Νέα

Γραφείο γνωριμιών με Ρωσίδες (τι παίζει με αυτό;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν παιδιά τις προάλλες χάζευα εφημερίδα στην στήλη γνωριμίες. και έπεσα και σε μια αγγελία και πήρα τηλέφωνο. ξεκαθάρισα ότι δεν ψάχνω για call girl μου είπε όχι εμείς έχουμε κοπέλες σοβαρές από ρωσία ουκρανία κτλ που ψάχνουν για φιλια σχέση γάμο κτλ.δίνεις 150€/ 6 μήνες σoυ δίνουν τηλεφωνα και βγαίνετε.  οντός και εγώ ψάχνω κάτι "σοβαρό" μήπως σταθώ τυχερός με καμια αλλοδαπή τις προκοπης γιατί με τις ελληνίδες δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.

πήγα από το γραφείο και έκοψα και μια κίνηση κιόλας. tpt ιδιαίτερο να φανταστείτε έκανε ζεστη και είχαν την πόρτα κλειστή χωρίς air condition. το παραβλέπω αυτό ωστόσο. μέσα ήταν κάτι αλλοδαποί και οι φάτσες τους ήταν ελαφρώς μυστήριες - κάτι σαν wannabe ύποπτοι. καθώς μπήκα μέσα δεν μίλησαν καθόλου αυτοί λες και τους διέκοψα και τους 3 (μια η κοπέλα του γραφείου) από κάτι. τα λέω όλα αυτά για να σας βάλω λίγο στο κλίμα.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει κανένας καμια παρόμοια εμπειρία με τέτοιο γραφείο. είναι σοβαροί η απλά θέλουν τα χρήματα και άντε γεια? πεζή να γνωριστώ με tpt επιπεδου αλλοδαπό κοριτσι? το έχει δοκιμάσει κανένας? μήπως είναι tpt γραφεία που προσπαθώντας να γνωρίσεις τίσ εν  λόγο κοπέλες πεζή και να μπλέξεις με tpt μαφίες κτλ? μήπως είναι κάποιου τύπου παγίδα?

οποιος γνωρίζει κάτι ας το πει!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Απάτη! Τίποτε άλλο.

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πως το λες αυτό? εxής σχετική εμπειρία εxής ακούσει κάτι από αλλου τι? αν ξέρεις κάτι παραπάνω και δεν κανεις απλά εκτίμησεις πες τα μας και εμάς!

Επισκέπτης
φίλοι μου απ ότι γνωρίζω υπάρχουν αρκετά γραφεία αυτού του τύπου εδώ στην Αθήνα υπάρχουν και σοβαρά γραφεία στα οποία βρίσκεις και αξιόλογες και πολύ καλές κοπέλες από Ρωσία Ουκρανία.
Συνήθως τα σοβαρά γραφεία διευθύνονται από Έλληνες ενώ αρκετά από αυτά από άτομα από Αρμενία και Γεωργία και δεν τα συνιστώ.
Ξέρω πολλές περιπτώσεις που φτάσανε σε γάμο από τέτοια γραφεία.

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο φίλος που έγραψε "απάτη" ήταν λιτός - σύντομος και περιεκτικός.

Αφού δεν διαβάζεις τα σύντομα, πάρε κάτι σε μικρή έκταση μπας και πάρεις μπρος...

Club γνωριμιών και άλλες αηδίες που τάχα σου δίνουν κοπέλες για σοβαρό δεσμό κ.α. το 98% είναι μούφες. Τα γνωστά γραφεία (διαφήμιση δεν θα κάνω) έχουν μια μεθοδικότητα αν και εκεί το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα δεδομένο. Τα 150 ευρώπουλα είναι για να γίνεις μέλος, θα σε βάλουν να υπογράψεις και ένα χαρτί (που αν ποτέ το επικαλεστείς για δικαστήριο ή άλλο έννομο συμφέρον) είναι τόσο καλά δεμένο νομικά που δεν θα βρεις άκρη των Αγίων Ποτέ.
Αυτά τα γραφεία "πατάνε" στην ματαιοδοξία των περισσοτέρων μοναχών, και όχι μόνον, ανθρώπων, τους πουλάνε υποσχέσεις, τους παίρνουν την "συνδρομή" και μετά μην τους είδατε.
Έχει τύχει, στο ή στα τηλέφωνα που σου δίνουν να είναι οι ίδιες οι "γραμματείς" που απαντάνε ή έχουν "τηλεφωνήτριες". Αφού λοιπόν πάρεις καμιά δεκαριά και δεν τακιμιάσεις, λες "...δεν γαμιέται..." και μετά πάς για άλλα.
Παρόμοιος μηχανισμός υπάρχει και στα σπίτια σε τάχα γραφεία μεσιτικά που αν δεις σπίτι σφύρα μου.
Συμπέρασμα : Μην ενθαρρύνετε την απατεωνιά και το ψέμμα, κράξτε τους. Μην είστε  :jerking:
Και ένα λογικό ερώτημα. Αν πράγματι "φέρνουν" ή έχουν κορίτσια από Ουκρανία ή Ρωσία, θα τα "πουλούσανε" έτσι απλά και φτηνά σε μένα, σε σένα στον οποιονδήποτε?  :tickedoff:
Όχι ρωτάω δηλαδή...

Επισκέπτης

Αφού δεν διαβάζεις τα σύντομα, πάρε κάτι σε μικρή έκταση μπας και πάρεις μπρος...

Club γνωριμιών και άλλες αηδίες που τάχα σου δίνουν κοπέλες για σοβαρό δεσμό κ.α. το 98% είναι μούφες. Τα γνωστά γραφεία (διαφήμιση δεν θα κάνω) έχουν μια μεθοδικότητα αν και εκεί το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα δεδομένο. Τα 150 ευρώπουλα είναι για να γίνεις μέλος, θα σε βάλουν να υπογράψεις και ένα χαρτί (που αν ποτέ το επικαλεστείς για δικαστήριο ή άλλο έννομο συμφέρον) είναι τόσο καλά δεμένο νομικά που δεν θα βρεις άκρη των Αγίων Ποτέ.
Αυτά τα γραφεία "πατάνε" στην ματαιοδοξία των περισσοτέρων μοναχών, και όχι μόνον, ανθρώπων, τους πουλάνε υποσχέσεις, τους παίρνουν την "συνδρομή" και μετά μην τους είδατε.
Έχει τύχει, στο ή στα τηλέφωνα που σου δίνουν να είναι οι ίδιες οι "γραμματείς" που απαντάνε ή έχουν "τηλεφωνήτριες". Αφού λοιπόν πάρεις καμιά δεκαριά και δεν τακιμιάσεις, λες "...δεν γαμιέται..." και μετά πάς για άλλα.
Παρόμοιος μηχανισμός υπάρχει και στα σπίτια σε τάχα γραφεία μεσιτικά που αν δεις σπίτι σφύρα μου.
Συμπέρασμα : Μην ενθαρρύνετε την απατεωνιά και το ψέμμα, κράξτε τους. Μην είστε  :jerking:
Και ένα λογικό ερώτημα. Αν πράγματι "φέρνουν" ή έχουν κορίτσια από Ουκρανία ή Ρωσία, θα τα "πουλούσανε" έτσι απλά και φτηνά σε μένα, σε σένα στον οποιονδήποτε?  :tickedoff:
Όχι ρωτάω δηλαδή...
και όμως υπάρχουν και σοβαρά γραφεία που κάνουν αυτή την δουλειά και οι 9 στις 10 κοπέλες που πάνε σε αυτά τα γραφεία είναι από Ρωσία Ουκρανία και Καζακστάν και ο λόγος είναι απλός για να βρούνε ένα Έλληνα για γάμο και να εξασφαλίσουν την μόνιμη διαμονή τους εδώ.

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εαν διάβασες, στην τρίτη γραμμή κιόλας, γράφω για 98%. Δεν έβαλα τα πάντα στο ίδιο τσουβάλι...!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αυτά τα γραφεία [size=11pt]"πατάνε" στην ματαιοδοξία [/size]των περισσοτέρων μοναχών, και όχι μόνον, ανθρώπων, τους πουλάνε υποσχέσεις, τους παίρνουν την "συνδρομή" και μετά μην τους είδατε.
Όχι ρωτάω δηλαδή...

Θα το ονόμαζα ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

Με άλλα λόγια μας πήρανε χαμπάρι Ρώσοι, Ουκρανοί, λευκορώσοι, Αλβανοί, Αρμένιοι κλπ, ότι έχουμε πρόβλημα  στην Ελλαδίτσα μας, είμαστε και ολίγον μουνόδουλοι, κι όπου μας πιάσουνε :think:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
σε καποιες απαντησεις ειδα κατι αναφορες σε "σοβαρα" γραφεια..!!!
Οι συναδελφοι που το εγραψαν μπορουν να μας ενημερωσουν τον τροπο κρισης τους για αυτα τα γραφεια?????
:dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :think: :think: :think: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny:

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1
Ειναι μεγαλη απατη. Ειχε παει ενας γνωστος μου και του φαγανε τα λεφτα. Δεν γαμ@τε με τιποτα ετσι,. Αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια που εβγαλε κατι ετσι ας το καταθεσει....

Επισκέπτης
για να εντοπίσεις ένα σωστό γραφείο γνωριμιών συνήθως ο τρόπος είναι μέσα από τις Ρώσικες εφημερίδες που κυκλοφορούν στην Αθήνα και εκδίδονται εδώ μέσα στις αγγελίες υπάρχουν αρκετά μετά θέλει περατζάδα από αυτά και βλέπεις τις φάτσες εκεί και διαλέγεις πάντα να ξέρεις ότι γραφεία που τα έχουν άτομα από Ρωσία και τις γύρω χώρες αποκλείονται

Επισκέπτης
δεύτερον αν ο σκοπός σου είναι τα να σπιτώσεις καμιά και να το γλεντήσεις μαζί της πας σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας ζητάς οικιακή βοηθό η και μέσω χρυσής ευκαιρίας ζητάς τι ακριβώς θέλεις ηλικία κτλπ και σου έρχονται και περνάς καλά και αν θέλεις μετά άλλη το ίδιο παραμύθι. 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
λοιπόν παιδιά τις προάλλες χάζευα εφημερίδα στην στήλη γνωριμίες. και έπεσα και σε μια αγγελία και πήρα τηλέφωνο. ξεκαθάρισα ότι δεν ψάχνω για call girl μου είπε όχι εμείς έχουμε κοπέλες σοβαρές από ρωσία ουκρανία κτλ που ψάχνουν για φιλια σχέση γάμο κτλ.δίνεις 150€/ 6 μήνες σoυ δίνουν τηλεφωνα και βγαίνετε.  οντός και εγώ ψάχνω κάτι "σοβαρό" μήπως σταθώ τυχερός με καμια αλλοδαπή τις προκοπης γιατί με τις ελληνίδες δεν τα έχω καταφέρει ως τώρα.

πήγα από το γραφείο και έκοψα και μια κίνηση κιόλας. tpt ιδιαίτερο να φανταστείτε έκανε ζεστη και είχαν την πόρτα κλειστή χωρίς air condition. το παραβλέπω αυτό ωστόσο. μέσα ήταν κάτι αλλοδαποί και οι φάτσες τους ήταν ελαφρώς μυστήριες - κάτι σαν wannabe ύποπτοι. καθώς μπήκα μέσα δεν μίλησαν καθόλου αυτοί λες και τους διέκοψα και τους 3 (μια η κοπέλα του γραφείου) από κάτι. τα λέω όλα αυτά για να σας βάλω λίγο στο κλίμα.

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει κανένας καμια παρόμοια εμπειρία με τέτοιο γραφείο. είναι σοβαροί η απλά θέλουν τα χρήματα και άντε γεια? πεζή να γνωριστώ με tpt επιπεδου αλλοδαπό κοριτσι? το έχει δοκιμάσει κανένας? μήπως είναι tpt γραφεία που προσπαθώντας να γνωρίσεις τίσ εν  λόγο κοπέλες πεζή και να μπλέξεις με tpt μαφίες κτλ? μήπως είναι κάποιου τύπου παγίδα?

οποιος γνωρίζει κάτι ας το πει!
δεν ειναι απλα απατεωνες αλλα χειροτεροι απο το λησταρχο νταβελη.και αν θες στειλε μου πμ για περισσοτερες λεπτομερειες.κατι ακομα.αποφευγε γυναικες της πρωην σοβιετικης ενωσης.εγω ημουν αυτος που καποτε ελεγα τα καλυτερα λογια για αυτες,αλλα μερα με τη μερα βλεπω οτι αυτη η κοινωνια -στρατοπεδο που ζουσαν τις κανει ανικανες να αγαπησουν.γιατι δε συμμετεχουν σε τετοια κυκλωματα πολωνες,τσεχες η ουγγαρεζες?ειναι λιγοτερο ομορφες?απλα οι κοπελες αυτες,και ξεναλεω το διαπιστωνω μερα με τη μερα με μεγαλη λυπη,δεν εχουν κανενα μα κανενα απολυτως ηθικο ενδοιασμο.η κοινωνια-στρατοπεδο που ζουσαν σκοτωσε οτι πολυτιμοτερο εχει ενας ανθρωπος.την ψυχη τους

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κινδυνευοντας να βγουμε εκτος θεματος, που μαλλον βγηκαμε, να προσθεσω κι εγω και να υπερθεματισω στον chris και στον Panosmpos, πως ειναι ακριβως ετσι.
εχοντας συναψει κι εγω σχεσεις, αρκετες θα ελεγα με τα κοριτσια αυτα (ακομη και τωρα υπαρχουν καποιες σχεσεις  :grin:), θα πω μονο πως, αν κανεις το λαθος και περασεις τη γραμμη που οριζει η χρηση τους (η χρηση των κοριτσιων εννοω, οσο παραξενο ή ωμο κι αν ακουγεται), το μονο που θα καταφερεις, θα ειναι στο κοντινο μελλον να μετρας πληγες κι απωλειες..

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Το έχω γράψει και σε άλλο post, θα το πω και εδώ. Αν θέλετε γυναίκα για σπίτι, μακριά από Ρωσίδες και Ουκρανές. Αν θέλετε γαμήσι και καλά να περνάτε είναι ότι πρέπει.Μην μπερδεύετε τις Γεωργιανές, τις Καζακστανές με τις Ρωσίδες και τις Ουκρανές. Άλλη γλώσσα, άλλα ήθη και έθιμα και διαφορετική παράδοση.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
μακρια και απο βουλγαρες τουλαχιστον οσες γνωρισα για σπιτι ηταν βρομιαρες μπορει και να εκατσε θα μου πειτε απο οτι ξερω

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Δεν θα τοποθετηθώ στα γραφεία γνωριμιών γιατί ούτε που με ενδιαφέρουν. Απλώς μόνο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου CHRIS1971 στην τοποθέτησή σου, που έκανες για τις πρώην Σοβιετικές (δηλαδή κυρίως Ρωσίδες και Ουκρανές).Με την φράση σου 'η κοινωνια-στρατοπεδο που ζουσαν σκοτωσε οτι πολυτιμοτερο εχει ενας ανθρωπος.την ψυχη τους' τα είπες όλα. Είναι ανίκανες γενικά να αγαπήσουν.Είναι σαν να ζητάς σε έναν ευνούχο να έχει στύση η σε έναν τυφλό να σου περιγράψει το ηλιοβασίλεμα. Το γρήγορο και εύκολο χρήμα τις έχουν σκληρύνει απίστευτα.Πολύ κρίμα.Είναι θλιβερό να το βλέπεις και να το ζεις. Μόνο στα παιδιά που έχουν κολητηλίκια με γυναίκες απο αυτά τα έθνη η θέλουν να αποκτήσουν να προσέχουν.Είναι άδικο ένας καλός άνθρωπος να μπλέκεται με τα βρωμοκυκλώματα των αλλοδαπών για το κάλπικο χάδι μιας έχιδνας.
μακαρι πανο μου να ηταν το ευκολο και γρηγορο χρημα.αν ηταν αυτο θα το ειχαν ηδη χορτασει.οταν ομως απο μικρο στο σχολειο σου διδασκουν τα λογια του ''πατερουλη'' οτι ''η ηθικη ειναι μια μικροαστικη αντιληψη''η ''οτι η δολοφονια ενος ατομου ειναι φονος αλλα η δολοφονια εκατομμυριων απλα ενας αριθμος''τοτε τι μπορεις να περιμενεις?τα συγκεκριμενα ατομα διδαχτηκαν οτι ο ''αντρας''ειναι αυτος που σπαει τη γυναικα του στο ξυλο και οτι εμεις επειδη δε το κανουμε ειμαστε φλωροι.ε λοιπον με γεια τους και χαρα τους.ας εχουν τους αντρακλες τους να τους χαιρονται.και κατι τελευταιο και συγνωμη που σας γαμησα το θεμα.συμφωνα με επισημα στοιχεια του οηε 18000 ρωσιδες δολοφονουνται ετησιως απο τους αντρες τους.προσκυνατε τους καριολες.προσκυνατε τους βασανιστες σας

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
μακρια και απο βουλγαρες τουλαχιστον οσες γνωρισα για σπιτι ηταν βρομιαρες μπορει και να εκατσε θα μου πειτε απο οτι ξερω

Όχι δεν έκατσε όντως είναι...Απλά δεν έγραψα καθόλου για Βουλγαρία μιας και δεν εντάσσεται σε χώρες της πρώην USSR

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom