Sugarbabes
Πορνοπαραγωγός Εταιρεία
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Like
- 3.173
Κάντε 'κλικ' στην εικόνα και δείτε το
νέο επεισόδιο τής σειράς στην *****.tv
Παντως απο τιτλους και σεναρια ταινιων ειστε τραγικοι..
Το μονο που σωνει την κατασταση ειναι η καλη εικονα των ταινιων και το ροστερ των κοριτσιων..
φορασε γυαλια και διαβασε αυτο που εγραψε...αναφερςι κατι αρνητικο για τις κοπελες;Ενταξει εισαι υπαληλος και εσυ αλλα μην καρφωνεσαι ετσι..Εγω πανως δεν ειμαι σιγουρη οπως λες και εσυ...Προφανώς δεν ξέρεις :S
Είμαι σίγουρη ότι ονόματα όπως CHESSIE KAY, SHARON JONES (DIAMONDDOLLXX), KIRA QUEEN, VICKY LOVE πρώτη φορά τα διαβάζεις τώρα!
Τι ασχολειστε ρε με τον ταμια?φορασε γυαλια και διαβασε αυτο που εγραψε...αναφερςι κατι αρνητικο για τις κοπελες;Ενταξει εισαι υπαληλος και εσυ αλλα μην καρφωνεσαι ετσι..Εγω πανως δεν ειμαι σιγουρη οπως λες και εσυ...
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι εχει καταντησει ο περιγελος του ΜΠΟΥ!!!ο ταμιας μηπως καποιες φορες ειναι γενος αρσενικου και αλλες γενους θυληκου;;;;; καρφωνονται..
Δεν ειμαι εναντια στην διαφημιση...αλλα ρε συ μερικα πραγματα βγαζουν ματια..Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι εχει καταντησει ο περιγελος του ΜΠΟΥ!!!
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι εχει καταντησει ο περιγελος του ΜΠΟΥ!!!
φορασε γυαλια και διαβασε αυτο που εγραψε...αναφερςι κατι αρνητικο για τις κοπελες...
Έχει αγριο γαμήσιΗ ταινια δεν ξερω τι λεει...