Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 456
ειμαι 44 και παντρεμενος 8 χρονια. παντα ειχα τα τυχερα μου στο σεξ με ποικιλους τροπους. το θεμα εδω το ανοιγω διαπιστωνοντας την εξης παρατηρηση η απορια αν προτιματε, ωστε να συμβαλετε με την εποικοδομητικη γνωμη σας. η δραση μου ειναι και σαν ελευθερος και σαν παντρεμενος καπου 17 και πλεον χρονια. μιλαμε για πανω απο 40 γκομενες οπου σχεδον ΟΛΕΣ, δεν θυμαμαι καμια οταν πηγαινουμε στο ξενοδοχειο να βαζει το χερι στην τσεπη. για να μην τις αδικησω μαλιστα λεω σχεδον ολες καθως αδυνατιζει η μνημη μου μετα απο τοσα χρονια.
εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο? μιλαμε για ευκαιριακο σεξ με γκομενα παντρεμενη, χωρισμενη, ελευθερη, κλπ και οχι για πληρωμενο σεξ με κοπελα εκδιδομενη.
ΥΓ-εννοειται οτι σαν κυριος ποτε δεν τις εχω πει κατι, απλα εντυπωσιαζομαι απο την μαζικη ελλειψη προθυμιας για συμμμετοχη στην τιμη του ξενοδοχειου.
εχετε παρατηρησει το ιδιο φαινομενο? μιλαμε για ευκαιριακο σεξ με γκομενα παντρεμενη, χωρισμενη, ελευθερη, κλπ και οχι για πληρωμενο σεξ με κοπελα εκδιδομενη.
ΥΓ-εννοειται οτι σαν κυριος ποτε δεν τις εχω πει κατι, απλα εντυπωσιαζομαι απο την μαζικη ελλειψη προθυμιας για συμμμετοχη στην τιμη του ξενοδοχειου.