Νέα

Γυναίκες οδηγοί στα ΜΜΜ. Έχετε πετύχει ποτέ και ποιες οι εμπειρίες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpekiaris10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Είναι μία οδηγός που έχω πετύχει αρκετές φορές στις γραμμές στις περιοχές Γλυφάδα, Βάρη και Κορωπί η οποία μιλάει μονίμως στο κινητό και φωνάζει. Μια φορά είχε κάνει λάθος στη διαδρομή κιόλας. Επίσης έχω πετύχει και μερικές φορές γυναίκες οδηγούς ταξί οι οποίες ήταν τελείως καμμένες με εξαίρεση μία που ήταν νορμάλ.

Έχετε πετύχει ποτέ γυναίκα στο κατά βάση, ανδροκρατούμενο επάγγελμα;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.741
Πόντοι
3.656
Είναι μία οδηγός που έχω πετύχει αρκετές φορές στις γραμμές στις περιοχές Γλυφάδα, Βάρη και Κορωπί η οποία μιλάει μονίμως στο κινητό και φωνάζει. Μια φορά είχε κάνει λάθος στη διαδρομή κιόλας. Επίσης έχω πετύχει και μερικές φορές γυναίκες οδηγούς ταξί οι οποίες ήταν τελείως καμμένες με εξαίρεση μία που ήταν νορμάλ.

Έχετε πετύχει ποτέ γυναίκα στο κατά βάση, ανδροκρατούμενο επάγγελμα;

στο ποδοσφαιρο τυπε η γυναικα μαραντονα     :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

URL]]

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
με οσες γυναικες ταξι εχω πετυχει σπανιως  ενας θεος ξερει πως κατεληξα στον προορισμο που ηθελα
ασε και το αλλο  ταξιτζουδες και μη ελλεινιδες να μιλανε στο κινητο και να αποφευγουν τους πεζους σε αποσταση αναπνοης απο το μοιραιο

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μην είστε φαλλοκράτες και σεξιστές

Blackpenny

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
0
Έχω δει μπάρμπα να βλέπει τη μηχανοδηγό στον ηλεκτρικό να τη ρωτάει "εσύ θα το πας;",κ όταν εκείνη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της ,έκανε πίσω κ δεν μπηκε :heavymetalbig:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Έχω δει μπάρμπα να βλέπει τη μηχανοδηγό στον ηλεκτρικό να τη ρωτάει "εσύ θα το πας;",κ όταν εκείνη κούνησε καταφατικά το κεφάλι της ,έκανε πίσω κ δεν μπηκε :heavymetalbig:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ά, ρέ μπάρμπα....

Επισκέπτης
¨Οσες ταξιτζούδες έχω "πετύχει" ήταν όλες αμίλητες !

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
στο τραμ στην ολανδια μαυρη με ραστα οδηγος τραμ

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
31
Like
1.828
Πόντοι
1.071

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
μερικες φορες εχω πετυχει ταξιτζουδες .... οχι τιποτα το ιδαιτερο , αρκετα 'απροσιτες' και 'αμιλητες' σε σχεση με τον μεσο ορο των ανθρωπων του επαγγελματος, που πιανει συνηθως ευκολα την παρλα ( αλλα θα μου πεις εκεινοι ειναι αντρες, οποτε λογικο )
αξιοσημειωτο οτι την μια απο αυτες τις λιγες φορες που πετυχα θηλυκο στο τιμονι του ταξι (σ. ηταν καλοκαιρι) φορουσε see through αερινο μπλουζακι , ξερετε απο αυτα τα κλασσικα αερινα που ειναι σαν ριχταρια και νομιζω οτι διαφραφοταν αρκετα καθαρα ο απομεσα σουτιενοειδες ρουχισμος της..... πρεπει να εκανε τρελο χαζι η παλιο ρουφιανα εκεινη την μερα με οποιον επαιρνε στο ταξι της ( εξαλλου επιτιδες θα το φορεσε , για ευνοητους λογους )

OP
OP
M

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πρωτοφανές φαινόμενο. Σήμερα μεταξύ 12:30-13:00 παρατήρησα 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ γυναίκες οδηγούς στην ίδια γραμμή (721). Και οι 2 είχαν καρέ μαλλιά ή μία ξανθιά και ίσια και η άλλη καστανοκόκκινα και κατσαρά.

WTF???? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom