Νέα

Gran turismo - the real driving simulator

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 981
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.fullandfree.info/wp-content/uploads/2007/07/gt-logo.jpg[/img[/URL]]

Έψαξα και δε βρήκα κάτι σχετικό με το GT στο forum μας.
Από τα καλύτερα και τα γνωστότερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ και το ρεαλιστικότερο στον τομέα του.
Όσοι έχουν παίξει, ξέρουν.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι:
- Με τις συνεχόμενες αναβολές που παίρνει η έκδοση 5 (που όλοι περιμένουμε :dancing:), αξίζει να πάρει κανείς την έκδοση Prologue από τώρα?
- Γενικότερα, ξέρετε κάποιο καλύτερο driving simulation παιχνίδι?

Επισκέπτης
τι στο πουτσο ειχα κανει ποστ σαυτο το θρεντ παλι εξαφανιστηκε  :tickedoff:

λοιπον καλα racing sims ειναι το gtr k to gt legends

για ραλλυ ειναι πολυ καλο του richard burns

ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα παιχνιδια αλλα δεν ειναι driving simulators

το μεγαλυτερο κολλημα το ειχa φαει με το colin mcrae rally 1 k 2 στο ps1 :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
892
Πόντοι
6.755
http://[URL unfurl="true"]www.fullandfree.info/wp-content/uploads/2007/07/gt-logo.jpg[/img[/URL]]

Έψαξα και δε βρήκα κάτι σχετικό με το GT στο forum μας.
Από τα καλύτερα και τα γνωστότερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ και το ρεαλιστικότερο στον τομέα του.
Όσοι έχουν παίξει, ξέρουν.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι:
- Με τις συνεχόμενες αναβολές που παίρνει η έκδοση 5 (που όλοι περιμένουμε :dancing:), αξίζει να πάρει κανείς την έκδοση Prologue από τώρα?
- Γενικότερα, ξέρετε κάποιο καλύτερο driving simulation παιχνίδι?
[/quote]Αδερφε το PROLOGUE to εχω καιρο και καθε μερα μαρσαρω 1 με 2 ωρες τουλαχιστων αξιζει

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τι στο πουτσο ειχα κανει ποστ σαυτο το θρεντ παλι εξαφανιστηκε  :tickedoff:

λοιπον καλα racing sims ειναι το gtr k to gt legends

για ραλλυ ειναι πολυ καλο του richard burns

ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα παιχνιδια αλλα δεν ειναι driving simulators

το μεγαλυτερο κολλημα το ειχa φαει με το colin mcrae rally 1 k 2 στο ps1 :rockon:

Και εγώ αν θυμάμαι καλά, σου είχα απαντήσει πως θα τα τσεκάρω γιατί είσαι γνώστης. :rockon:
Το μεγαλύτερο κόλλημα το είχα φάει με το McRae στο PS2 και με το V-Rally στο PS1. Ιδιαίτερα οι πίστες με χιόνι είναι οι αγαπημένες μου. Βέβαια είναι πιο εύκολα κατά τη γνώμη μου σε σχέση με το GT και άλλα που λες, αν και δε χρησιμοποιώ τιμονιέρα. Τέλος, τα Need For Speed είναι μόνο για χαβαλέ.

Αδερφε το PROLOGUE to εχω καιρο και καθε μερα μαρσαρω 1 με 2 ωρες τουλαχιστων αξιζει

Αυτά είναι. :rockon:
Αν δε βαριέσαι, απάντα:
Αν έχω ακούσει σωστά, είναι περίπου το 30% της συνολικής έκδοσης. Έχουν βάλει πάνω από τα μισά αυτοκίνητα και περίπου το 1/5 των πιστών. Τα διπλώματα είναι επίσης λιγότερα. Με αρκετά άτομα, το παιχνίδι πως είναι? Εγώ συνήθως παίζω με multitap, 2πλά ή 4απλά. Αξίζει?

Επισκέπτης
Και εγώ αν θυμάμαι καλά, σου είχα απαντήσει πως θα τα τσεκάρω γιατί είσαι γνώστης. :rockon:
Το μεγαλύτερο κόλλημα το είχα φάει με το McRae στο PS2 και με το V-Rally στο PS1. Ιδιαίτερα οι πίστες με χιόνι είναι οι αγαπημένες μου. Βέβαια είναι πιο εύκολα κατά τη γνώμη μου σε σχέση με το GT και άλλα που λες, αν και δε χρησιμοποιώ τιμονιέρα. Τέλος, τα Need For Speed είναι μόνο για χαβαλέ.

Αν δε βαριέσαι, απάντα:
Αν έχω ακούσει σωστά, είναι περίπου το 30% της συνολικής έκδοσης. Έχουν βάλει πάνω από τα μισά αυτοκίνητα και περίπου το 1/5 των πιστών. Τα διπλώματα είναι επίσης λιγότερα. Με αρκετά άτομα, το παιχνίδι πως είναι? Εγώ συνήθως παίζω με multitap, 2πλά ή 4απλά. Αξίζει?

σαυτα τα σιμς που σου εγραψa καποιοι οδηγοι αγωνων εχουν πει οτι ειανι φοβερα ρεαλιστικα ΑΛΛΑ πρεπει οπωσδηποτε να τα παιξεις σε σγκεκριμενες τιμονιερες οχι σε keybord η χειριστηριο

ουσιαστικα πρεπει να φτιαξεις μια ιδιοκατασκευη με καποιο παλιο μπακετ καθισμα κ την τιμονιερα για να ειναι καυλα  :rockon: αλλα ενταξει πολυ καψιμο καλυτερα να οδηγεις κανονικα αμαξια η εστω καρτακια αν δεν εχεις σωστο αμαξι δεν συγκρινεται με τα video games

Επισκέπτης
κατι σαν αυτο

sidebartop.jpg

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
892
Πόντοι
6.755

Αν δε βαριέσαι, απάντα:
Θα σου προτεινω να μπεις στο OFICIAL SITE υπαρχει και αναλυει τα παντα οσο για το multi tap παιζω με ενα φιλο και σκοτωνομαστε λεει φιλαρακο γιατι ειναι ολα αληθινα

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
πρεπει να φτιαξεις μια ιδιοκατασκευη με καποιο παλιο μπακετ καθισμα κ την τιμονιερα για να ειναι καυλα  :rockon: αλλα ενταξει πολυ καψιμο καλυτερα να οδηγεις κανονικα αμαξια η εστω καρτακια αν δεν εχεις σωστο αμαξι δεν συγκρινεται με τα video games
:new_shocked: :2funny: :2funny: :2funny:
Nαι ρε φίλε, ωραίο ακούγεται αλλά νομίζω ότι παραείναι :grin:. Ούτως ή άλλως, δεν έχω την ίδια πόρωση τώρα με αυτήν που είχα όταν ήμουνα πιτσιρικάς χωρίς δίπλωμα. Θα τα δοκιμάσω αυτά που λες σε κάνα μήνα γιατί τώρα έχω εξεταστική και καταλαβαίνεις ότι δε θέλει πολύ για να πάει χαμένη :dancing:

forest, ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω αυτά που είπες και θα σου πω. :rockon:

Επισκέπτης
:new_shocked: :2funny: :2funny: :2funny:
Nαι ρε φίλε, ωραίο ακούγεται αλλά νομίζω ότι παραείναι :grin:. Ούτως ή άλλως, δεν έχω την ίδια πόρωση τώρα με αυτήν που είχα όταν ήμουνα πιτσιρικάς χωρίς δίπλωμα. Θα τα δοκιμάσω αυτά που λες σε κάνα μήνα γιατί τώρα έχω εξεταστική και καταλαβαίνεις ότι δε θέλει πολύ για να πάει χαμένη :dancing:

forest, ευχαριστώ, θα τα τσεκάρω αυτά που είπες και θα σου πω. :rockon:

χαχαχα

ε ναι στο ειπα κ πριν δεν λεει πολυ καψιμο.Παντως τα περισσοτερα γκικς που παιζουν racing sims εχουν τετοια sim-racing frames  :grin:  ακομα κ με κανονικο roll cage εχω δει  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

εγω απολα τα entertainment devices που εχω playstation mp3 tv dvd stero κλπ κλπ δεν χρησιμοποιω τιποτα πλεον.
Μονο στο ιντερνετ μπαινω κ εχω βαλει στοχο μεσα στους επομενους μηνες να το ελλατωσω κατα πολυ του τυπου να μπαινω μια δυο φορες την εβδομαδα για καμια ωρα το πολυ...

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ε ναι στο ειπα κ πριν δεν λεει πολυ καψιμο.Παντως τα περισσοτερα γκικς που παιζουν racing sims εχουν τετοια sim-racing frames  :grin:  ακομα κ με κανονικο roll cage εχω δει  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

εγω απολα τα entertainment devices που εχω playstation mp3 tv dvd stero κλπ κλπ δεν χρησιμοποιω τιποτα πλεον.
Μονο στο ιντερνετ μπαινω κ εχω βαλει στοχο μεσα στους επομενους μηνες να το ελλατωσω κατα πολυ του τυπου να μπαινω μια δυο φορες την εβδομαδα για καμια ωρα το πολυ...
Πωπω ρε φίλε, αυτό και αν είναι κάψιμο.

Για το νετ, καλά θα κάνεις. Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω αλλά δεν λέω μεγάλα λόγια.  :grin: Τον τελευταίο καιρό ψιλολιώνω λόγω εξεταστικής γιατί λέω να κάτσω σπίτι να διαβάσω και τελικά τον παίζω στο internet. ΤV & PS3 μόνο αν δε βγω έξω λόγω καιρού ή αρρώστιας (και έτσι πρέπει να είναι κατ' εμέ).

Και επειδή είμαστε off-topic, γενικότερα όποιος γνωρίζει κάτι και από άλλα racing παιχνίδια, ας το postάρει εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom