You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γουρούνια άντρες !!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κι αν ο συντροφος σου ειναι εξωτερικο και κανει καριερα π.χ?
Ξερεις μερικες ειμαστε ελληνιδαρες και κανουμε και υπομονη.Μην ειστε απολυτες κοριτσια.
Ολες λιγο πολυ εχουμε περασει και δυσκολες σχεσεις.
Τα παιδια δεν ειναι επιλογη του ενος μονο.
ρε συ σπαι μην πιανεις ακραιες περιπτωσεις.....
επι του συγκεκριμενου παντως αν θες την αποψη μου ή τον ακολουθεις στο εξωτερικο ή σε ακολουθει στο εσωτερικο ή το διαλυετε.....εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.....
αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι
η θεση μου ειναι οτι οταν θες να λες οτι εχεις μια σχεση θα κανεις υποχωρησεις και θα σκεφτεις το κοινο καλο και οχι την παρτη σου ή την καριερα σου ή τα λεφτα σου ή οτιδηποτε αλλο ΣΟΥ....ειναι δυο σε μια σχεση οχι ενας......γιαυτο οι σχεσεις διαλυονται και γιαυτο χωριζουν οι οικογενειες........ποσο μαλλον οταν πας να κανεις μια οικογενεια....εκει δεν κοιτας το κοινο καλο των δυο αλλα και το μελλον των τριων ή των τεσσαρων.....καποια πραγματα εχουν υψηλο ποσοστο ευθυνης το οποιο καποτε οι ανθρωποι αναλαμβαναν σχεδον απο ενστικτο ανταποκρινομενοι στο σωστο τους ρολο.....πλεον το εχουμε χασει αυτο και πρεπει να το βρουμε.....σαν τα ζωα που μολις τα βγαλεις απο το ζωολογικο κηπο τα χανουν και δεν ξερουν πως να φερθουν....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
βρε....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?...... [για όσους αφορά αυτό] .....την ώρα που γεννιέται το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ...Η ΖΩΗ ΣΑΣ....η ιερότερη στιγμή στη ζωή του κάθε άντρα και την ώρα που η γυναίκα σας πονά στην κλινική και σας φέρνει ότι το ευτυχέστερο υπάρχει....εσείς σκέφτεστε τα στρίπ,τις πουτάνες και τα γαμήσια.....καλά βρε η λέξη μυαλό είναι άγνωστη .....με τέτοιο μυαλό ΣΙΓΟΥΡΑ σε μερικά χρόνια θα χωρίσετε και πέστε μου...ΤΟ ΠΑΙΔΙ τι φτάιει να έχει χωρισμένους γονείς?....άμα είστε ανάξιοι να γίνεται πατεράδες μην παντρεύεστε και μην κάνετε παιδιά...΄;αντε γιατί μας πρήξατε με τα αντριλίκια σας και τις μαγκιές σας........αυτά και δεν απαντώ σε κανένα......δεν πα να βρίζετε όσο θέλετε....κόφτε τον λαιμό σας...έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τον κόψετε.....έλεος πια ..αγανάκτησα.......
Μουνιτσα...
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 37 ημέρες, 20 ώρες και 53 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 4441 μηνύματα
και οι ωρες που γραφεις ειναι απο τις 11 το βραδυ και μεχρι τις 5 το πρωι...
Ειναι φυσιολογικό όλο αυτο; Μια γυναικα 28 ετων να χανει τοσα βραδια απο τη ζωη της;
Ειναι φυσιολογικό όλο αυτο; Μια γυναικα 28 ετων να χανει τοσα βραδια απο τη ζωη της;
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ποπο! Τριποντο στον αιφνιδιασμο και φαουλ ηταν αυτο !Μουνιτσα...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαbite αν ολα τ'αλλα δεν σε επεισαν ...
σταμπιτε μου... :-*
ταλε +78578478689βρε....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?...... [για όσους αφορά αυτό
την ώρα που γεννιέται το ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ...Η ΖΩΗ ΣΑΣ....η ιερότερη στιγμή στη ζωή του κάθε άντρα και την ώρα που η γυναίκα σας πονά στην κλινική και σας φέρνει ότι το ευτυχέστερο υπάρχει....εσείς σκέφτεστε τα στρίπ,τις πουτάνες και τα γαμήσια.....καλά βρε η λέξη μυαλό είναι άγνωστη .....με τέτοιο μυαλό ΣΙΓΟΥΡΑ σε μερικά χρόνια θα χωρίσετε και πέστε μου...ΤΟ ΠΑΙΔΙ τι φτάιει να έχει χωρισμένους γονείς?....άμα είστε ανάξιοι να γίνεται πατεράδες μην παντρεύεστε και μην κάνετε παιδιά...΄;αντε γιατί μας πρήξατε με τα αντριλίκια σας και τις μαγκιές σας........αυτά και δεν απαντώ σε κανένα......δεν πα να βρίζετε όσο θέλετε....κόφτε τον λαιμό σας...έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα τον κόψετε.....έλεος πια ..αγανάκτησα....
Μουνιτσα...
μπορει να ειναι τηλεφωνιτρια σε taxi, εχει σημασια ?
Για να μην πω γι αυτο
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 111 ημέρες, 17 ώρες και 21 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 5793 μηνύματα
Της κυριας Μπαιτ, που πουλαει εξυπναδα κανοντας χρηση των... παρασημων που απεκτησε στο μπουρδελα ντοτ κομ χανοντας και αυτη την ωρα της απο την πραγματικη ζωη.
Ελεος ρε "κοπελιες" δεν ειναι αξιωμα το να εισαι πολλες ωρες εφω μεσα και να χεις πολλα αστερακια κατω απο το νικ σου. Αξιωμα ειναι να εχεις χρονο να περνας καλα και να κανεις τους άλλους να βλεπουν αστερακια.
Της κυριας Μπαιτ, που πουλαει εξυπναδα κανοντας χρηση των... παρασημων που απεκτησε στο μπουρδελα ντοτ κομ χανοντας και αυτη την ωρα της απο την πραγματικη ζωη.
Ελεος ρε "κοπελιες" δεν ειναι αξιωμα το να εισαι πολλες ωρες εφω μεσα και να χεις πολλα αστερακια κατω απο το νικ σου. Αξιωμα ειναι να εχεις χρονο να περνας καλα και να κανεις τους άλλους να βλεπουν αστερακια.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
η θεση μου ειναι οτι οταν θες να λες οτι εχεις μια σχεση θα κανεις υποχωρησεις και θα σκεφτεις το κοινο καλο και οχι την παρτη σου ή την καριερα σου ή τα λεφτα σου ή οτιδηποτε αλλο ΣΟΥ....ειναι δυο σε μια σχεση οχι ενας......γιαυτο οι σχεσεις διαλυονται και γιαυτο χωριζουν οι οικογενειες........ποσο μαλλον οταν πας να κανεις μια οικογενεια....εκει δεν κοιτας το κοινο καλο των δυο αλλα και το μελλον των τριων ή των τεσσαρων.....καποια πραγματα εχουν υψηλο ποσοστο ευθυνης το οποιο καποτε οι ανθρωποι αναλαμβαναν σχεδον απο ενστικτο ανταποκρινομενοι στο σωστο τους ρολο.....πλεον το εχουμε χασει αυτο και πρεπει να το βρουμε.....σαν τα ζωα που μολις τα βγαλεις απο το ζωολογικο κηπο τα χανουν και δεν ξερουν πως να φερθουν....
ρε συ σπαι μην πιανεις ακραιες περιπτωσεις.....
επι του συγκεκριμενου παντως αν θες την αποψη μου ή τον ακολουθεις στο εξωτερικο ή σε ακολουθει στο εσωτερικο ή το διαλυετε.....εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα.....
αλλα ολοι ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι
Εμ δεν κανεις μια σχεση μονο και μονο για τα ευκολα .
Στην τελικη οταν ξερεις την δουλεια και τα ονειρα του αλλου,κανεις την επιλογη σου.(φυσικα δεν μπορω να του πω παρατα την δουλεια σου)
Το να παρεις εναν να κανεις 2 παιδια και να τρεχει στα στριπτιζ τοτε δεν ειναι επιλογη ειναι καταντια
χαχαχαχα
σταμπιτε μου... :-*ταλε +78578478689
παφο εισαι καλε?
3 χρονια ημουν εκει.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
λευκωσια σπαι
πανε κοπελα μου στις ελλeηνιδες να γραψεις που σου ταιριαζει kiolas
θα σαι κ εντος θεματος
τωρα μας εκανες τη μουρη κρεας... με κλασικο γυναικουλιστικο κατινιστικο χαζογκομενιστικο τροπο...Για να μην πω γι αυτο
θα σαι κ εντος θεματος
Αξιωμα ειναι να εχεις χρονο να περνας καλα και να κανεις τους άλλους να βλεπουν αστερακια.
Αυτό πραγματικά είναι στόχος ζωής...
Είπαμε σημασία έχει να περνάμε ΕΜΕΙΣ καλά..για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.
Πας καλά γλυκιά μου? Αυτό είναι στόχος στα 20...Σιγά σιγά καλό είναι να εμπλουτίζουμε τους στόχους μας, να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο ώστε στα εξήντα ...να μπορείς να επανέλθεις σε αυτό σου τον απλό στόχο. Πρόσεχε μην καείς... Γιατί τώρα που είσαι νέα μπορείς να το πετύχεις αυτό και να διατηρήσεις αυτό σου το στόχο και στο μέλλον.
Αλλά με τα μυαλά που κουβαλάς...λογικά το σήμερα έχει μόνο σημασία. Και αφού όλα σου πάνε καλά.... ποιός ο λόγος να κουράσεις το μυαλουδάκι σου με το μέλλον.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μουνιτσα...
το οτι καθεσαι να ψαξεις τις ωρες που γραφω (δηλαδη ελεγχεις τα μηνυματα μου )μαλλον δεν ειναι πολυ υγιης ενδειξη να το κοιταξεις αυτο.....
δε συνηθιζω να γραφω ως τις πεντε το πρωι ομως γιατι στις 7 σηκωνομαι για δουλεια....κατι το οποιο μαλλον δε γνωριζει παρα πολυ καλα εσυ (καθοτι κανεις ιδιαιτερα αν δεν απατομαι)
παρολαυτα...και μιας και επιλεγεις να παει σε κατινιστικο επιπεδο η κουβεντα (δεν ταιριαζει καθολου με τις Louboutin παντως να το ξερεις) το οτι σε ενα μηνα εχεις 200ποστς ειναι "φυσιολογικο" με τα δικα σου κριτηρια?
το οτι ανεβαζεις φωτογραφια της πλατης σου στο φορουμ στον εναμησι πρωτο μηνα ειναι "φυσιολογικο" με τα δικα σου προτυπα?
γιατι εγω ειμαι εδω δυομιση χρονια και εχω τοσα μηνυματα (90% εκ των οποιων εχουν γραφτει οταν ημουνα αγγλια για σπουδες) και η μονη μου φωτο ηταν αυτη που ανεβασα κοροιδευοντας σε και ποσταροντας το ρουθουνι μου........
ισως πρεπει να οριοθετησεις τι ακριβως εννοεις "φυσιολογικο" και τι οχι
λευκωσια σπαι τωρα μας εκανες τη μουρη κρεας... με κλασικο γυναικουλιστικο κατινιστικο χαζογκομενιστικο τροπο...
θα σαι κ εντος θεματος
εμενα και δασουπολη 1 χρονο.
Υπηρεσια γαρ..
Εχεις μανια καταδιωξης; Γυναικουλιστικό ειναι να βλεπεις επι του πρακτεου τι κανει ο ανθρωπος που κρυβεται πισω απο ενα νικ; Κατινιστικο ειναι η παραθεση του προφιλ σου ή το ότι καταντησες εσυ ετσι? Και μη μου πεις ότι δεν ειναι καταντια οι 111 μερες και κατι ψιλα που χεις χασει πανω στο πληκτρολογιο;λευκωσια σπαι τωρα μας εκανες τη μουρη κρεας... με κλασικο γυναικουλιστικο κατινιστικο χαζογκομενιστικο τροπο...
θα σαι κ εντος θεματος
Η μηπως ειναι χαζογκομενιστικο να μην ειμαι εδω τη μιση μου μερα καθε μερα οπως εσυ;
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Θάλεια ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα και στην Αυρα επίσης?Αυτό πραγματικά είναι στόχος ζωής...
αυτό το πράσινο κουτάκι κάτω από τα αστεράκια του ονόματός σας...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εμ δεν κανεις μια σχεση μονο και μονο για τα ευκολα .
Στην τελικη οταν ξερεις την δουλεια και τα ονειρα του αλλου,κανεις την επιλογη σου.(φυσικα δεν μπορω να του πω παρατα την δουλεια σου)
Το να παρεις εναν να κανεις 2 παιδια και να τρεχει στα στριπτιζ τοτε δεν ειναι επιλογη ειναι καταντια
δε νομιζω οτι διαφωνουμε καπου βασικα....
το αβαταρ;;;;;Θάλεια ξέρεις τι μ' αρέσει σε σένα
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εκτός απ' αυτό...το αβαταρ;;;;;
γεια σου ρε πόντιε τι κάνεις... χρόνια και ζαμάνια... ;)