Νέα

Γραμματόσημα για συλλέκτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petergsp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.625
Πόντοι
41.813
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:
ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ σε σειρές, πολυτελή, ασφράγιστα, ελληνικά, σε άλμπουμ, από το 1924 ως το 1980 επιλεγμένες πλήρεις σειρές και από το 1980 ως το 2010 όλες οι ελληνικές σειρές. Επίσης σειρές Ηνωμένων Εθνών καθώς και ξένα, συνολική τιμή καταλόγου 3.000 ευρώ, δίνονται 2500 ευρώ. Πληροφοριες με pm.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:
ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ σε σειρές, πολυτελή, ασφράγιστα, ελληνικά, σε άλμπουμ, από το 1924 ως το 1980 επιλεγμένες πλήρεις σειρές και από το 1980 ως το 2010 όλες οι ελληνικές σειρές. Επίσης σειρές Ηνωμένων Εθνών καθώς και ξένα, συνολική τιμή καταλόγου 3.000 ευρώ, δίνονται 2500 ευρώ. Πληροφοριες με pm.
Νομιζω πολλα ζητας φιλε μου.......

Υπολογισε μιση τιμη απο τον καταλογο για ολα μαζι και αν εισαι τυχερος κιολας.......

Ο καταλογος αφορα μεμονωμενες πωλησεις ανα κομματι η σειρα
Αρα ολα μαζι πρεπει να εχουν μια πολυ γεναια εκπτωση !!!!!!!!

Επισκέπτης
Εχω κι εγω καμια 500ρια. Υπαρχει κανα μαγαζι στην Αθηνα ας πουμε που μπορω να τα πουλησω. Επισης εχω κατι παλια νομισματα ελληνικα, αλλα και αλλων χωρων παλια. Π.χ. απο Κενυα, Νορβηγια, Σομαλια, Λυβιη, Γιουγκοσλαβια, Τουρκια κτλ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχω κι εγω καμια 500ρια. Υπαρχει κανα μαγαζι στην Αθηνα ας πουμε που μπορω να τα πουλησω. Επισης εχω κατι παλια νομισματα ελληνικα, αλλα και αλλων χωρων παλια. Π.χ. απο Κενυα, Νορβηγια, Σομαλια, Λυβιη, Γιουγκοσλαβια, Τουρκια κτλ.
Στοα αρσακειου φιλε.....

Πηγαινε να στα εκτιμησουν δυο τρεις πριν τα δωσεις  !!!!!

OP
OP
petergsp

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.625
Πόντοι
41.813
αλλοι μου ειπαν οτι γυρω στο 15-30% απο την τιμη καταλογου οτι παιζουν οι τιμες. εσυ λες μιση τιμη και κατω. δεν ξερω. απλα βαρεθηκα να μαζευω 30+ χρονια γραμματοσημα και τα δινω.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.600
Πόντοι
7.095
Κανένα γραμματόσημο με πουτάνες-μπουρδέλα κτλ έχεις παίχτη?

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Στοα αρσακειου φιλε.....

Πηγαινε να στα εκτιμησουν δυο τρεις πριν τα δωσεις  !!!!!

που ειναι αυτο φιλε μου?Εχω πληρη συλλογή από ελληνικα νομισματα(όλες οι κοπες) απο το 1900 εως και την πρωτη σειρα του ευρω.θα θελα να μου εκαναν μια εκτιμηση..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αλλοι μου ειπαν οτι γυρω στο 15-30% απο την τιμη καταλογου οτι παιζουν οι τιμες. εσυ λες μιση τιμη και κατω. δεν ξερω. απλα βαρεθηκα να μαζευω 30+ χρονια γραμματοσημα και τα δινω.
Κοιτα φιλε...

Οι τιμες ειναι σχετικες για ολα τα πραγματα αναλογα την εμπορευσιμοτητα τους

Οντως το 15-30% που σου ειπαν ισχυει, αλλα που απευθυνεται και με ποιον τροπο θα πωληθει το προιον ?
Και το κυριωτερο..... ΠΟΤΕ θα πωληθει ?

Γιαυτο σου ειπα ενα 50% και αν βρεθει ατομο να στα παρει αμεσα

Ομως μην βασιστεις σε οτι σου λεω.....
Πηγαινε και ριξε μια ματια σε μαγαζια που πουλανε τετοια και πες οτι θες να τα πουλησεις
Αν στα παιρνουν και ποσο και βλεπωντας τι σου δινουν να κοψεις τιμες και να δεις πως θα βαδισεις....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
που ειναι αυτο φιλε μου?Εχω πληρη συλλογή από ελληνικα νομισματα(όλες οι κοπες) απο το 1900 εως και την πρωτη σειρα του ευρω.θα θελα να μου εκαναν μια εκτιμηση..
Πανεπιστημιου και χαρ. τρικουπη (στοα ειναι που βγαινει Σταδιου)

Υπολογισε αναμεσα πανεπιστημιου σταδιου στο υψος της χαρ. τρικουπη
Αν πας απο σταδιου εκει που ηταν ο Βαρδας να καταλαβεις στην στοα προς πανεπιστημιου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πιστευω πως ειναι κριμα να τα δωσετε, αφου τα μαζευατε τοσα χρονια  :-

Κρατηστε τα να τα δωσετε στα παιδια η τα εγγονια σας καλυτερα !!!!!! :)

OP
OP
petergsp

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.625
Πόντοι
41.813

καλα λες αλλα δε με νοιαζει και τοσο  η αμεσοτητα του πραγματος αλλα θα προτιμουσα να μην μπλεξω και με εμπορους-εκτιμητες που κανουν απλα τη δουλεια τους και τιποτα αλλο. εγω θα ηθελα καποιον ερασιτεχνη συλλεκτη οπως εγω που να εχει καβλα με τα γραμματοσημα οπως ειχα καποτε εγω και τα μαζευα κι ως αναφορα το οικονομικο θα τα βρισκαμε. γι αυτο κι εβαλα την αγγελια εδω και δεν ειχα επαφη με επαγγελματια.

OP
OP
petergsp

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.625
Πόντοι
41.813
Πιστευω πως ειναι κριμα να τα δωσετε, αφου τα μαζευατε τοσα χρονια  :-

Κρατηστε τα να τα δωσετε στα παιδια η τα εγγονια σας καλυτερα !!!!!! :)

δεν ασχολουνται ρε μεγαλε. λες να μην ηθελα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι να σας πω εγω τοτε ?

Δικα σας ειναι οτι θελετε τα κανετε.....

Εγω απλα ειπα την αποψη μου και τιποτα αλλο παραπανω

OP
OP
petergsp

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.625
Πόντοι
41.813
να 'σαι καλα παντως.ευχαριστω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
petergsp μακαρι να βρεις ακρη να τα ΄΄σπρωξεις΄΄,αλλα ειναι δυσκολα...δεν κινειται τιποτα τωρα... :P :P

OP
OP
petergsp

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.625
Πόντοι
41.813
petergsp μακαρι να βρεις ακρη να τα ΄΄σπρωξεις΄΄,αλλα ειναι δυσκολα...δεν κινειται τιποτα τωρα... :P :P

νομιζω με παρεξηγησες φιλε μου. μπορει να εκανα το ιδιο κι εγω. (με τα εισαγωγικα εννοω). δε θελω να τα <<σπρωξω>>. θα προτιμουσα να τα παρει καποιος που θα του αρεσε η ολη φαση οπως εμενα καποτε.κι αν το διαπιστωνα αυτο θα του εδινα κι αλλα συλλεκτικα αντικειμενα που εχω δωρεαν. δυστυχως απο την οικογενεια μου δε τα εκτιμα κανεις και θα πανε χαμενα. κριμα δεν ειναι?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
νομιζω με παρεξηγησες φιλε μου. μπορει να εκανα το ιδιο κι εγω. (με τα εισαγωγικα εννοω). δε θελω να τα <<σπρωξω>>. θα προτιμουσα να τα παρει καποιος που θα του αρεσε η ολη φαση οπως εμενα καποτε.κι αν το διαπιστωνα αυτο θα του εδινα κι αλλα συλλεκτικα αντικειμενα που εχω δωρεαν. δυστυχως απο την οικογενεια μου δε τα εκτιμα κανεις και θα πανε χαμενα. κριμα δεν ειναι?
κριμα ειναι ,αλλα ετσι ειναι η ζωη.... ;)
Εαν καποιος δωσει χρηματα για να αγορασει την συλλογη σου,εξυπακουεται οτι θα ειναι κ γνωστης κ συλλεκτης γραμματοσημων....δεν λεμε κατι διαφορετικο...το ΄΄σπρωξιμο΄΄αναφερεται στην εμπορικη συναλλαγη,εφοσον δεν τα διαθετεις δωρεαν (κ καλα κανεις).

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φιλαράκο εχει ενα μαγαζί πίσω απο το αγαλμα του κολοκοτρώνη Ανθίμου Γαζή 9. Ρίξε μια ματια!
;) ;)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Ρε παιδιά έχω κι εγώ γραμματόσημα,τα βρήκα σ' ένα παλιό σπίτι,τα πρισσότερα είναι της δεκαετίας του 70.Μου λέτε που μπορώ να τα πουλήσω και αν ξέρει κανείς να μου πει αν έχουν καμια αξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom