαγραμμένο μέλος?Εγώ ! Στείλε Dm
Για τέταρτη μέρα η σελίδα του safe sex είναι κάτω.Γιατί δεν ανοίγει την σελίδα ;;;
Είναι ενεργή η κοπέλα ;;;Καλά απαντάτε σε διαγραμμένο μέλος?
Για τέταρτη μέρα η σελίδα του safe sex είναι κάτω.
σκεψου ,τι γαμουσε ο τυπος ...πριν την γνωρισειΜε ολον τον σεβασμο, εισαι μακραν υπερβολικος. Ναι, ειναι καλη σε αυτο που κανει και στη συγκεκριμενη κατηγορια ανηκει στα vfm. Αλλα οχι και η κορυφαια επιλογη γενικοτερα στην Αθηνα. Ισως για τα δικα σου κριτηρια.
Ρίξε λάσπη, πες με ψεύτη. Βγάλε κατευθυνομενα συμπεράσματα που έχουν σκοπο. Τον Διανοούμενο τον ξέρουν ποιος ειναι. Δυστυχώς όμως όλο και περισσότεροι συμφωνούν με τα γραφόμενα μου.Τα γραπτά μένουν και στην περίπτωση σου τα γραπτά σου είναι η απόδειξη ότι λες ψέματα. Τέλος και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.
Δεν το νομίζω ...Μπράβο…
Άρα επι σκοπού μας γράφει…
Φιλαράκι έχεις τηλέφωνο για το κοριτσάκι σ ευχαριστώΤο φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Τού επαγγέλματος είναι, έχει πλούσιο βιογραφικό εδώ, ψάξε διάβασε ή στείλε μήνυμα για πληροφορίες στήν ίδια.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ποιος συναγωνιστής γνωρίζει; Αν αξίζει.... Είναι του επαγγέλματος...
....Τού επαγγέλματος είναι, έχει πλούσιο βιογραφικό εδώ, ψάξε διάβασε ή στείλε μήνυμα για πληροφορίες στήν ίδια.
Τό αν αξίζει είναι σχετικό.
Πήρα τηλ,υπηρεσίες...….αλλά δεν μου έκανε κλικ... Τυποποιημένες απαντήσεις έδινε ... Όλα παίζουν τον ρόλο τους από το πως θα σου μιλήσει κτλΤού επαγγέλματος είναι, έχει πλούσιο βιογραφικό εδώ, ψάξε διάβασε ή στείλε μήνυμα για πληροφορίες στήν ίδια.
Τό αν αξίζει είναι σχετικό.
Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..Πήρα τηλ,υπηρεσίες...….αλλά δεν μου έκανε κλικ... Τυποποιημένες απαντήσεις έδινε ... Όλα παίζουν τον ρόλο τους από το πως θα σου μιλήσει κτλ
Δεν το γνωρίζω....Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
Αυτή είναι.Δεν το γνωρίζω....
150 πλέον αλλά στις φωτό δεν φαίνεται να έχει παχύνει τόσο πολύ…Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
με 150 πλεον .Αυτή είναι.
Περισυ που την ειχα δει (στα 100) ηταν αρκετα παραπανω κιλα. Σχεδον δε τη γνωρισα σε αυτες τις φωτο. Οταν ξεκινησε ηταν κορμαρα, προσωπο, ολα. Ενταξει μεγαλωσε κ αυτη...οπως και εμεις.150 πλέον αλλά στις φωτό δεν φαίνεται να έχει παχύνει τόσο πολύ…
Αν ειναι στα κυβικα που θυμαμαι κανα 50-70€ κ πολυ της ειναι.Η sexyrussian δεν ειναι? Το ειχε παει 100+50 για anal αν θυμαμαι καλα? Και ειχε παχυνει αρκετα..
30 λεπτά 100€Αν ειναι στα κυβικα που θυμαμαι κανα 50-70€ κ πολυ της ειναι.
30 λεπτά 100€
60 λεπτά 150€
90 λεπτά 230€
+30€ ουρολαγνεια
+30€ γλυφοκωλι
Κτλ κτλ κτλ