lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Για αυτήν την Αργεντινή καμιά γνώμη?
200€ γι’αυτήν…;Για αυτήν την Αργεντινή καμιά γνώμη?
Απο τη στιγμη που ειναι ψευτικες θα μπορουσε καλλιστα να ειναι καλυτερες.Mα τι ειναι αυτα που ρωτας??
Εννοειται χειροτερες και πιθανο ψευτικες.
Το θέμα δεν είναι ποια είναι καλύτερη αλλά να ξέρεις τι θα συναντήσεις. Από την στιγμή που είμαι ψεύτικη φωτό αγγελίας πας παρακάτωΑπο τη στιγμη που ειναι ψευτικες θα μπορουσε καλλιστα να ειναι καλυτερες.
Μεχρι κι απο γνωστες πορνοσταρ μου εχουν στειλει στο παρελθον!
Σωστός αυτό...άσε που μπορεί να έχει αποκτήσει συλλεκτική αξία..Μα είναι λογική αναλογία ρε συ.
Όσα αγόραζες με 100€ πριν 10 χρόνια, αγοράζεις σήμερα με 300€.
φιλε κανουν μπαμ αυτες οι αγγελιες οτι ειναι ψευτικες. Επισης πιστευω οτι τετοιες αγγελειες υπαρχουν γιατι οντως καποιοι τσιμπανε και πηγαινουν. Να ειστε πιο προσεκτικοι και επιλεκτικοιΜΟΝΤΕΛΟ - ΣΥΝΟΔΟΣ όμορφη και σέξι Καλημέρα σε όλους. Έχει κανείς κάποια πληροφορία για τη συγκεκριμένη;;;
Μια ερώτηση για να σιγουρευτώ πως έχω το σωστό νούμερο της Ιωάννας, τελειώνει σε 96?Φιλαράκι επειδή μιλάς ντόμπρα θα στο στείλω εγώ τώρα το τηλέφωνο της Ιωάννας .
( Γενικά δεν στέλνω σε αγνώστους που ΜΌΝΟ ζητάνε )
Έχεις πμ φίλε μου
YesΜια ερώτηση για να σιγουρευτώ πως έχω το σωστό νούμερο της Ιωάννας, τελειώνει σε 96?
Thanks!!
ναι καλα εκανες,αλλα δεν κανει ριμαΣτο διόρθωσα λίγο κύριε τύπε
εχοπαιδιά ενδιαφέρομαι με τη δίκη μου να βρουμε ένα καβλακι να το βάλουμε στη μεση
έχετε καμία πρόταση από τις εδώ?
πρωινές ώρες νότια...
για πες ρε φίλε
Καλησπέρα σε όλους. Εν όψιν ταξιδιου Αθήνα κάποιος να προτείνει συνάντηση με κάποιο ζευγάρι αν ξέρει. Ευχαριστώ.
Όχι απλά μουφα σου στέλνουν και οποία τελειωμένη ψυχασθενη έχουν στην διάθεση τους......Ρε φίλε, όχι τώρα σοβαρά, ποσο χρονων είσαι; 16;
Οι αγγελίες που έβαλες κάνουν ΜΠΑΜ ότι είναι μουφα!! Ρε συυυυ!!!