Μπράβο ρε Τάλε!βρε....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?...... [για όσους αφορά αυτό] .....την ώρα που γεννιέται το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ...Η ΖΩΗ ΣΑΣ....η ιερότερη στιγμή στη ζωή του κάθε άντρα και την ώρα που η γυναίκα σας πονά στην κλινική και σας φέρνει ότι το ευτυχέστερο υπάρχει....εσείς σκέφτεστε τα στρίπ,τις πουτάνες και τα γαμήσια.....καλά βρε η λέξη μυαλό είναι άγνωστη .....με τέτοιο μυαλό ΣΙΓΟΥΡΑ σε μερικά χρόνια θα χωρίσετε και πέστε μου...ΤΟ ΠΑΙΔΙ τι φτάιει να έχει χωρισμένους γονείς?....άμα είστε ανάξιοι να γίνεται πατεράδες μην παντρεύεστε και μην κάνετε παιδιά...΄;αντε γιατί μας πρήξατε με τα αντριλίκια σας και τις μαγκιές σας........αυτά και δεν απαντώ σε κανένα......δεν πα να βρίζετε όσο θέλετε....κόφτε τον λαιμό σας...έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τον κόψετε.....έλεος πια ..αγανάκτησα.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουρούνια άντρες !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
pfffffff,ντάξει το είδαμε κ αυτό...
αιντε κ εις "ανώτερα" βρε χαζομπαμπά(?) (αυτό πάει σε όλους τους χαζομπαμπάδες αυτού του στυλ)
τα οποία "ανώτερα" πραγματικά δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία για να πω πoια μπορεί να ΄ναι,μήπως το να
φύγεις για κάποιο sex-tour την αναμενόμενη μέρα τοκετού της συζύγου? Πραγματικά δεν ξέρω..
Προς όσους προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό κ έτσι είναι η ζωή: Παιδιά δεν το ΄χετε καθόλου όμως,
τα επιχειρήματα των "αντίπαλων" είναι σαφώς πιο ισχυρά,τα δικά σας απλά μαρμελάδες.Δεν θα μακρυγορήσω να πω την άποψη μου, με κάλυψαν κ με το παραπάνω προηγούμενα posts.Τουλάχιστον μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των έστω κ λίγων λογικών ανθρώπων π ΄χουν απομείνει..
Έλεος..
αιντε κ εις "ανώτερα" βρε χαζομπαμπά(?) (αυτό πάει σε όλους τους χαζομπαμπάδες αυτού του στυλ)
τα οποία "ανώτερα" πραγματικά δεν έχω τόσο μεγάλη φαντασία για να πω πoια μπορεί να ΄ναι,μήπως το να
φύγεις για κάποιο sex-tour την αναμενόμενη μέρα τοκετού της συζύγου? Πραγματικά δεν ξέρω..
Προς όσους προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό κ έτσι είναι η ζωή: Παιδιά δεν το ΄χετε καθόλου όμως,
τα επιχειρήματα των "αντίπαλων" είναι σαφώς πιο ισχυρά,τα δικά σας απλά μαρμελάδες.Δεν θα μακρυγορήσω να πω την άποψη μου, με κάλυψαν κ με το παραπάνω προηγούμενα posts.Τουλάχιστον μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των έστω κ λίγων λογικών ανθρώπων π ΄χουν απομείνει..
Έλεος..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Έλα ρε μας βγάλανε και τραγούδι!!! ΟΙΝΚ! ΟΙΝΚ!
I Kissed A PIG
[youtube=425,350]_n6pmK-31sA[/youtube]
I Kissed A PIG
[youtube=425,350]_n6pmK-31sA[/youtube]
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
και βέβαια το κλασικό..
ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Συγνώμη για να καταλάβω... γέννησε η γυναίκα σου κι εσύ είχες στο μυαλό σου τα strip???
και να παρατηρείς το ρολόϊ του παιδιάτρου ???
... μένω άφωνη... από την ασύμμετρη μαγκιά.... (για να μην το πώ κάπως αλλιώς...)
Μόλις με ενημέρωσε φίλος για το thread (πως και δεν το πηρα χαμπάρι ???) και επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να διαβάσω και τις 19 σελίδες θα απαντήσω μόνο στη Θάλεια που το άνοιξε, μιας και εγώ είμαι το γουρούνι στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Η γυναίκα μου γέννησε, ήμουν στο μαιευτήριο μέχρι τις 9 το βράδυ που τελειώνει το επισκεπτήριο, μετά με διώξανε.
Ολα πήγαν μια χαρά, δεν χρειαζόταν να κάτσει κάποιος το βράδυ μαζί της.
Το πρωί ξαναπήγα στις 8 (το επισκεπτήριο αρχίζει στις 10) και αν εξαιρέσεις μερικές ώρες το μεσημέρι που έπρεπε να πάω στο γραφείο ήμουν πάλι μέχρι τις 9 το βράδυ που με διώξανε πάλι.
Για να μην τα πολυλογώ αυτό γινότανε και τις 4 μέρες που μείναμε μέσα.
Και τα 4 βράδυα, αντί να πάω σπίτι να κοιμηθώ μόνος μου, βγήκα να γιορτάσω τη γέννηση της κόρης μου και να διασκεδάσω.
Με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο φώναξα αμέσως παιδίατρο στο σπίτι να δει το βρέφος και του έσκασα φράγκα για επίσκεψη αντί να πάω τζάμπα στο ΙΚΑ στην ουρά.
Και ναι, δεν φόραγα τις παρωπίδες μου, ενώ εξέταζε το παιδί είδα το τεράστιο ρολόι του το οποίο μου έκανε εντύπωση και το έψαξα στο ιντερνετ την επόμενη μέρα.
Αν όλα τα παραπάνω με κάνουν γουρούνι, ίσως και να είμαι
Μην κρίνεις όμως κάποιον από ένα 5νθήμερο στιγμιότυπο σε ένα site χωρίς να ξέρεις τον ίδιο και χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες.
Αν σου πω ότι δουλεύω 12-14 ώρες την ημέρα και 7-8 ώρες τα σαββατα και τις κυριακές για να μην τους λείψει τίποτα θα γίνω λιγότερο γουρούνι ?
ή μήπως είμαι γουρούνι έτσι και αλλιώς επειδή πάω σε στριπ ενώ είμαι παντρεμένος ?
Θα επανέλθω αργότερα
Πες τα ρε αγορι μου γιατι θα με τρελανουν εδω μεσα... Προσκολουνται πανω σ εναν αντρα, δε τον αφηνουν να ανασανει, δε τον αφηνουν να βγει μονος του (οι ιδιες να βγουν μονες τους αποκλειεται γιατι ή δεν ξερουν η εχουν ξεχασει να περνανε καλα) και μετα τους φταιει αυτος που θα τους τα φορεσει ή θα την κανει με καμια 15-20 χρονια νεοτερη.
Ν αγιασει το πληκτρολογιο σου
κι όχι μόνο αυτό δεν θέλουν να ακούσουν κάτι που ισχύει και είναι οι πιο κατίνες που υπάρχουν.Πες τα ρε αγορι μου γιατι θα με τρελανουν εδω μεσα... Προσκολουνται πανω σ εναν αντρα, δε τον αφηνουν να ανασανει, δε τον αφηνουν να βγει μονος του (οι ιδιες να βγουν μονες τους αποκλειεται γιατι ή δεν ξερουν η εχουν ξεχασει να περνανε καλα) και μετα τους φταιει αυτος που θα τους τα φορεσει ή θα την κανει με καμια 15-20 χρονια νεοτερη.
Ευτυχώς avra που κάποιες καταλαβαίνουν και έχουν τους καλύτερους.
Όσο για τις άλλες διηγόντας τα να κλαις...
Πες τα ρε αγορι μου γιατι θα με τρελανουν εδω μεσα... Προσκολουνται πανω σ εναν αντρα, δε τον αφηνουν να ανασανει, δε τον αφηνουν να βγει μονος του (οι ιδιες να βγουν μονες τους αποκλειεται γιατι ή δεν ξερουν η εχουν ξεχασει να περνανε καλα) και μετα τους φταιει αυτος που θα τους τα φορεσει ή θα την κανει με καμια 15-20 χρονια νεοτερη.
Αύρα, κάθε post σου είναι εξαιρετικό. Να είσαι καλά κοριτσάρα.
Μόλις με ενημέρωσε φίλος για το thread (πως και δεν το πηρα χαμπάρι ???) και επειδή αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να διαβάσω και τις 19 σελίδες θα απαντήσω μόνο στη Θάλεια που το άνοιξε, μιας και εγώ είμαι το γουρούνι στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Η γυναίκα μου γέννησε, ήμουν στο μαιευτήριο μέχρι τις 9 το βράδυ που τελειώνει το επισκεπτήριο, μετά με διώξανε.
Ολα πήγαν μια χαρά, δεν χρειαζόταν να κάτσει κάποιος το βράδυ μαζί της.
Το πρωί ξαναπήγα στις 8 (το επισκεπτήριο αρχίζει στις 10) και αν εξαιρέσεις μερικές ώρες το μεσημέρι που έπρεπε να πάω στο γραφείο ήμουν πάλι μέχρι τις 9 το βράδυ που με διώξανε πάλι.
Για να μην τα πολυλογώ αυτό γινότανε και τις 4 μέρες που μείναμε μέσα.
Και τα 4 βράδυα, αντί να πάω σπίτι να κοιμηθώ μόνος μου, βγήκα να γιορτάσω τη γέννηση της κόρης μου και να διασκεδάσω.
Με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο φώναξα αμέσως παιδίατρο στο σπίτι να δει το βρέφος και του έσκασα φράγκα για επίσκεψη αντί να πάω τζάμπα στο ΙΚΑ στην ουρά.
Και ναι, δεν φόραγα τις παρωπίδες μου, ενώ εξέταζε το παιδί είδα το τεράστιο ρολόι του το οποίο μου έκανε εντύπωση και το έψαξα στο ιντερνετ την επόμενη μέρα.
Αν όλα τα παραπάνω με κάνουν γουρούνι, ίσως και να είμαι
Μην κρίνεις όμως κάποιον από ένα 5νθήμερο στιγμιότυπο σε ένα site χωρίς να ξέρεις τον ίδιο και χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες.
Αν σου πω ότι δουλεύω 12-14 ώρες την ημέρα και 7-8 ώρες τα σαββατα και τις κυριακές για να μην τους λείψει τίποτα θα γίνω λιγότερο γουρούνι ?
ή μήπως είμαι γουρούνι έτσι και αλλιώς επειδή πάω σε στριπ ενώ είμαι παντρεμένος ?
Θα επανέλθω αργότερα
τι δινεις εξηγήσεις ; Την ζωη σου ζησε την οπως θελεις.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σταμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτ
για ελα...
γιατι βλεπω επιθεση στη σαβανα παλι...
εγω παντως λαονικε μετα τις παρατηρησεις της αυρας ραχμανινοφ εχω αλλαξει εντελως...
μερικα εξωφρενικα που εχει γραψει εδω μεσα τα θεωρω απολυτως φυσιολογικα πλεον..
κ για να εξηγουμαστε.. οπως ξαναειπα τπτ δεν ειναι ασπρο ή μαυρο.. μια χαρα τα ειπε τωρα ο μποργκ.. κανενας δεν εχει πει οτι ξερουμε τι κανει ο αλλος στο σπιτι του.. τα γραφομενα του σχολιαζουμε.. καθε φορα οπως κ αλλοι τα δικα μας..
σε αντιθεση με μερικες μερικες βεβαια που ομορφα κ κατινιστικα βγαζουν συμπερασματα για την προσωπικη ζωη των αλλων... χωρις να εχουν πει κατι γι αυτην τη ζωη οι ιδιοι..
κ συνεχιζουν να το κανουν
αγνα νερακια σου λενε μετα οι χημικοι... μα την μαρι κιουρι μου!
για ελα...
εγω παντως λαονικε μετα τις παρατηρησεις της αυρας ραχμανινοφ εχω αλλαξει εντελως...
μερικα εξωφρενικα που εχει γραψει εδω μεσα τα θεωρω απολυτως φυσιολογικα πλεον..
κ για να εξηγουμαστε.. οπως ξαναειπα τπτ δεν ειναι ασπρο ή μαυρο.. μια χαρα τα ειπε τωρα ο μποργκ.. κανενας δεν εχει πει οτι ξερουμε τι κανει ο αλλος στο σπιτι του.. τα γραφομενα του σχολιαζουμε.. καθε φορα οπως κ αλλοι τα δικα μας..
σε αντιθεση με μερικες μερικες βεβαια που ομορφα κ κατινιστικα βγαζουν συμπερασματα για την προσωπικη ζωη των αλλων... χωρις να εχουν πει κατι γι αυτην τη ζωη οι ιδιοι..
αν παντρευτεις και ζησεις με ενα ανθρωπο και δυο παιδια κανα 5ανταρι χρονια ελα να τα πουμε παλι απο την αρχη πως ειναι να εργαζεσαι να μεγαλωνεις παιδια να τρεχεις να ζοριζεσαι και να θυμασαι οτι εισαι αντρας η γυναίκα βγαζωντας τα προβληματα απο την πορτα. Κηδεια με ξενα κολυβα μην κανεις ειναι παρακινδυνευμενο.Πες τα ρε αγορι μου γιατι θα με τρελανουν εδω μεσα... Προσκολουνται πανω σ εναν αντρα, δε τον αφηνουν να ανασανει, δε τον αφηνουν να βγει μονος του (οι ιδιες να βγουν μονες τους αποκλειεται γιατι ή δεν ξερουν η εχουν ξεχασει να περνανε καλα) και μετα τους φταιει αυτος που θα τους τα φορεσει ή θα την κανει με καμια 15-20 χρονια νεοτερη.
Η αληθεια ειναι οτι σ αυτο το site δεν περιμενα να ερθω αντιμετωπη με μιζερες γυναικες. Καποιες μου θυμιζουν τη γυναικα ενος τυπου που εβγαινα, τουλαχιστον ετσι οπως μου την ειχε περιγραψει εκεινος.
Προσκολημενη πανω του, με τουλαχιστον 5 τηλεφωνηματα την ημερα για το που ειναι και τι κανει. Με καμια 10αρια κιλα παραπανω απο το κανονικο, τα οποια τα πηρε βεβαια μετα το γαμο. Και κει που οταν τη γνωρισε ξυπναγε παντα νωριτερα απ αυτον για να περιποιηθει τον εαυτο της, μετα το "σπιτωμα" αρχισαν οι αξυρισιες, οι χαχολικες φορμες στο σπιτι αλλα και εξω κλπ κλπ. Γκρινια, τι γουρουνι που εισαι που ολο γηπεδο πας, τι θελεις παλι Κυριακατικά μ αυτες τις καταδυσεις και παει λεγοντας.
Προσκολημενη πανω του, με τουλαχιστον 5 τηλεφωνηματα την ημερα για το που ειναι και τι κανει. Με καμια 10αρια κιλα παραπανω απο το κανονικο, τα οποια τα πηρε βεβαια μετα το γαμο. Και κει που οταν τη γνωρισε ξυπναγε παντα νωριτερα απ αυτον για να περιποιηθει τον εαυτο της, μετα το "σπιτωμα" αρχισαν οι αξυρισιες, οι χαχολικες φορμες στο σπιτι αλλα και εξω κλπ κλπ. Γκρινια, τι γουρουνι που εισαι που ολο γηπεδο πας, τι θελεις παλι Κυριακατικά μ αυτες τις καταδυσεις και παει λεγοντας.
σταμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτ
για ελα...
Βαλε τα miumiu και πανε κανε το μπαλκονι!
Εγω ηδη εβαλα τα prada και ανακατεβω τις φακες.
Αμα δε το σηκωνει ο οργανισμός σου μη το κανεις λοιπον.αν παντρευτεις και ζησεις με ενα ανθρωπο και δυο παιδια κανα 5ανταρι χρονια ελα να τα πουμε παλι απο την αρχη πως ειναι να εργαζεσαι να μεγαλωνεις παιδια να τρεχεις να ζοριζεσαι και να θυμασαι οτι εισαι αντρας η γυναίκα βγαζωντας τα προβληματα απο την πορτα. Κηδεια με ξενα κολυβα μην κανεις ειναι παρακινδυνευμενο.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Η αληθεια ειναι οτι σ αυτο το site δεν περιμενα να ερθω αντιμετωπη με μιζερες γυναικες. Καποιες μου θυμιζουν τη γυναικα ενος τυπου που εβγαινα, τουλαχιστον ετσι οπως μου την ειχε περιγραψει εκεινος.
η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα ουτε εγω να ειναι σε τετοιο βαθμο το χαζογκομενιστικο στις ελλεηνιδες
αλλα τελικα ειναι...
κ οσον αφορα στα εξωφρενικα σου μικρη μου κατινα... που συνεχιζεις απτοητη να υποθετεις πραγματα για τις γυναικες εδω μεσα ενω δεν εχουν γραψει κατι που να σου δινει το δικαιωμα να το κανεις (σε αντιθεση με σενα γιατι μονο τα λογια σου σχολιαζουμε αν δεν το χεις καταλαβει) αναφερομαι στα οτι "οι γυναικες που πονανε ή κανουν οτι πονανε στο τοκετο κ πριν κ μετα απλα θελουν να κλαιγονται κ οτι η καταθλιψη απλα ηταν να την παθουν ετσι χωρις αλλο λογο.. " σ ελευθερη μεταφραση δλδ..
αν αυτα θεωρουνται εξαιρετικα απο καποιους λυπαμαι παρα πολυ ειλικρινα..
εχεις γραψει κ αλλα πραγματα που εχουν δηθεν υφος κλπ αλλα εξωφρενικα δεν ειναι
προκαλουν γελιο βεβαια.. αλλα το γελιο ειναι υγεια...
akatanomastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σε απαντηση των γραφομενων...
Προσωπικά οταν γενήθηκε ο γιυος μου (ενα εχω) ετρεξα σαν παλαβος να βρω αεροπλανο να παω εξω (στο εξωτερικο γενηθηκε) για να προλαβω να ειμαι μεσα στη γεννα. Τραβηξα βιντεο ολη τη γεννα εβγαλα φωτο και μαλιστα εχω φτιαξει ενα αλμπουμ μαζι με μια βιντεοταινια προκειμενου να ειναι το δωρο μου στα 18 γενεθλια του.
Περαν τουτων... οσο ημουν εκει δεν ξεκολαγα απο το μαιευτήριο ημουν συνεχως εκει και βεβαια οταν εφευγα ημουν στα πεθερικα μου με το αυτι στο τηλεφωνο μηπως συμβει κανα απροοπτο κλπ.
Το διασκεδασα αρκουντως παιρνοντας τηλεφωνα εδω στην ελλαδα να αναγγειλω το γεγγονος και βεβαια και με τα πεθερικα μου (σε στενο οικογενειακο κύκλο).
Δεν ξερω αλλα αισθανομαι μαλακας καταπιεσμενος νοικοκυρουλης και ολα τα συναφη διαβαζοντας αυτα που λετε...
