Νέα

Γνωστοί σε Μπουρδέλα-Studio!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkomenios.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σκηνικο καπου στο 1997-8, ως φερελπις νεος ειχα ανακαλυψει μεσα απο την γνωστη εφημεριδα δωρεαν δημοσιευσης αγγελιων ενα "σπιτακι" επι της Λ.Βουλιαγμενης αρκετα κοντα στο τοτε σπιτι μου, οποτε καποια στιγμη κανω κοπανα απο το Φροντηστηριο και παω απο εκει.... Λιγο μετα που μπηκα και αφου ειχα το briefing απο την τσα2 πετυχαινω χαμογελαστο χαμογελαστο να βγαινει τον εναν απο τους μαθηματικους του Φροντηστηριου -εκανε σε αλλη δεσμη αλλα τα λεγαμε καμια φορα-. Τα εχασε αλλα εγω απλα εμεινα ακινητος. Εκ τοτε μιλουσαμε πιο συχνα, με κερασε και παγωτο :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχω πετυχει σε μπουρδελα:

1 . Φιλαρακια απο το λυκειο
2. Γνωστους απο το λυκειο
3. Γνωστους πολυ παλια απο το γυμνασιο
4. Γνωστους απο την περιοχη μου
5. Γνωστους απο το γυμναστηριο μου
6. Φιλους απο την σχολη μου

εχω πετυχει αρκετες φορες και ατομα τα οποια εχουν σχεση με γνωστες μου στο φεισμπουκ αλλα δεν με αφορα..
αυτα να τα βλεπουν οι ελεινιδες που λετε και οτι φταει παντα η γυναικα.. ελα που δεν φταει ομως  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

εχω πετυχει αρκετες φορες και ατομα τα οποια εχουν σχεση με γνωστες μου στο φεισμπουκ αλλα δεν με αφορα..
αυτα να τα βλεπουν οι ελεινιδες που λετε και οτι φταει παντα η γυναικα.. ελα που δεν φταει ομως  :grin:
πεστα σταμουλι!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

καλά όλοι οι γνωστοί σου πορνιάζουν; Εγώ κανα δύο γνώστους έχω πετύχει με τους οποίους μάλιστα δεν είχαμε και πολλές επαφές.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
καλά όλοι οι γνωστοί σου πορνιάζουν; Εγώ κανα δύο γνώστους έχω πετύχει με τους οποίους μάλιστα δεν είχαμε και πολλές επαφές.
εγω παντως ουτε μια φορα δεν εχω πετυχει γνωστο.παντως παω στοιχημα οτι πολλες φορες εχουμε συναντηθει μελοι του μπου.κομ σε μπουρδελοτσαρκες χωρις να το γνωρίζουμε :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάλι καλά που δεν βρήκε γνωστούς στον Επιτάφιο,ο άλλος............... :birdman: :S :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε πολυ κοσμος που ηξερες κατα την διαρκεια της ζωης σου παει μπουρδελα :rockon:
τυχαιο?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μονο? ολοι ρε..

και  μαρεσει που ειχα εναν στο λυκειο ο οποιος ηταν εναντια σαν καταπελκτης για τα μπουρδελα οτι οποιος παει εκει ειναι ανικανος να γαμησει μια γκομενα

ενω απειρες φορες τον ειχα πετυχει να ξεπεταγετε φυλης με ενα ψαρωμενο βλεμα μην τον δει κανενας.. επειδη ειμαι ντομπρος ανθρωπος δεν τον εβαλα ποτε σε δυσκολη θεση.. ασχετα οτι μου την ελεγε κανα 2 φορες αλλα οχι μεγαλες προσβολες..

τεσπα θελω να καταληξω οτι τα μπουρδελα ειναι μεγαλο ταμπου για τους νεου συγκεκριμενα ... κανεις δεν το παραδεχεται... ενω εχω πετυχει απειρες φορες γνωστους που το παιζαν γαμιαδες, και γκομενες και ιστοριες  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μονο? ολοι ρε..

και  μαρεσει που ειχα εναν στο λυκειο ο οποιος ηταν εναντια σαν καταπελκτης για τα μπουρδελα οτι οποιος παει εκει ειναι ανικανος να γαμησει μια γκομενα

ενω απειρες φορες τον ειχα πετυχει να ξεπεταγετε φυλης με ενα ψαρωμενο βλεμα μην τον δει κανενας.. επειδη ειμαι ντομπρος ανθρωπος δεν τον εβαλα ποτε σε δυσκολη θεση.. ασχετα οτι μου την ελεγε κανα 2 φορες αλλα οχι μεγαλες προσβολες..

τεσπα θελω να καταληξω οτι τα μπουρδελα ειναι μεγαλο ταμπου για τους νεου συγκεκριμενα ... κανεις δεν το παραδεχεται... ενω εχω πετυχει απειρες φορες γνωστους που το παιζαν γαμιαδες, και γκομενες και ιστοριες  :2funny:
Εγώ τους γαμάω κάτι τέτοιους.......είναι ο εχθρός..... :rockon: :rockon: :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εγω ευτυχως δεν εχω πετυχει ποτε γνωστο σε μπουρδελο, αν πετυχαινα καποιον θα αισθανομουν πολυ αμηχανα, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα... Βασικα αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που προτιμω το Μεταξι απο τη Φυλης, πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πετυχω καποιον γνωστο  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγώ τους γαμάω κάτι τέτοιους.......είναι ο εχθρός..... :rockon: :rockon: :rockon:
ρε τυπε μου σπαει τα νευρα η ψευτοπροσποιηση μιλαμε ο τυπος του λεγες μπουρδελα και εκανε μπλιαχ.. μονο οι γεροι που δεν μπορουν να γαμησουν πανε εκει, και πως πατε εκει, και πως μπορειτε  :2funny:

τυχαιο καθε φορα.. ΜΑ ΚΑΘΕ φορα βραδυνες βαρδιες τον εβλεπα να ξεπεταγωταν απο εκει με ψαρωμενο βλεμα? :2funny:

καλα ηταν και μεγαλος μυθομανης.. θα μου ελεγε οτι ηταν στην θεια του... ρε τον θωμα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε τυπε μου σπαει τα νευρα η ψευτοπροσποιηση μιλαμε ο τυπος του λεγες μπουρδελα και εκανε μπλιαχ.. μονο οι γεροι που δεν μπορουν να γαμησουν πανε εκει, και πως πατε εκει, και πως μπορειτε  :2funny:

τυχαιο καθε φορα.. ΜΑ ΚΑΘΕ φορα βραδυνες βαρδιες τον εβλεπα να ξεπεταγωταν απο εκει με ψαρωμενο βλεμα? :2funny:

καλα ηταν και μεγαλος μυθομανης.. θα μου ελεγε οτι ηταν στην θεια του... ρε τον θωμα  :2funny:
Θα τον καραμούζιαζα τον λακα-μα........... :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εγω ευτυχως δεν εχω πετυχει ποτε γνωστο σε μπουρδελο, αν πετυχαινα καποιον θα αισθανομουν πολυ αμηχανα, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα... Βασικα αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που προτιμω το Μεταξι απο τη Φυλης, πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πετυχω καποιον γνωστο  :grin:
και να πετυχεις γνωστο τι εγινε? για τον ιδιο λογο θα χει παει  :grin:

sidewalker

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και ακομα ενα σκηνικο αν και οχι απολυτα πιστο στο θεμα αλλα νομιζω οτι κολλαει... ανεβαινω με φαδερ Ουγγαρια για δουλειες πλεον καμποσα χρονια πισω, εκει λοιπον που περιμενω να παραλαβω βαλιτσες κλπ σκαλωνω γιατι στον διπλα διαδρομ αρτια αφιχθεισα η Anita Blonde! Η οποια ηταν ντυμενη εως γδυμενη... και να εχω σκαλωσει... και συνειδητοποιω οτι και ο φαδερ εχει καρφωθει οποτε γυριζει με κοιταζει "Ρε μαλακισμενο, εσυ που την ξερεις αυτη?" οπου εγω ο μπομπιρας "Γιατι ΕΣΥ την ξερεις?" οπου εφαγα μπλουφλα "την βαλιτσα σου και παμε!"

Κατι για μηλο και μηλια λενε... βρε λες να ηταν σε καμια πορτοκαλια ο φαδερ?  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και ακομα ενα σκηνικο αν και οχι απολυτα πιστο στο θεμα αλλα νομιζω οτι κολλαει... ανεβαινω με φαδερ Ουγγαρια για δουλειες πλεον καμποσα χρονια πισω, εκει λοιπον που περιμενω να παραλαβω βαλιτσες κλπ σκαλωνω γιατι στον διπλα διαδρομ αρτια αφιχθεισα η Anita Blonde! Η οποια ηταν ντυμενη εως γδυμενη... και να εχω σκαλωσει... και συνειδητοποιω οτι και ο φαδερ εχει καρφωθει οποτε γυριζει με κοιταζει "Ρε μαλακισμενο, εσυ που την ξερεις αυτη?" οπου εγω ο μπομπιρας "Γιατι ΕΣΥ την ξερεις?" οπου εφαγα μπλουφλα "την βαλιτσα σου και παμε!"

Κατι για μηλο και μηλια λενε... βρε λες να ηταν σε καμια πορτοκαλια ο φαδερ?  :2funny: :2funny:
τύπος ο φαδερ σου

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είστε ωραίοι κ οι 2...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
εγω παντως ουτε μια φορα δεν εχω πετυχει γνωστο.παντως παω στοιχημα οτι πολλες φορες εχουμε συναντηθει μελοι του μπου.κομ σε μπουρδελοτσαρκες χωρις να το γνωρίζουμε :grin:
Λογικό κ σίγουρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom