Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...
kanesex.com
Για εδώ ξέρουμε τίποτα ?
Η κοπέλα αξίζει, πήρα το ρισκο και κανόνισα πρόσφατη συνάντηση. Εύκολη επικοινωνία με viber και 2 ώρες μετά βρεθήκαμε.
Άνοιξα την πόρτα και έπαθα πλάκα, -για εμένα- είναι πολύ όμορφη, ακριβώς στα γούστα μου, πρόσωπο μάτια, μεγάλο στήθος και πολύ ωραιο κωλο.
Είχα ενδοιασμούς για το αν ήταν η ίδια με τις φωτογραφίες, την ρώτησα, το επιβεβαίωσε και εν τέλει όλα καλά.
Είναι κοντουλα (1.60?) με ωραίες καμπύλες, άλλωστε i like my girls juicy with curves.Μοντέλο δεν είναι, οπότε τα γνωστά,μοντελακιδες αλλού. Πολύ ευγενικό κορίτσι και πολύ γλυκό.
Συμμετοχή πολύ καλή σε ρυθμούς GFE, φιλιά κανονικά με γλώσσα όπως πρέπει, στοματικό ωραίο , παίχτηκαν 2 γύροι, 3 στάσεις σε 1 ώρα. 100€. Το cim μου είπε είναι +20€ ενημερωτικά.
Σίγουρα θα την ξαναδώ κάποια στιγμή.