Νέα

Γνωρίζει κανείς πουτάνα που να δέχεται βία κατά τη διάρκεια της πράξης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποια ιερόδουλη που να δουλεύει σε σπιτάκι/studio ή και να δουλεύει ξέμπαρκη σε πιάτσα η οποία να είναι δεχτική σε βία κατά τη διάρκεια της πράξης... Εννοώ ξύλο (σε λογικά πλαίσια, όχι σάπισμα), πολύ βίαιη διείσδυση, τελείωμα στο πρόσωπο ή έστω & βρωμόλογα κατά τη διάρκεια της πράξης... Όλα τα παραπάνω ή κάποιο από αυτά. Κατά προτίμηση να μην είναι καμιά καμμένη πουτάνα όπως π.χ. η Νανά στην Καλύμνου. Υποδείξτε μου κάποια ακόμη κι αν το δέχεται αυτό με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, ευχαριστώ προκαταβολικά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστές θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποια ιερόδουλη που να δουλεύει σε σπιτάκι/studio ή και να δουλεύει ξέμπαρκη σε πιάτσα η οποία να είναι δεχτική σε βία κατά τη διάρκεια της πράξης... Εννοώ ξύλο (σε λογικά πλαίσια, όχι σάπισμα), πολύ βίαιη διείσδυση, τελείωμα στο πρόσωπο ή έστω & βρωμόλογα κατά τη διάρκεια της πράξης... Όλα τα παραπάνω ή κάποιο από αυτά. Κατά προτίμηση να μην είναι καμιά καμμένη πουτάνα όπως π.χ. η Νανά στην Καλύμνου. Υποδείξτε μου κάποια ακόμη κι αν το δέχεται αυτό με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, ευχαριστώ προκαταβολικά.
την μπετυ στην  φυλης παντως και μαλλι την τραβηξα και κανα δυο ψιλες πεσαν.....σε πρωκτικο...και το ηθελε μονη της....και λεκτικο εξευτελισμο....

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
την μπετυ στην  φυλης παντως και μαλλι την τραβηξα και κανα δυο ψιλες πεσαν.....σε πρωκτικο...και το ηθελε μονη της....και λεκτικο εξευτελισμο....

Δώσε διεύθυνση, ποια Μπέτυ εννοείς;

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
μπετι λιν κλπ...στο 104.....

Α στο studio - σαν στο σπίτι μου δηλαδή... Ο.Κ. ευχαριστώ για την πληροφορία, ήξερα ότι η Μπέτυ είναι φωτιά καθώς είμαι πελάτης στο studio αλλά δεν ήξερα ότι κάνει & τέτοια kinky κόλπα.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αμαν ρε gl σε ολα τα μερη της ελλαδας πηδας? πως το κανεις? διακτινιζεσαι η εχεις πολλους κλωνους?  :think:

Επισκέπτης
Α στο studio - σαν στο σπίτι μου δηλαδή... Ο.Κ. ευχαριστώ για την πληροφορία, ήξερα ότι η Μπέτυ είναι φωτιά καθώς είμαι πελάτης στο studio αλλά δεν ήξερα ότι κάνει & τέτοια kinky κόλπα.

Εσύ μιά στελεχάρα τού Φ104 πώς καί είχες άγνοια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

εγώ ρε φίλε όλες τις βρίζω και τις χαστουκίζω μέσα στα πλαίσια του λεγόμενου rough sex :fuck1: :fuck1: :fuck1: ελάχιστες μου έχουν παραπονεθεί, οι περισσότερες γουστάρουν και όλας...μια που πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ είναι η Μαριάννα από Καλλιρόης 48 ;)

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.182
Πόντοι
5.015
Εσύ μιά στελεχάρα τού Φ104 πώς καί είχες άγνοια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις δίκιο, απολογούμαι :) Βασικά δεν την έχω πάρει μέχρι τώρα την Μπέτυ γιατί είναι άβυζη & την άφηνα σαν δεύτερη επιλογή :)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η κόρη του Πρέλεβιτς.

OP