Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Υπάρχει νήμα που είναι για ανεξάρτητες που δεν είναι callgirls?κανεις δεν αναγκασε κανεναν για τπτ ουτε εμενα ουτε καποια βιζιτα,εξηγουμε απλα και αναλυτικα τι ειναι το cg και τι αυτες που νομιζουν οτι ειναι cg...
δεν εχει να κανει με σενα η με οποιονδηποτε μυστη δεν εχει θεμα να τραβιεται οπου το πουν και να πληρωνει υπηρεσιες cg ενω θα μπορουσε να παει σε μπουρδελο πολυ πιο φτηνα
η τυπισσα που αναφερες εχει νορμαλ τιμες,αλλα οι περισσοτερες δεν ειναι ετσι...
ωστοσο σε κατι που αναφερες πριν οτι δεν δηλωνει πουθενα οτι ειναι cg,δε το τσεκαρα γτ δε με ενδιαφερε αλλα το νημα λεγεται
"Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)"
οποτε μαλλον αναφερεται σε λαθος νημα και καλο θα ηταν εδω να αναφερονται τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ call girls
Καί γιατί θα πρέπει το callgirls να σημαίνει πως καλεις κορίτσια εκεί που θέλει ο πελάτης και όχι κορίτσια που απλά παίρνεις τηλέφωνο για να κλήσεις ραντεβού???
Τέλος πάντων νομίζω πως μένουμε σε ανούσια πράγματα και τα υπέρ αναλύσαμε!
Εγώ έχω περάσει πριν ένα χρόνο αρκετά καλά με την συγκεκριμένη και μόλις είδα ότι ξεκίνησε πάλι μπήκα εδώ να ενημερώσω για όσους θέλουν φουλ πρόγραμμα σε πολύ καλή τιμή κατα την γνώμη μου και φτάσαμε να αναλύουμε τι σημαίνει callgirl και άλλα πολλά που δεν έχουν καμία σημασία.
Όσο για το μπουρδέλο/studio που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση με μια γυναίκα που κλείνεις ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο... χρόνο υπηρεσίες ακόμα και στην τιμή για φουλ πρόγραμμα μιας ώρας 2 φορές.
Και στο κάτω κάτω ρε αδέρφια δεν σας κάνει προχωρήστε πιο κάτω είναι δυνατόν να έχουμε γράψει 2 σελίδες για κάτι που λίγη σημασία έχει για τον περισσότερο κόσμο?