Νέα

Γουρούνια άντρες !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί πιστεύετε για τους άντρες ????

• οτι ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 1 6,7%
  • οτι δεν ειναι γουρουνια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οτι ειναι γουρουνια, γιατι εχουν να κανουν με γουρουνες

Ψήφοι: 5 33,3%
  • καμια σχεση. ολα αυτα ειναι σπεκουλα (που λεει κι ο γιακουματος)

Ψήφοι: 2 13,3%
  • δξ/δα

• μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οχι οι περισσοτεροι

Ψήφοι: 5 33,3%
  • μερικοι ειναι γουρουνια/μαλακες/ηλιθιοι αλλα οι περισσοτεροι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15
OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Δεν καταλαβαίνεις....

Όλοι έχουμε ένα νικ... απλά μερικοί έχουν περισσότερα από ένα ... (για να κρύβονται όταν λένε την άποψή τους)

Και μ΄αρέσεις...κρίνεις τα δικά μου γραφόμενα (και καλά κάνεις) αλλά τα γραφόμενα αλλωνών... (μου είναι τελείως εκτός φάσης) τα θεωρείς λογικά και τα υπερασπιζεσαι κιόλας.

Ωραίος!!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Δεν έχω κάποια εμπάθεια μαζί σου Θάλεια μιλάω καλοπροάιρετα για να ακούσεις και εσύ μια άλλη γνώμη.
Κρίνω επίσης είτε θετικά είτε αρνητικά τη γνώμη όλων των συναγωνιστών και όσων γυναικών το ψάχνουν το θέμα.

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Ελά μανταμ....κάνε μας τη χάρη και πήγαινε να φτιάξεις κάνα ναυτικο κόμπο. :fart-in-bed:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έλα ρε παιδιά μην το συγχύζετε το Θαλάκι (και έχει ωραίο κωλαράκι στο αβαταράκι)...

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μην ανησυχείς παλιέ....

δεν συγχύζομαι εδώ μέσα. Συζήτηση κάνουμε.... Αν και μερικοί δεν είναι ικανοί ούτε και για αυτό. Σημασία έχει για τοθς άντρες να βρίσκετε να μαμήσετε... και για εμάς τις γυναίκες να μας μαμάτε....

το θέμα σχέση-γάμος-παιδί.... ή αν θες ωριμότητα-συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων είναι ανούσια θέματα.
Σημασία έχει πια κάνει την καλύτερη πίπα, ποιά δίνει κουλούρι πόσο θα στοιχίσει και φυσικά να μην είναι αυτή κομοδίνο, αλλά να σε κάνει να νιώθεις σα να είναι γκόμενά σου.

Και φυσικά στόχος αρκετών....να την κάνουν αυτή γκόμενά τους. Λες και δεν υπάρχουν γυναίκες- σύζυγοι-σύντροφοι όπως θες πές το... που το κάνουν αυτό.
Αλλά τί σας λέω τώρα....

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Όχι, δεν είναι όλοι γουρούνια. Οι περισσότεροι όμως είναι ανώριμοι και κακομαθημένοι μαζί κι αυτό τους κάνει ανυπόφορους. Άμα είναι και κακοί εραστές... χέσε μέσα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
όινκ! όινκ!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

Αλλά τί σας λέω τώρα....

[/quote]
θάλεια προκαλείς.
Όταν λες τι σας λέω τώρα σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε.

OP
OP
T

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Όχι, δεν είναι όλοι γουρούνια. Οι περισσότεροι όμως είναι ανώριμοι και κακομαθημένοι μαζί κι αυτό τους κάνει ανυπόφορους. Άμα είναι και κακοί εραστές... χέσε μέσα.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ΟΙ καταπληκτικοί εραστές...και δεν ασχολούνται με το να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Και πώς το λες σε κάποιον ότι ΔΕΝ το χει ???

Φυσικά μετά το γυρνάνε στο ότι φταίει η γκόμενα... έχει απωθημένα, είναι ψυχονευρωτική, κομοδίνο, κ.ο.κ.

Πάντως θέλει φαντασία...για να αλλάζεις τη ρουτίνα. Και όχι μόνο αππο την γυναίκα αλλά και από τον άντρα. Εγώ αυτό ξέρω.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι ΟΙ καταπληκτικοί εραστές...και δεν ασχολούνται με το να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Και πώς το λες σε κάποιον ότι ΔΕΝ το χει ???

Φυσικά μετά το γυρνάνε στο ότι φταίει η γκόμενα... έχει απωθημένα, είναι ψυχονευρωτική, κομοδίνο, κ.ο.κ.

Πάντως θέλει φαντασία...για να αλλάζεις τη ρουτίνα. Και όχι μόνο αππο την γυναίκα αλλά και από τον άντρα. Εγώ αυτό ξέρω.

Είπαμε, και οι πλαστικές κούκλες έχουν μεγάλη πέραση  :headbang: :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τωρα το χοντραινης το παιχνιδι................ :tickedoff: :tickedoff: :think: :think:

Ε, δεν γίνεται ΜΟΝΟ να καθόμαστε και ν΄ακούμε μπινελίκια, καμιά φορά μπορεί και να έχουμε όρεξη να τα χώσουμε. Μην ανησυχείς, δεν γίνεται πολύ συχνά.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
thaleia (και λοιπές),

βγάλατε αμέσως τα φτυάρια και τον θάψατε.

Δώστε του τουλάχιστον τη δυνατότητα να απαντήσει.

Πάταξον μεν, άκουσον δε…

Επισκέπτης
Συγνώμη για να καταλάβω... γέννησε η γυναίκα σου κι εσύ είχες στο μυαλό σου τα strip???  :think:
και να παρατηρείς το ρολόϊ του παιδιάτρου ???

... μένω άφωνη... από την ασύμμετρη μαγκιά.... (για να μην το πώ κάπως αλλιώς...)

Γιατι μωρη?Εσεις  καριολες,που βαζετε μετα τον μαλακα τον συζηγο σας να φυλαει τα παιδια ενω λετε οτι ειστε καφε με τις φιλες σας αλλα γαμιεσται με καποιον γκομενο ελευθερο που γουσταρετε?Ειστε καλυτερες? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom