Νέα

Γωνιά Των Αναγνωστών : Στεφανία ! Μια Αφέντρα Γεννιέται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Η Γωνιά Των Αναγνωστών : /p/blog-page_10.html

Η Γωνιά Των Αναγνωστών: Στεφανία Μια Αφέντρα Γεννιέται!
/2012/03/blog-post.html

Η Στεφανία , είναι μια δυναμική κυριαρχική γυναίκα που εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει επιβάλει την κυριαρχία της στον Γιώργο , τον άντρα της .
Δεν ήταν βέβαια έτσι τα πράγματα . Για αρκετό χρονικό διάστημα η Στεφανία και ο Γιώργος ζούσαν μια συμβατική σχέση , μέχρι που η εξομολόγηση του Γιώργου ότι ήθελε να παίξει λίγο spanking της έδωσε τον τρόπο να επιβληθεί .
Ας ακούσουμε όμως την εξομολόγησή της :

«Γειά σας !  Συγχαρητήρια για το υπέροχο μπλόγκ σας . Το διαβάζω ανελλιπώς απο τις πρώτες του μέρες και πραγματικά έχω βρεί πολύ ενδιαφέροντα άρθρα .
Βλέποντας τους υπόλοιπους αναγνώστες σας , αποφάσισα και εγώ να σας πώ την δική μου ιστορία .
Με τον Γιώργο , ζούσαμε μια κανονική σχέση και αργότερα έναν κανονικό γάμο . Δεν υπήρχε κάτι στην ερωτική μας ζωή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαστροφικό ή όπως αλλιώς θέλετε .
Μια μέρα , έπιασα τον Γιώργο να έχει μπει σε σάιτ με θέμα το spanking απο γυναίκα σε άντρα . Στην αρχή σοκαρίστηκα και μάλιστα τσακωθήκαμε . Όσο περνούσαν οι μέρες όμως το καλοσκέφτηκα και δεν μου άρεσε η ιδέα ότι βρήκε στο ίντερνετ κάτι που δεν μπορούσα να του προσφέρω εγώ .

Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και ανακάλυψα μόλις τώρα τον κόσμο της γυναικίας εξουσίας στο κρεβάτι και μάλιστα μου άρεσε πολύ σαν ιδέα . Εξάλλου ο Γιώργος ήθελε να εξουσιαστεί στο κρεβάτι οπότε καλύτερα εγώ παρά κάποια άλλη .
Θυμάμαι ακόμα την πρώτη μας απόπειρα να παίξουμε αυταρχικό σκηνικό .  Ο Γιώργος γονατισμένος στα 4 μπροστά μου , φίλησε τα πόδια μου και με υπάκουο τρόπο που με έκανε και εμένα να ερεθίζομαι , στήθηκε στο καναπέ έτοιμος για ένα γερό χέρι ξύλο με ένα paddle . Ξεκίνησα με το χέρι , του κοκκίνησα το κωλαράκι και στην συνέχεια πέρασα στο paddle .
Κάποια στιγμή αντέδρασε , ήθελε να σταματήσει το μαστίγωμα αλλά ευτυχώς , είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι αυτή η μικρή επανάσταση ήταν το μεταίχμιο σε μια διαδικασία που έπρεπε να ελέγξω πλήρως αλλιώς ποτέ δεν θα με έβλεπε σαν αφέντρα του , ειδικά αν υποχωρούσα .
Τον έλουσα λοιπόν στα βρισίδια , του τόνισα πόσο ξευτιλισμένος ήταν , του είπα ότι θα το πώ σε όλους ότι κάθεται σαν κοτούλα να τον μαστιγώνει η γυναίκα του , τον έφτυσα στο στόμα και το πρόσωπο ( ξέρω ότι αρέσει σε όλους τους υποτακτικούς) και φυσικά έφαγε σκαμπήλια .

Το αποτέλεσμα ήταν να μου παραδοθεί και να υπομείνει όλο το μαστίγωμα στο κωλαράκι που του έκανα .
Η σχέση μας άλλαξε έκτοτε και ο Γιώργος δεν ξαναμπήκε στο διαδίκτυο παρά μόνο με τη δική μου παρουσία για να πάρουμε ιδέες . Αυτό το καιρό ψάχνουμε στολές και στραπον και πιστεύω ότι έχουμε πολύ ωραίο και κίνκυ μέλλον μαζί.»
Απάντηση  Kinky Admin
Γαμάτη κατάσταση και τολμώ να ομολογήσω ότι ζηλεύω και αισθάνομαι πολύ «άτακτος» χρειάζομαι spanking , να έρθω και εγώ ;

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
Spanking / Corporal Punishment – Μαστίγωμα , Ξυλιές
/2011/08/spanking.html
Μετά Τα Αυταρχικά Παιχνίδια Πώς Εξελίσσεται η Σχέση Για Ένα Ζευγάρι ;
/2011/09/blog-post_06.html
Αναζητώντας την Femdom Σχέση
/2011/09/femdom.html
Humiliation ( verbal , active ) – Εξευτελισμός
/2011/08/humiliation-verbalactivepublic-etc.html
Female Domination - Γυναικεία Κυριαρχία
/2011/08/female-domination.html

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το paddle που αναφερει, ειναι η ταβλα που ειχαν στο χωριο της για να κοβουν το λαχανο;

TAVLA.gif

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
όχι ρε , τον κόπανο για τα χαλιά λέει.

Cr9

Μέλος