Virtouozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Που δουλεύει αδερφέ;Τσάκαλος
Που δουλεύει αδερφέ;Τσάκαλος
καλημερα συναγωνιστη,την εχω παρει στο bora bora,γνωμη μου,τα κανω ολα ,αλλα μηχανικα,σαν ρομποτ,μετριο τσιμπουκι,εγω δεν ξαναπηγα,απο εμφανιση μετρια...δεν σου βγαζει τιποτα,αδιαφορη...τα χοντρα να φυγουν..ελπιζω να βοηθησα..και το ξενοδοχειο,τι ειναι αυτο?σαν δωματιο στρατωνα....σε ξενερωνει ο χωροςκαμμια πληροφορια για την κοπελια?
Αφροδιτη juicy μιλφαρα 40 ετων
sexorama.eu
Δε τη γαμουσα ακόμα κι αν μου έδινε αυτή 100 ευρώ... Πόσο μερακλήδες είστε μερικοί, σας βγάζω το καπέλο!καλημερα συναγωνιστη,την εχω παρει στο bora bora,γνωμη μου,τα κανω ολα ,αλλα μηχανικα,σαν ρομποτ,μετριο τσιμπουκι,εγω δεν ξαναπηγα,απο εμφανιση μετρια...δεν σου βγαζει τιποτα,αδιαφορη...τα χοντρα να φυγουν..ελπιζω να βοηθησα..και το ξενοδοχειο,τι ειναι αυτο?σαν δωματιο στρατωνα....σε ξενερωνει ο χωρος
γιατι σε κοβει τοτε?μην την γαμας..σε πηραμε με το ζορι?...εσυ γαμα μονο μοντελα....ρε κατι φρουτα!!Δε τη γαμουσα ακόμα κι αν μου έδινε αυτή 100 ευρώ... Πόσο μερακλήδες είστε μερικοί, σας βγάζω το καπέλο!
γιατι σε κοβει τοτε?μην την γαμας..σε πηραμε με το ζορι?...εσυ γαμα μονο μοντελα....ρε κατι φρουτα!!
Και εγω απορώ με κάποιους γενικά το λεω που γαμάνε οτι βρούν γούστα ειναι αυτά σεβαστόΔε τη γαμουσα ακόμα κι αν μου έδινε αυτή 100 ευρώ... Πόσο μερακλήδες είστε μερικοί, σας βγάζω το καπέλο!
αν δεν φας και φολες δεν βρισκεις τα καλα κομματια φιλε..δυστυχως,εγραψα για να προστατευσω τον φιλο που ρωτησε..και σιγουρα τα γουστα διαφερουν...αλλα οταν πας βλεπεις και τα υγρα εχουν μαζευτει στο κεφαλι λες και δεν γαμιεται...τρως το σπανακορυζοΚαι εγω απορώ με κάποιους γενικά το λεω που γαμάνε οτι βρούν γούστα ειναι αυτά σεβαστό
Νομίζω είναι η Malvina από Kassandras 4BΠου δουλεύει αδερφέ;
Και το σουσι ψαρι ειναι. αλλα τρωγεται ωμοψαριλα?
exei βυζαρα παντως?Είμαι η κούκλα Αμάντα 27 χρονών
sexorama.eu
Μπορείς να μου πεις ποια είναι, για να την δω!!!Κάποια γλάστρα καναλιού τέταρτης εθνικής σε έκπομπές τύπου Γεωργίου.Δεν είναι ουτε διάσημη,ούτε τίποτε.Δεν είναι επίσης στην ηλικία που λέει.Δεν είναι για 100 ευρώ και δεν είναι για πολλές στροφές.
Δεν έχω ιδέα.Απλά μια κάποια γλάστρα σε κάποιο επαρχιακό κανάλι.Λέει ότι ειναι γνωστή,αλλά δεν είναι.Μπορείς να μου πεις ποια είναι, για να την δω!!!
Έστω και λίγο γνωστή να ήταν η ταρίφα θα ήταν καμιά 300αρα όπως έχει η ΣαατσακηΔεν έχω ιδέα.Απλά μια κάποια γλάστρα σε κάποιο επαρχιακό κανάλι.Λέει ότι ειναι γνωστή,αλλά δεν είναι.
Ποια αγγελία έχει αυτή που λες;;;Έστω και λίγο γνωστή να ήταν η ταρίφα θα ήταν καμιά 300αρα όπως έχει η Σαατσακη
Είναι σε γραφείο. Ξέρει ο faraw...Ποια αγγελία έχει αυτή που λες;;;
Το γραφείο δεν διαφημίζεται εδώ!!!Είναι σε γραφείο. Ξέρει ο faraw...
Ακριβώς έτσι ….Το θυμάμαι. Είχε γίνει θέμα με την συγκεκριμένη. Φίλος από εδώ που την είδε έλεγε ότι πέρασε ωραία και είχε καλό σώμα και ένας άλλος ότι δεν είχε τόσο γυμνασμενο σώμα. Τελικά δεν βρέθηκε άκρη
Οντως ειναι τουμπανο αυτη..Ξερει καποιος κατι? Εχει και 100 χιλαδες ακολουθους σιγα μην απανταει..