mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Θεοί... τι κατινιά... :o
μα τον τουτατη........
Θεοί... τι κατινιά... :o
τι σου φτει το αφτοκινιτακι???μα τον τουτατη........
της εχω βρει ενα κοφινακι εγω μουρλια....δρυς.....χρυσοποικιλτο.......να τρωει η μανα και του παιδιου να μη δινει.....
χάρρυ κλύν σου κάνει?......Τωρα που διαβασαμε και πιραντελο σταθη ψαλτη εχει να παραθεσει κανεις???
χάρρυ κλύν σου κάνει?......
Τωρα που διαβασαμε και πιραντελο σταθη ψαλτη εχει να παραθεσει κανεις???
τι σου φτει το αφτοκινιτακι???
τι σου φτει το αφτοκινιτακι???
κολιτε η μακεσ πεθανανε εδο και χρονια διστιχος τους εφαγε το εβρο,και εμενα δε με περνι οποτε αμα οπιοσ ινε ΜΑΓΚΑΣ μπραβο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αγαπητέ βόθρε,
σου γράφω γιατί έχω ένα πρόβλημα…
Η μαγκιά στις μέρες μας περίσσεψε, τρέχει απ’ τα μπατζάκια, χύνεται στα πεζοδρόμια και μέσω των φρεατίων κατεβαίνει στους υπονόμους…
Στη φάση αυτή, είναι κάτι που μπορείς να κάνεις ώστε τόση μαγκιά να μην πηγαίνει χαμένη αλλά να συλλέγεται και να μοιράζεται στους φουκαράδες τους μουνόδουλους μπας και γίνουν κι αυτοί άντρες?
Με εκτίμηση ευκωλόπιστος
ΥΓ: για να μην παρεξηγηθούν οι σύντροφοι - συναγωνιστές, δεν αγνοώ την κατινιά των αλλοφύλων, απλά προτιμώ την αυτοκριτική από την κριτική… (on topic)
εγο εχο νισαν παντοσ αφτο με το καρε το καμπινατοαχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τωρα με πεθανες οχι το αυτοκινητο το τογιοτα (ΤΟΥΟΤΑ) ειναι ενας γαλλατης θεος, στον αστεριξ τον αναφερει ολη την ωρα
Γαμω τις ατακεςΘάλεια ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα και στην Αυρα επίσης?
αυτό το πράσινο κουτάκι κάτω από τα αστεράκια του ονόματός σας...
εγο εχο νισαν παντοσ αφτο με το καρε το καμπινατο
[youtube=425,350]s9fR2g2GZrE[/youtube]Τωρα που διαβασαμε και πιραντελο σταθη ψαλτη εχει να παραθεσει κανεις???
εχο και ενα σταρλετακι τογιουτακι, 2 ιδρολιπτικα και 4 αχορταγουσ ο ενασ σε αποσιρσι,περιμενο α παρο αλον και κρατο τιν αδιαπρεπει να μας κανεις πλακα. δεν μπορει... μας δουλευεις σιγουρα...