You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
ναι αυτό το εχω ακουσει σε μια ξαδερφη μου το ειχαν προτεινει μεσω φβ
Το ξερω απο πρωτο χερι.
Δεν χρειάστηκε να αγοράσεις credits; Πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεται;
Όχι δεν έχω πληρώσει, είμαι 40+
Πιπινάκια και 9ρια 10 ρια δεν υπάρχουν αλλά 7-8 αξιογάμητες έχει σε ποσοστό 10% με τα ψυχολογικά τους τα παιδάκια τους κτλ......
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Α έτσι πες. Οι κάτω των 30 στις ελλεηνίδες μιλφ πέφτουμε μικροί. Πολύ σπάνιο να πέσεις σε cougar.Όχι δεν έχω πληρώσει, είμαι 40+
Πιπινάκια και 9ρια 10 ρια δεν υπάρχουν αλλά 7-8 αξιογάμητες έχει σε ποσοστό 10% με τα ψυχολογικά τους τα παιδάκια τους κτλ......
Α έτσι πες. Οι κάτω των 30 στις ελλεηνίδες μιλφ πέφτουμε μικροί. Πολύ σπάνιο να πέσεις σε cougar.
Ναι είναι σε φάση που ψάχνουν κάποιον για σχέση κτλ και είναι σχετικά εύκολο από 30 ......
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Στα 45 τους γυρεύουν σχέση.Ναι είναι σε φάση που ψάχνουν κάποιον για σχέση κτλ και είναι σχετικά εύκολο από 30 ......
Στα 45 τους γυρεύουν σχέση.
Ψάχνουν κάποιον να αράξουν και να τους πληρώνει τα έξοδα (παιδιά εξόδους κτλ) στην γλώσσα τους το λένε ασφάλεια ......
Είσαι στην καλύτερη ηλικία για τα πιπινάκια άσε σε μας τον κατιμά χαχαχα
ειμαι σε σελιδα γνωριμιων στο φεις
καποιοι μαλλον πολλοι το παρακανουν ενταξει ξερουμε οτι εχουν αγαμιες αλλα οταν βλεπω να λενε σε ενα σουπερμπαζο -οχι σουπερ σεξι- κοριτσι οτι ειναι πανεμορφο σεξι και αλλες μαλακιες τι να πει κανεις ...
παραδειγμα βαζει η αλλη χοντρη φωτο και βλεπεις ενα κορμι ανω απο 100 κιλα με ασχημο προσωπο και χαλια ποζα ηλικια κοντα 40...
και οι αλλοι της γραφουν εισαι μια ζωγραφια κτλ κτλ
το τερματισανε πραγματι .
καποιοι μαλλον πολλοι το παρακανουν ενταξει ξερουμε οτι εχουν αγαμιες αλλα οταν βλεπω να λενε σε ενα σουπερμπαζο -οχι σουπερ σεξι- κοριτσι οτι ειναι πανεμορφο σεξι και αλλες μαλακιες τι να πει κανεις ...
παραδειγμα βαζει η αλλη χοντρη φωτο και βλεπεις ενα κορμι ανω απο 100 κιλα με ασχημο προσωπο και χαλια ποζα ηλικια κοντα 40...
και οι αλλοι της γραφουν εισαι μια ζωγραφια κτλ κτλ
το τερματισανε πραγματι .
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και υστερα απορουμε γιατι εχει υφος χιλιων καρδιναλιων η ασχημη υπάλληλος του φουρνου της γειτονιας...
και λιγα γραφεις . ενταξει θελουν να φλερταρουν αλλα μην πεφτεις πολυ χαμηλα ρεκαι υστερα απορουμε γιατι εχει υφος χιλιων καρδιναλιων η ασχημη υπάλληλος του φουρνου της γειτονιας...
μας ρεζιλευουν ολους
Rebelos1234
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παίδες καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, σας παρακαλουθώ καιρό αλλά γράφω για πρώτη φορά. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.
Μιλάω με τύπισα στο facebook αλλά κάτι μου λέει ότι με δουλεύει (ψεύτικο account ή ψεύτικες φωτογραφίες που μου στέλνει), το προφίλ είναι www.facebook.com/pepi.tzerve]https://www.facebook.com/pepi.tzerve[/url[/video]], σίγουρα δε βοηθάει πολύ αφού δεν υπάρχουν φωτό. Πριν αυτό είχε άλλο προφιλ με το όνομα "Depaki Pepaki", μήπως είναι καμία "σεσημασμένη" και την έχουν πατήσει κι άλλοι σύντροφοι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μιλάω με τύπισα στο facebook αλλά κάτι μου λέει ότι με δουλεύει (ψεύτικο account ή ψεύτικες φωτογραφίες που μου στέλνει), το προφίλ είναι www.facebook.com/pepi.tzerve]https://www.facebook.com/pepi.tzerve[/url[/video]], σίγουρα δε βοηθάει πολύ αφού δεν υπάρχουν φωτό. Πριν αυτό είχε άλλο προφιλ με το όνομα "Depaki Pepaki", μήπως είναι καμία "σεσημασμένη" και την έχουν πατήσει κι άλλοι σύντροφοι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
προφιλ χωρις φωτο κλπ..? γραφτη στα παπαρια σου και next !
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Εγω μειλαο με μια απο κυπρο 45αρα, ωραιο μουνακι μεσο φασεμπουκ,ειναι χωρισμενη με ενα παιδι ,μεχει κατακαυλοση γιατι λογο αποστασης κανουμε τηλ σεξ..και δαγκωνη τα σεντονια για να μην ουρλιαξη και την ακουση το παιδι...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Να υποθέσω παίκτη μου, ότι την έχεις "φτιάξει" με τον τρόπο που της γράφεις!!! Είναι βιτσιόζες τελικά πολλές γυναίκες...Εγω μειλαο με μια απο κυπρο 45αρα, ωραιο μουνακι μεσο φασεμπουκ,ειναι χωρισμενη με ενα παιδι ,μεχει κατακαυλοση γιατι λογο αποστασης κανουμε τηλ σεξ..και δαγκωνη τα σεντονια για να μην ουρλιαξη και την ακουση το παιδι...
Πριν καμιά βδομάδα με εξέπληξε μια Ελληνίδα 28 ετών και πολύ όμορφη. Μου στέλνει ξαφνικά μήνυμα στο facebook χωρίς να είμαστε φίλοι και μου λέει ότι είδε το προφίλ μου και είπε να στείλει. Μου έστειλε και αίτημα φιλίας και μου είπε κατευθείαν ότι θέλει να γνωριστούμε από κοντά και να προχωρήσουμε για κάτι σοβαρό. Εγώ της ανακοίνωσα ότι έχω σχέση και αυτή ξενέρωσε. Μάλιστα μου είπε ότι δεν το περίμενε, αφού 8 στους 10 είναι μπακούρια. Θα μπορούσα να το δοκιμάσω με αυτήν, αλλά η απόσταση Αθήνα Θεσσαλονίκη με χαλάει. Πιστεύω πως αν θέλει κάποιος να ξενογαμήση δεν χρειάζεται να κάνει τόσα χιλιόμετρα
Α έτσι πες. Οι κάτω των 30 στις ελλεηνίδες μιλφ πέφτουμε μικροί. Πολύ σπάνιο να πέσεις σε cougar.
ισχύει. Από την προσωπική μου εμπειρία (μιλφάκιας εδώ και υπερ - δεκαετία), το βασικό πρόβλημα της ελληνίδας μιλφ, είναι μη γίνει "μαμά" στον εραστή (ισχύει και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία) και μην υπάρξουν καψουρέματα του "μικρού" με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ομιλώ περί κανονικών μιλφ (μαμάδες δηλαδή) και όχι απλώς 40 πλους. Υποθέτω ότι υπάρχουν συνειδητοποιημένα κούγκαρ επίσης (σίγουρα λιγότερα), αλλά ψυχανεμίζομαι ότι ψαρεύουν με διαφορετικούς τρόπους από ραντεβουδάδικα (πιθανότατα, για τους ίδιους λόγους με τα μιλφ). Θεωρώ ότι το φαινόμενο δεν είναι Ελληνικό, αλλά Μεσογειακό κι έχει να κάνει με την "απογαλακτοποίηση" του αρσενικού από την οικογένεια, καθώς οι δεσμοί στην Μεσόγειο είναι πολύ πιο ισχυροί (αυτό ισχύει και αντίστροφα, πιστεύω ότι οι Μεσόγειοι νεότεροι άντρες, ρέπουν επίσης σε μιλφ - κούγκαρ καταστάσεις (ή τις φαντασιώνονται) με μεγαλύτερη συχνότητα από τους υπόλοιπους).
ξερει κανεις κατι για αυτo το milf ή cougar (πειτε την οπως θελετε)
Η κυρία είναι εμφανώς μιλφ (έχει παιδί). Αν είναι κούγκαρ, το γνωρίζει η ίδια και τα αγόρια της. Η ερώτησή σου απαντά στο γιατί οι ελληνίδες μιλφ - κούγκαρ είναι τόσο επιφυλακτικές, ειδικά στο φουμπού.
Rebelos1234
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Υποτίθεται δεν θέλει facebook και αυτό το προφιλ το έχει για να ψαρεύει κτλ. Φωτό μου έχει στείλει πολλές, σίγουρα μπορεί να είναι άκυρες. Έχω ξεκόψει απλά αναρωτιέμαι είναι κανένα μπάζο ή κανένας που κοιτάει να σπάσει πλάκα κλπ.προφιλ χωρις φωτο κλπ..? γραφτη στα παπαρια σου και next !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K