Νέα

Greek celebrities shoes & heels

• Μέλος που άνοιξε το νήμα feetslave_gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

feetslave_gr

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρα σε ολους ...ειμαι νεοπας στο Forum...
Εχω αδυναμια στα κατω ακρα και ανοιγω αυτο το Thread με την αλιπδα να συνεισφερουν κι αλλοι...

Ξεκιναω με τη θεα ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ...

Kai ena videaki... (H Ελενιτσα βγαζει την γοβα της)

Ante ki allo ena  (Η Ελενιτσα παιζει με τα τακουνια της)

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ....

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Kαι γαμω ε..Ειμαι ποδολαγνος και σε καταλαβαινω απολυτα..Προτιμω περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο,τα δαχτυλα των ποδιων..Ειναι να τα γλειφεις με τις ωρες..Και το απολυτο ειναι να βλεπεις μια γυναικα να παιζει με τις γοβες της..

ΥΓ.Εχω κολλισει με τα δαχτυλα των ποδιων της Στεφανιδου..Απιστευτα δαχτυλακια το κοριτσι.. :boobies:

OP
OP
F

feetslave_gr

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ε αν ειναι ετσι ...τοτε πρεπει να δεις αυτο που ακολουθει... Μιλαμε για την καλυτερη στιγμη της ελληνικης τηλεορασης (οσον αφορα το φετιχ μασ παντα)...

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ... βγαζει τις γοβες της και επιδεικνυει τα θεικα της ποδια στο φακο... (ειμαι σιγουρος το εχετε δει πολλοι)...

:jerking:  αντε καλη ευχαριστηση... 

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κοιταξε δικε μου αν θεs να βρεθειs στον παραδεισο των τελειων γυναικειων ποδιων τοτε ασχολεισου με τσεχεs και ρωσιδεs εχουν τα τελειωτερα ποδια στον πλανητη!κανε την αρχη με
[URL unfurl="true"]www.footsiebabes.com[/url]
http://www.footfactory.com/index2.php]www.footfactory.com[/url]

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Φυσικα  το εχω δει το βιντεο της Τατιανας..Ειναι απολαυστικο πολυ!!
Να σου πω μονο,οτι το κλιπ της Λαμπιρη ειναι διαφορετικο απο τα caps που εβαλες.Αν μπορεις βαλε και το σωστο κλιπ της..

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
καλά και εγω ειμαι οπαδος των heels αλλα ρε παιδια στο πρωτο ποσταρισμα σ εκεινη την φωτο της Μενεγάκη με την Ραλλία δεν νομίζω κανείς να κοιτουσε τα shoes.. μαλλον καπου αλλου κοιτουσαμε ολοι...!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Οταν μιλουσα πριν για τα δαχτυλακια της Τατιανας αυτο εννοουσα!Κοιταξτε τι παραδεισενια εικονα ειναι αυτη..Αν εχεις αυτα τα δαχτυλακια μπροστα σου να τα γλειφεις κ να περιεργαζεσε με τις ωρες τι αλλο θες??Και μετα φυσικα τελειωνεις με μια απιθανη  :jerking: πανω σε αυτα τα δαχτυλακια!Ιδανικη εικονα στο μυαλο μου αυτη.. :dancing:

Συνημμένα

• tatiana_daxtila podiwn_gia xisimo.jpg
    tatiana_daxtila podiwn_gia xisimo.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 145

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Οταν μιλουσα πριν για τα δαχτυλακια της Τατιανας αυτο εννοουσα!Κοιταξτε τι παραδεισενια εικονα ειναι αυτη..Αν εχεις αυτα τα δαχτυλακια μπροστα σου να τα γλειφεις κ να περιεργαζεσε με τις ωρες τι αλλο θες??Και μετα φυσικα τελειωνεις με μια απιθανη  :jerking: πανω σε αυτα τα δαχτυλακια!Ιδανικη εικονα στο μυαλο μου αυτη.. :dancing:
Μ'αρεσει ο τιτλος της εικονας!!!!    :cheesy:

OP
OP
F

feetslave_gr

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
daltonsbrothers ειχες δικιο ...εβαλα αλλο clip της Χριστινας Λαμπιρη...

Sorry ...

δεν μπορω να βρω το rapidshare link που ειχα... θα το ανεβασω τις επομενες μερες...

SORRY και παλι μαγκες...

TARADULA

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι ΟΠΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι έχω βιντεοκασσέτες από μόδα παππουτσάκια από τα πρωινάδικα, και δικά μου βίντεο που έχω τραβήξει από τον δρόμο και από διάφορες εκδηλώσεις π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες με πολλά μοντέλα π.χ. Στικούδη τραγουδιάρες π.χ. Παπαρίζου. Παιδιά μονο να βλέπατε τα ποδαράκια τους...και να τα γλείφετε!!! μοναδικό θέαμα!! πολύ χαιρομαι που δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Κοιταξε δικε μου αν θεs να βρεθειs στον παραδεισο των τελειων γυναικειων ποδιων τοτε ασχολεισου με τσεχεs και ρωσιδεs εχουν τα τελειωτερα ποδια στον πλανητη!κανε την αρχη με
[URL unfurl="true"]www.footsiebabes.com[/url]
http://www.footfactory.com/index2.php]www.footfactory.com[/url]

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά είμαι ΟΠΑΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι έχω βιντεοκασσέτες από μόδα παππουτσάκια από τα πρωινάδικα, και δικά μου βίντεο που έχω τραβήξει από τον δρόμο και από διάφορες εκδηλώσεις π.χ. Ολυμπιακοί Αγώνες με πολλά μοντέλα π.χ. Στικούδη τραγουδιάρες π.χ. Παπαρίζου. Παιδιά μονο να βλέπατε τα ποδαράκια τους...και να τα γλείφετε!!! μοναδικό θέαμα!! πολύ χαιρομαι που δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα!!
ποσ γινετε να μασ στιλισ κατι

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
17.290
Πόντοι
2.256
λινακι

Συνημμένα

• toes1.jpg