Επισκέπτης
:'( :'( :'( :'( :'( :'(Δεν ειμαστε τελειωποιημενοι πορνοι χυστη μου
:'( :'( :'( :'( :'( :'(Δεν ειμαστε τελειωποιημενοι πορνοι χυστη μου
αυτο προσπαθο να κανο εγο σε γενικεσ γραμεσ και το καταφερνο σχετικα καλα οσα χρονια ασχολουμε.tasos999,πιστεύεις ότι είναι εφικτό να βάζει κάποιος καθαρή μυική μάζα και ταυτόχρονα να χάνει λίπος ή αν δεν χάνει να μη βάζει;
γραψε μασ τι σινταγι γιατρε μου να γινουμε ινοδεσ και πομποδεσ χιστεσ!!!nai, η στο e-bay (καλύτερα από κατάστημα όμως, αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του αν κάνει πολλές μέρες να ταξιδέψει από ΗΠΑ). έχει 2 εκδόσεις το Hardcore και το απλό (πάρε καλύτερα το απλό-νομίζω σε είχα δει σε ένα βίντεο με Μαύρο Θάνατο αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι αδύνατος, α και στο τέλος για να βγάλεις γούστα στο fitness Σεπτέμβρη αν έχεις πάει στο 10% χτύπα και ένα φυσικό διουρητικό Taraxatone πχ
στα αρχικά στάδια γίνετε αργότερα μπα..tasos999,πιστεύεις ότι είναι εφικτό να βάζει κάποιος καθαρή μυική μάζα και ταυτόχρονα να χάνει λίπος ή αν δεν χάνει να μη βάζει;
με τί μέθοδο το καταφέρνεις;αυτο προσπαθο να κανο εγο σε γενικεσ γραμεσ και το καταφερνο σχετικα καλα οσα χρονια ασχολουμε.
πιστευο ειναι εφικτο.
να μασ πι ομοσ και ο γιατροσ!!!!!!
τροο ποιοτικα,.δε τροο ποτε σαβουρεσ!με τί μέθοδο το καταφέρνεις;
νε ενοιτε μονο κορεσμενα λιπαρα!αφού βλέπεις πάνω σου ότι δεν ανεβαίνει το λίπος, τότε δεν νομίζω να κάνεις λάθος,κάτι δουλεύει πα'να πει.
πάντως και τα καλά κορεσμένα λιπαρά χρειάζονται σε ένα ποσοστό.
νε ενοιτε μονο κορεσμενα λιπαρα!
τα ακορεστα πλεον ειναι απαγορευμενα!εγο ουτε καν τα σκευτομε!διαολοσ!χεχε!
ενταξι πιστευο οτι και το καθε πορνοσομα του καθε χιστι ανταποκρινετε και διαφορετικα.
διλαδι αμα κανι καπιοσ αλοσ τιν διατροφι που κανο εγο ασ πουμε μπορι να βαλι λιποσ ι δε ξερο και εγο τι αλο!
ασ μασ πι και ο γιατροσ τιν γνομι του!
Ο κάθε άνθρωπος βάζει πάνω του ΜΑΞΙΜΟΥΜ 4 κιλά μυών τον χρόνο (λέμε αν γίνουν όλα τέλεια). Παραπάνω είναι απλά αδύνατον. 1 κιλό μυϊκής μάζας είναι απίστευτη αλλαγή στο κορμί. εντάξει αν πλακωθείς σε φάρμακα κτλ σίγουρα πετυχαίνεις πολύ περισσότερα, αναφέρομαι στην κλασσική συνταγή γυμναστήριο, ντουζ με αφρόλουτρα, πρωτείνη σε γάλα πλήρες, καλός υπνάκος και αυτό για πολλές φορές το χρόνο με ωκεανούς ιδρώτα. Όγκος άλιπος και γράμμωση ταυτόχρονα??
για να βάλεις μυς θες καλές ποιοτικές θερμίδες, για να μικρύνεις την μέση σου θες έλλειμμα θερμίδων άρα πως θα γίνει?? μόνο με άλλους τρόπους
αυτό τί ρόλο παίζει;Ο κάθε άνθρωπος βάζει πάνω του ΜΑΞΙΜΟΥΜ 4 κιλά μυών τον χρόνο (λέμε αν γίνουν όλα τέλεια). Παραπάνω είναι απλά αδύνατον. 1 κιλό μυϊκής μάζας είναι απίστευτη αλλαγή στο κορμί. εντάξει αν πλακωθείς σε φάρμακα κτλ σίγουρα πετυχαίνεις πολύ περισσότερα, αναφέρομαι στην κλασσική συνταγή γυμναστήριο, ντουζ με αφρόλουτρα, πρωτείνη σε γάλα πλήρες, καλός υπνάκος και αυτό για πολλές φορές το χρόνο με ωκεανούς ιδρώτα. Όγκος άλιπος και γράμμωση ταυτόχρονα??
για να βάλεις μυς θες καλές ποιοτικές θερμίδες, για να μικρύνεις την μέση σου θες έλλειμμα θερμίδων άρα πως θα γίνει?? μόνο με άλλους τρόπους
γι αυτό τι πιστεύεις;tasos999,πιστεύεις ότι είναι εφικτό να βάζει κάποιος καθαρή μυική μάζα και ταυτόχρονα να χάνει λίπος ή αν δεν χάνει να μη βάζει;
ειναι εφικτο να βαλεις και πανω απο 4Ο κάθε άνθρωπος βάζει πάνω του ΜΑΞΙΜΟΥΜ 4 κιλά μυών τον χρόνο (λέμε αν γίνουν όλα τέλεια). Παραπάνω είναι απλά αδύνατον. 1 κιλό μυϊκής μάζας είναι απίστευτη αλλαγή στο κορμί. εντάξει αν πλακωθείς σε φάρμακα κτλ σίγουρα πετυχαίνεις πολύ περισσότερα, αναφέρομαι στην κλασσική συνταγή γυμναστήριο, ντουζ με αφρόλουτρα, πρωτείνη σε γάλα πλήρες, καλός υπνάκος και αυτό για πολλές φορές το χρόνο με ωκεανούς ιδρώτα. Όγκος άλιπος και γράμμωση ταυτόχρονα??
και τη ώρα ξύπνησες?εγω παιρνω κρετινη+γλουταμινη+καρνιτινη+τριμενη ασπιρινη+νιτρικο+κοκα κολα+μεθοξυ τρωω και μια μπανανα πριν γαμησω και μετα το γαμησι παιρνω 40000 mg αμινοξεα 20g γουταμινη και πρωτεινη απο 10 πηγες και πρηζομαι. Βαζω 1 κιλο τον μηνα...
επισης μεγαλωνει και το πεος μου κατα 0,2 cm το μηνα...
αα και το προγραμα ειναι 2 ωρες γαμησι το πρωι και μια το βραδυ με διαφορετικες γκομενες ανα 2 σετ
αυτό τί ρόλο παίζει;
πως γινεται αυτο με τις πετσετες;έχεις ακούσει για πρηξίματα στους μυς με ζεστές πετσέτες?? ε, φαντάσου το μετά από 2 ώρες σκληρής γυμναστικής σε όλο το κορμί λολ. 2,5 κιλά το χρόνο ΚΑΘΑΡΗΣ μυϊκής μάζας είναι μια χαρά (το λέω για τον πιο πάνω, βαριέμαι να γράφω σε 2 ποστς)
πως γινεται αυτο με τις πετσετες;
εγω παιρνω κρετινη+γλουταμινη+καρνιτινη+τριμενη ασπιρινη+νιτρικο+κοκα κολα+μεθοξυ τρωω και μια μπανανα πριν γαμησω και μετα το γαμησι παιρνω 40000 mg αμινοξεα 20g γουταμινη και πρωτεινη απο 10 πηγες και πρηζομαι.