Νέα

Γυναίκα είχε οργασμό επί τέσσερις ώρες – Κατέληξε στο νοσοκομείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωλάρχιδο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωλάρχιδο

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
152
Πόντοι
0
Δεν αποκλείεται μετά από μια απογοητευτική σεξουαλική επαφή να είχατε ευχηθεί έναν… ατέλειωτο οργασμό. Όμως δεν το εννοούσατε. Πού το ξέρουμε; Η συγκεκριμένη «ευχή» είναι εφικτό να εκπληρωθεί. Όμως όταν συμβαίνει, δεν αποτελεί στιγμή σεξουαλικής απόλαυσης, αλλά… ιατρικό επείγον!

Η Λιζ, μια αμερικανίδα γυναίκα, είχε οργασμό επί τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το τελικό αποτέλεσμα; Κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Η ίδια δήλωσε ότι άρχισε να πανικοβάλλεται όταν είχε περάσει μιάμιση ώρα από τη στιγμή που έκανε σεξ με τον σύντροφο της, Έρικ, αλλά ο οργασμός της δεν σταματούσε.

Όπως ανέφερε η ίδια στο “«Sex Sent Me To The ER» του αμερικανικού δικτύου TLC, αρχικά δοκίμασε να πιει ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί. Αργότερα πήρε αντιισταμινικά, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

«Πήρα το αφεντικό μου και του είπα ότι δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά γιατί ήμουν άρρωστη. Τηλεφώνησα σε γιατρούς κάθε ειδικότητας, ζητώντας βοήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τελικά, ο Έρικ την έπεισε να πάνε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ετοιμάζονταν να της δώσουν ηρεμιστικά, αλλά τελικά ο οργασμός σταμάτησε ύστερα από περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ωστόσο, ξανασυνέβη…

«Έφτασα στο σημείο να το παθαίνω βλέποντας τηλεόραση, ή περπατώντας στο δρόμο. Είχα μέχρι και 12 οργασμούς σε μία μέρα».

H Λιζ ακολουθεί πλέον φαρμακευτική αγωγή, που τη βοήθησε να μειωθούν τα περιστατικά σε περίπου μία φορά το μήνα.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.258
Πόντοι
2.306
Εγώ δεν ήμουν. Δεν γαμω με ημιαπασχοληση,μονο φουλ ωράριο..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δυστυχώς δεν είναι μαλακίες, είχα διαβάσει άρθρο για γυναίκα που δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό, ακόμα και μια αγκαλία την έφερνε σε οργασμό...

Και έλεγε φανταστείτε οτι δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια απλή αγκαλιά με τα παιδιά μου...

Αντίστοιχη φάση για εμάς είναι ο Πριαπισμός... Είχα δει φωτογραφία έφηβου που δεν του έπεφτε ποτέ και είχε παραμορφωθεί το πέος του!! Σκέψου ένα μπαλόνι με νερό, να προσπαθείς να το αδειάσεις απο μπροστά...

Βέβαια όλες αυτές οι περιπτώσεις στην ακραία τους μορφή είναι εξαιρετικά σπάνιες...

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
859
Πόντοι
96
Χμμμμ.... Είναι γεγονός ότι η ηδονή της γυναίκας είναι πιο έντονη από αυτή του άνδρα και μπορεί και κρατάει πάρα πιο πολύ. Αλλά 4 ωρες είναι πάρα πολλές και θα έπρεπε να σταματήσει η καρδιά της (καρδιακή προσβολή). Μήπως τα παραλένε!:think:

blaster

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2011
Like
107
Πόντοι
0
Το ρεκορ γυναικειου οργασμου ειναι 43 δευτερολεπτα. Μαλλον μας δουλευουν.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Σιγά τα αυγά.
Εδώ πολλές γκόμενες έχουν οργασμό 4 ώρες προτου τις γαμησουν μέλη του bou.
Mονο με την ιδέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom