ErotasPeiratis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
Προς το παρον τα κοριτσια φωτογραφίζονται μέσω της εταιρίας αυτής. Μπορεί βεβαια να εξελιχθεί σε εταιρία παραγωγής ή γραφείο.
Βανέσσα πάντως ζηταει 1000 το 2ωρο.
Γελαει ο πλανητης ολος , που την ειχα παρει 4-5 φορες με 150/1,5h πριν γυρισει ταινιες.Προς το παρον τα κοριτσια φωτογραφίζονται μέσω της εταιρίας αυτής. Μπορεί βεβαια να εξελιχθεί σε εταιρία παραγωγής ή γραφείο.
Βανέσσα πάντως ζηταει 1000 το 2ωρο.
Για γελια ειναι οι γκομενες. Και ανεβαζουν φωτογραφιες στο ινσταγκραμ. Και αυτή και η Gabriela. Η Gabriela ειναι πιο οικονομική βέβαια.Γελαει ο πλανητης ολος , που την ειχα παρει 4-5 φορες με 150/1,5h πριν γυρισει ταινιες.
Κορίτσι του μάγου ..Αυτη η χοντρουλα η victoria caminero της παρεας εχει κανενας κανα τηλ να κανουμε κονε;
Μπορεις να με ενημερωσεις pm τι παιζει;Κορίτσι του μάγου ..
Και εμένα παρακαλώ...Κορίτσι του μάγου ..
Πριν ποσό καιρό την πήρες;Η Γκαμπριέλα είναι κορυφή πάντως, την είχα πάρει παλιότερα 3-4 φορές και κατ' εμέ είναι στο ΤΟΠ5 των Call girls που έχω πάρει....
2018-2019Πριν ποσό καιρό την πήρες;
Τιμή ;2018-2019
τις τιμές που είχε στα γραφεία που δούλευε τότε φίλε, απολύτως νορμάλ στην αγορά.Τιμή ;
Τώρα αγρίεψαν τα πράγματα..τις τιμές που είχε στα γραφεία που δούλευε τότε φίλε, απολύτως νορμάλ στην αγορά.
Χαχαχαχα, ναι το ξέρω....