You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
παιχτο λίγο πονηρός
πόσους φίλους έχουν??μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ρωτήσεις.συνήθως εεαν 'εχουν 9 στους 10 άνδρες είναι πουτάνες.εαν έχουν λίγους φίλους ειναι στημένο.τσεκαρε τους φίλους τι δουλεια κάνουν κλπ πριν ρωτήσεις.ταπεινή μου άποψη είναι λίγο δύσκολο να σε κοροιδέψουν στο fb
Ή μπορεί απλά να προτιμάνε αγορίστικες παρέες.
Psychologos2408
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 208
- Πόντοι
- 280
για το tinder τι αποψη εχετε;
Στην Ελλάδα είναι χρησιμοποιείται μόνο για γαμήσι ενώ στις υπόλοιπες χώρες για σχέση. Εγώ τουλάχιστον που μένω Σουηδία βλέπω ότι όσοι έχουν τιντερ το χρησιμοποιούν για να βρουν σχέση και όχι για πήδημα
kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Και τα βραχάκια της ακρόπολης είναι καλό μέρος για καμάκι. Αλλά καλύτερα σε αποχή που δεν κάνει πολύ κρύο. Εγώ 2 φορές έχω πιάσει γκόμενα εκεί, αλλά ήμουν με φίλο. Και τις δύο φορές έγινε το εξής: βρίσκουμε 2 η τρεις γκόμενες που κάθονται μαζί, καθόμαστε δίπλα, περιμένουμε λίγα λεπτά και λέμε να μας τραβήξουν φωτογραφία, συνήθως ζητάνε και αυτές μετά φωτογραφία, ρωτάμε όνομα και πιάνουμε κουβέντα. Τις περισσότερες φορές *όταν οι γκόμενες είναι φυσιολογικά κορίτσια και όχι ελλεηνίδες* δουλεύει
Και εγω εκει πηγενα φιλε μεχρι την στιγμη που μου την επεσαν τα κλεφταρια που υπαρχουν εκει και επεξα τις μπουνιες της ζωης μου.
Αν κοιτας εκει να βγαλεις γκομενα μπορει να φυγεις και χωρις βρακι απο τα κλεφταρια και δεν θα το παρεις χαμπαρι.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
-----------Τυπε απλα αν σε δουν με φιλο ειναι μια εγγυηση οτι δεν εισαι ψυχακιας...
Οι γκομενες μας φοβουνται!
Στο μνυαλο τους ειμαστε ολοι εν δυναμη...βιαστες, ανωμσλαρες, παιδεραστες η ψυχακηδες!
:S
ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΑΤΕ????
ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ..ΚΤΛ...
θα το κλεισετε το μαγαζι ετσι...
και αφηνετε picker. lila...
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....
--------
ΔΕΝ την λεω ακομψα αλλα χωρις αυτους αλλο επιπεδο...
κανονιστε να μπαναρετε tramountana!! αν γινει θα φυγω
Ρε ηλίθιε ο Picker είναι ο πιο γνήσιος μπουρδελιάρης εδώ μέσα.
Ποιος είσαι εσύ μωρή χαμούρα που θα μιλήσεις για τον Picker;
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Στην Ελλάδα είναι χρησιμοποιείται μόνο για γαμήσι ενώ στις υπόλοιπες χώρες για σχέση. Εγώ τουλάχιστον που μένω Σουηδία βλέπω ότι όσοι έχουν τιντερ το χρησιμοποιούν για να βρουν σχέση και όχι για πήδημα
Ενα ποσοστό κοντά στο 90% των γυναικων, ψάχνει σχέση μέσα από το Tinder,σε όσες ευρωπαϊκές χώρες κι αν έχω πάει.
Απλά το υπόλοιπο 10%,αν μιλάμε για πόλεις άνω του εκατομμυρίου,είναι εκατοντάδες προφίλ..
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
-----------
--------
ΔΕΝ την λεω ακομψα αλλα χωρις αυτους αλλο επιπεδο...
κανονιστε να μπαναρετε tramountana!! αν γινει θα φυγω
Τύπε ο Picker είναι τόσο μπουρδελιάρης που βγάζει και νόμους. Δεν γίνεται να μπανιαριστεί τέτοιος τύπος σε μπουρδελοσάιτ.
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
κρυφο δεν ειναι για τους ελευθερους!!!
Ψάξτε marianna darra και kim rose
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
παιχτο λίγο πονηρός
πόσους φίλους έχουν??μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ρωτήσεις.συνήθως εεαν 'εχουν 9 στους 10 άνδρες είναι πουτάνες.εαν έχουν λίγους φίλους ειναι στημένο.τσεκαρε τους φίλους τι δουλεια κάνουν κλπ πριν ρωτήσεις.ταπεινή μου άποψη είναι λίγο δύσκολο να σε κοροιδέψουν στο fb
Οι φίλοι είναι 99% άντρες και οι φωτογραφίες με βάση site στο ιντερνέτ είναι original. Δεν ξέρω. Με φόβισε αυτή η επιμονή
Ενα ποσοστό κοντά στο 90% των γυναικων, ψάχνει σχέση μέσα από το Tinder,σε όσες ευρωπαϊκές χώρες κι αν έχω πάει.
