apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου σε εχει προλαβει ο σουγκλακος και ο διονυσης ξανθοςη καλύτερη μαγκιά είναι συνοδός πχ να ξέρεις μία απο το χώρο και να σου πασάρει πελάτισες
τυπε μου σε εχει προλαβει ο σουγκλακος και ο διονυσης ξανθοςη καλύτερη μαγκιά είναι συνοδός πχ να ξέρεις μία απο το χώρο και να σου πασάρει πελάτισες
άντε πάλι με τις ελλεηνίδες..
btw,γιατί ο γυναικείος αυνανισμός είναι
συνώνυμος με δονητές,sex toys k δεν συμμαζεύεται;
Μου τύχει να δω κοριτσάκια να αυνανίζονται
μπρούμυτα, σαν να τρίβονται πάνω στις ενωμένες παλάμες
που τις έχουν τοποθετήσει ανάμεσα στα πόδια..
΄πολλοι αντρες τωρα ντρεπονται επειδη η κοινωνια τους το μεταδιδει. αν υπαρχουν στουντιο για γυναικες και μπουνε κι αυτες στο τριπακι,μετα όλα καλα΄!!!θα γίνουμε μια τεράστια καυλιαρικη ανοιχτομυαλη κοινωνια!!
το χω δοκιμασει και αυτοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
ρε βολικο ειναι!!!! *P
Eιναι μπρουμητα για να βαστανε ..........κοντρα!!!!!!!!!!!!
για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους..η μαλκία είναι υγεία..άλλωστε καλύτερα να τη βαράς, παρά να τη λες!!!το χω δοκιμασει και αυτοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
ρε βολικο ειναι!!!! *P
τυπε μου σε εχει προλαβει ο σουγκλακος και ο διονυσης ξανθος
τέλειο είναι...
απλά ήθελα να δω άμα είναι ευρέως γνωστό.. ;)
btw,γιατί ο γυναικείος αυνανισμός είναι
συνώνυμος με δονητές,sex toys k δεν συμμαζεύεται;
Αχ......Κατσε να σκουπισω εδω μεσα....μαs πηρανε τα ζουμια παλι!!!!!!!
Παράθεση από: panoramix1982 στις σήμερα στις 16:18
΄πολλοι αντρες τωρα ντρεπονται επειδη η κοινωνια τους το μεταδιδει. αν υπαρχουν στουντιο για γυναικες και μπουνε κι αυτες στο τριπακι,μετα όλα καλα΄!!!θα γίνουμε μια τεράστια καυλιαρικη ανοιχτομυαλη κοινωνια!!
Κατσε να τελειωσουν ολες και μετα...
Μην ξανασκουπιζεις... ;)
Κατσε να τελειωσουν ολες και μετα...
Μην ξανασκουπιζεις... ;)
Και να προσφέρουν και boyfriendexperience (bfe) :Sμεγαλη κουβεντα ! επισης να υπαρχουν και call-boys που θα κοστιζουν 250 την ωρα, θα χυνουν μια φορα και μετα θα την κανουν
α και για να χυσουν τις πελατισες στη μαπα θα χρεωνουν 50Ε extra
Και να προσφέρουν και boyfriendexperience (bfe) :S
Θαχει και.....γλωσσοφιλα????????????????????????? Φιλια στο στομα εγω δεν......χααχαχαχαχαχα!!!!!
13 ψηφοφοροι.............??