Χαχα, καλό, αν και πλέον έχει ξεφύγει το θέμα από το topic του πόστ...το να μην ξέρω ΚΑΛΗ ορθογραφία δεν σημαίναι οτί δεν ξέρω να διαβάζω ή να γράφω (έστω και με αρκετά λάθη...).
Πάντως αν κάπιος μπορεί να σχολειάση το αρχικό πόστ μου και οχι τα ελλινικά μου ωρέα θα ήταν
ρε παιδια κατι σχετικο ήθελα να αναφέρω κ εγώ με ενα σάιτ που βρήκα αλλα απ' ότι καταλαβένω δε κανει να γράφουμε διευθύνσεις απο σάιτ η μέιλ..? για πείτε για να προχωρήσω κ παρακατω....
επειδή βλέπω ότι με γράφεται λοιπόν προχωράω παρακάτω..... το datedate.gr δείχνει να είναι ακριβώς ένα τέτοιο σάιτ...γραφείο με website άλλα και photo!!! έχει κανείς καμιά πληροφορία παραπάνω να μας πει..? εγώ πήρα τηλ. από περιέργεια και μου είπαν 150 για τα γνωστά αλλά πάνω στον ενθουσιασμό μου επειδή είχε δυο ωραία μωράκια στο σάιτ ξέχασα να ρωτήσω αν έρχονται αυτά που φαίνονται στις φωτό!!!
επειδή βλέπω ότι με γράφεται λοιπόν προχωράω παρακάτω..... το datedate.gr δείχνει να είναι ακριβώς ένα τέτοιο σάιτ...γραφείο με website άλλα και photo!!! έχει κανείς καμιά πληροφορία παραπάνω να μας πει..? εγώ πήρα τηλ. από περιέργεια και μου είπαν 150 για τα γνωστά αλλά πάνω στον ενθουσιασμό μου επειδή είχε δυο ωραία μωράκια στο σάιτ ξέχασα να ρωτήσω αν έρχονται αυτά που φαίνονται στις φωτό!!!