Απλά το υπόλοιπο 10%,αν μιλάμε για πόλεις άνω του εκατομμυρίου,είναι εκατοντάδες προφίλ..
Στην Ελλαδα ομως;
Απλα γινονται attention whores, και αντε το πολυ για σεξ;
Σοβαρη κοπελα στην Ελλαδα, θα κανει σχεση απο tinder?
Νομιζω δεν εχουμε αυτα τα επιπεδα κουλτουρας.
Για δωσε ποσοστα για Ελλαδα.
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ποια είναι μια καλή ατάκα να πεις, σε μια γκόμενα την ώρα που περιμένει την παρέα της και είναι μόνη της;
Προχθές, πέτυχα μία στην κεντρική πλατεία Συντάγματος που περίμενε την φίλη της (ναι κοπέλα ήταν, το επιβεβαίωσα) η οποία ήταν τελείως φτιαγμένη (ντύσιμο, make-up, κτλ) και σκεφτόμουν τι να της πω για να της πιάσω κουβέντα.
Είχα στα χέρια μου ένα καλώδιο απ'αυτές τις σαβούρες που έχω για πούλημα για τον hardoul τον οποίο περιμένω να δεχθεί την πρόταση μου για αγορά. Μέχρι να τα πουλήσω δε ξέρω τι να τα κάνω, οπότε τα παίρνω μαζί μου και τα παίζω. Οπότε την πλησιάζω και την ρωτάω "Σου αρέσει αυτό;", δείχνοντας το καλώδιο. Αυτό μου ήρθε, αυτό είπα.
Και χωρίς να μιλήσει, απλά απομακρύνθηκε. :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Προχθές, πέτυχα μία στην κεντρική πλατεία Συντάγματος που περίμενε την φίλη της (ναι κοπέλα ήταν, το επιβεβαίωσα) η οποία ήταν τελείως φτιαγμένη (ντύσιμο, make-up, κτλ) και σκεφτόμουν τι να της πω για να της πιάσω κουβέντα.
Είχα στα χέρια μου ένα καλώδιο απ'αυτές τις σαβούρες που έχω για πούλημα για τον hardoul τον οποίο περιμένω να δεχθεί την πρόταση μου για αγορά. Μέχρι να τα πουλήσω δε ξέρω τι να τα κάνω, οπότε τα παίρνω μαζί μου και τα παίζω. Οπότε την πλησιάζω και την ρωτάω "Σου αρέσει αυτό;", δείχνοντας το καλώδιο. Αυτό μου ήρθε, αυτό είπα.
Και χωρίς να μιλήσει, απλά απομακρύνθηκε. :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε σε απαξιωσε νομιζω :S :SΠοια είναι μια καλή ατάκα να πεις, σε μια γκόμενα την ώρα που περιμένει την παρέα της και είναι μόνη της;
kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Ποια είναι μια καλή ατάκα να πεις, σε μια γκόμενα την ώρα που περιμένει την παρέα της και είναι μόνη της;
Προσωπικα θα εγραφα σε ενα χαρτακι το τηλ μου η θα τις εδινα την καρτα μου και θα της ελεγα το εξης απλο : αν καμια φορα θες να κερατωσεις την σχεση σου κρατα της μπορει να σου φανω χρησιμος. Συνηθως οι γυναικες γουσταρουν το οτι δεν κολας. Απο την αλλη αν εχει σχεση και του το πει που δεν το πιστευω αλλα λεμε αν πεζεις και με την πιθανοτητα σε βρει και να παιξεις και καμια μπουνια αλλα ολα στο παιχνιδι ειναι.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Μάγκες στο Badoo όταν πατάς να δεις γκόμενες που είναι κοντά στην περιοχή σου, σου βγάζει πρώτες πρώτες αυτές που πληρώνουν? Συνεχώς βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες έχει καταντήσει σπαστικό! Επίσης αν δεν πληρώσεις δεν σε εμφανίζει συχνά στις γκόμενες?
Επισκέπτης
Μάγκες στο Badoo όταν πατάς να δεις γκόμενες που είναι κοντά στην περιοχή σου, σου βγάζει πρώτες πρώτες αυτές που πληρώνουν? Συνεχώς βλέπω τις ίδιες και τις ίδιες έχει καταντήσει σπαστικό! Επίσης αν δεν πληρώσεις δεν σε εμφανίζει συχνά στις γκόμενες?
Φίλε μου το Μπαντού έσιει έδραν την Κύπρον τζιαι εδούλεψεν για ένα διάστημα ένας συμφοιτητής. Παρέτα το. Εν γεμάτο ψεύτικα προφίλ που κάμνουν τούτοι για να φαίνεται ότι έσιει κίνηση. Το Μπαντού ιεραρχεί τους χρήστες. Πάνω πάνω εν τζιείνοι που πλερώνουν τζιαι κάποια φέικ προφίλ που τα διαχειρίζουνται τούτοι. Όσοι πλερώνουν φαίνουνται πολλά, όσοι δεν πλερώνουν φαίνουνται λλιόττερον.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K