Νέα

γουσταρω με την δικια μου επισκεψη σε μαγαζι με gloryhall

• Μέλος που άνοιξε το νήμα visis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
:pipa2:γουσταρουμε επισκεψη σε μαγαζι με γκλοριχολ , την εμπιρια μιας και η δικια μου κανει τρελες πιπες αν το εχει δοκιμασει αλλο ζευγαρι ας πει τις εντιποσεις του οι προτασεις αλλα και κακοτοπιες

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:pipa2:γουσταρουμε επισκεψη σε μαγαζι με γκλοριχολ , την εμπιρια μιας και η δικια μου κανει τρελες πιπες αν το εχει δοκιμασει αλλο ζευγαρι ας πει τις εντιποσεις του οι προτασεις αλλα και κακοτοπιες

Το έχω δοκιμάσει με τη δικιά μου να μου παίρνει πιπα σε φάση γκλορυχόουλ, να μη με βλέπει. ειναι καύλα, σε εξιτάρει, εχει ενα μυστήριο. Εννοείς να πάρει πίπα σε άλλον κι εσυ να βλέπεις?
Ανταλλαγή ζευγαριών έχετε κάνει?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Ρε φίλε, η δικιά σου θα γλύψει τις  ψωλές, εσύ γιατί ενθουσιάζεσαι ?  :think:

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Το έχω δοκιμάσει με τη δικιά μου να μου παίρνει πιπα σε φάση γκλορυχόουλ, να μη με βλέπει. ειναι καύλα, σε εξιτάρει, εχει ενα μυστήριο. Εννοείς να πάρει πίπα σε άλλον κι εσυ να βλέπεις?
Ανταλλαγή ζευγαριών έχετε κάνει?
γουσταρουμε την φαση να την γαμω και να περνει πιπα σε γκλορι

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
φιλαρακι κανουμε μια σοβαρη συζητηση αν δεν σε ενδιαφερει πιασε το κεντιμα

γελαει ο κοσμος ρε ! σοβαρη συζητηση δεν το λες αυτο....ανωμαλια με τα ολα της το λες ομως

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
φιλαρακι κανουμε μια σοβαρη συζητηση αν δεν σε ενδιαφερει πιασε το κεντιμα

Φιλαράκι, αν θες να γράφεις πως ρουφάει ψωλές η γυναίκα σου χωρίς να πέφτει δούλεμα,  τράβα αλλού  :birdman:

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
ο κυρμαδιος και ο φιλος του εχουν απο οτι βλεπω μεσο ορο 3000 μυνηματ ανα ημερα . Συμπερασμα τους εχει φαει η κακακια και το ιντρνετ

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
ενδιαφερον....

OP
OP
V

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
βρειτε κανα μ..νι να ξελαμπικαρετε αλλα χωρις να το πληρωνετε

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Το σεναριο να σε πηδανε σε γκλορυχοουλ και η κοπελια σου να κοιταζει παιζει :think: :think: :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.775
Πόντοι
3.656

τυπε αμα θελεις η δικια σου να κανει και πιπες χωρις να ειναι σε gloryhall ενημερωσε μας.ευχαριστω  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ο κυρμαδιος και ο φιλος του εχουν απο οτι βλεπω μεσο ορο 3000 μυνηματ ανα ημερα . Συμπερασμα τους εχει φαει η κακακια και το ιντρνετ
2,9 την ημέρα είναι ρε φίλε  :grin:
Γιατί γίνεσαι κακός? Εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom