Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Άς τιμήσουμε κι αυτό το κοριτσάκι.Όποιος μπορεί άς βάλει φωτό της!!
ΔΕΝ την ξερω την κυρίαΆς τιμήσουμε κι αυτό το κοριτσάκι.Όποιος μπορεί άς βάλει φωτό της!!
Άνθρωπος έξω καρδιά, προτιμά τα κλαμπ, όπου λικνίζεται στους ρυθμούς της R&Bθα δουλέψει σε κανά "ίδρυμα" της πιάτσας η κοπέλα??? ποια είναι αυτή????
Μικρουτσικος........Την ειχε ο Μικρουτσικος στο Μεγαλο παζαρι μαζι με την Ολγα Φαρμακι και τις αλλες
Με ύψος 1,78 μ., χυμώδεις καμπύλες και καλογυμνασμένο σώμα, η 23χρονη Γωγώ ξυπνά τις πιο αμαρτωλές φαντασιώσεις κάθε άντρα.
[size=10pt]ρε φιλε θα την παντρευτουμε και μας λες αν ειναι εξω καρδια ? εμεις θελουμε να ειναι [size=16pt]εξω βιζια[/size]. [/size]
Ειναι η πρώτη φορά που συμφονω με την θειτσα μου την Νιτσα, που ειναι οι καμπυλες της Γωγους;;;;;συγγνωμη για την παρεμβαση.....αλλα οι καμπυλες που ακριβως βρισκονται?
και εξω κολια και μουνια, βεβαιος βεβαιος!!!!ρε φιλε θα την παντρευτουμε και μας λες αν ειναι εξω καρδια?εμεις θελουμε να ειναι εξω βιζια.
Δεν ειναι τιποτα σοβαρό αλλα μιλα με τον γιατρο σουΔε ξέρω εμένα με καυλώνει πολύ αυτή η κοπέλα...έχει πολύ προστυχόφατσα..
Ειναι η πρώτη φορά που συμφονω με την θειτσα μου την Νιτσα, που ειναι οι καμπυλες της Γωγους;;;;;
Αλλο ενα κλασικο ανορεξικο μοντελο ειναι. Τιποτα παραπανω.
Και για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τη μουνιτσα, που ειναι οι καμπυλες???