Ισως να ειμαι καπως εκτος δεδομενου οτι πιστευω σε ισοτιμες σχεσεις και προφανως οταν εχεις και καποιους αλλους που εξαρτωνται απο σενα δεν υπαρχουν περιθωρια για νυχτοπερπατηματα κλπ... Απο αυτα χορτασα οταν ηταν η ωρα τους.... (ισως αυτο να κανει τη διαφορα).
Αυτα.
Προσωπικά οταν γενήθηκε ο γιυος μου (ενα εχω) ετρεξα σαν παλαβος να βρω αεροπλανο να παω εξω (στο εξωτερικο γενηθηκε) για να προλαβω να ειμαι μεσα στη γεννα. Τραβηξα βιντεο ολη τη γεννα εβγαλα φωτο και μαλιστα εχω φτιαξει ενα αλμπουμ μαζι με μια βιντεοταινια προκειμενου να ειναι το δωρο μου στα 18 γενεθλια του.
Περαν τουτων... οσο ημουν εκει δεν ξεκολαγα απο το μαιευτήριο ημουν συνεχως εκει και βεβαια οταν εφευγα ημουν στα πεθερικα μου με το αυτι στο τηλεφωνο μηπως συμβει κανα απροοπτο κλπ.
Το διασκεδασα αρκουντως παιρνοντας τηλεφωνα εδω στην ελλαδα να αναγγειλω το γεγγονος και βεβαια και με τα πεθερικα μου (σε στενο οικογενειακο κύκλο).
Δεν ξερω αλλα αισθανομαι μαλακας καταπιεσμενος νοικοκυρουλης και ολα τα συναφη διαβαζοντας αυτα που λετε...
Ισως να ειμαι καπως εκτος δεδομενου οτι πιστευω σε ισοτιμες σχεσεις και προφανως οταν εχεις και καποιους αλλους που εξαρτωνται απο σενα δεν υπαρχουν περιθωρια για νυχτοπερπατηματα κλπ... Απο αυτα χορτασα οταν ηταν η ωρα τους.... (ισως αυτο να κανει τη διαφορα).
Αυτα.
Να περιμένεις τα παντα στην ζωη.Κυριως το δοαφορετικο. Εμένα λες να μου φαινεται λογικό να βλεπω καποιους να λενε οτι ξερουν πως ειναι ο γαμος απο διηγησεις;
Να λενε οτι μπορουν να μεγαλωνουν παιδια μονες και να ειναι ο αντρας τους στις καταδυσεις ενω το παιδί τους ειναι αρρωστο.
Να θεωρούν οτι αν εχεις ξυπνησει να θηλασει και να ηρεμησει 2 παιδια που κλαινε το βραδυ και χωρις υπνο παει δουλεια εχει την δυνατοτητα να ειναι το ιδιο θελκτικη οπως πριν τον γαμο.
Απο εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε.
Να λενε οτι μπορουν να μεγαλωνουν παιδια μονες και να ειναι ο αντρας τους στις καταδυσεις ενω το παιδί τους ειναι αρρωστο.
Να θεωρούν οτι αν εχεις ξυπνησει να θηλασει και να ηρεμησει 2 παιδια που κλαινε το βραδυ και χωρις υπνο παει δουλεια εχει την δυνατοτητα να ειναι το ιδιο θελκτικη οπως πριν τον γαμο.
Απο εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λενε.
Βαλε τα miumiu και πανε κανε το μπαλκονι!
Εγω ηδη εβαλα τα prada και ανακατεβω τις φακες.
Απ όλα οσα ειχα ποσταρει σου μειναν τα παπουτσια; Ακομα κι ετσι θα σε πειραζε παρα πολυ οτι κανεις να το κανεις με στιλ; Δηλαδη εσυ με τι μαγειρευεις; Με γουνινα καλτσοπαντοφλακια; Η κανεις τα μπαλκονια με την καφε σαγιοναρα που φορανε στις οικοδομες;
Και προς ενημερωση σου τα Miu- Miu ειναι το alter ego της Prada. Ιδια εταιρεια δηλαδη.