Καλη χρονια σ' ολους τους συναγωνιστες..!
Μερικες πληροφοριες για το facebook που μπορει να 'ναι χρησιμες κ τις οποιες ανακαλυψα σιγα-σιγα με τον καιρο...
Νομιζω οτι ολοι γνωριζετε οτι πολλα προφιλ, περα απ' την επιλογη να κανεις add εχει κ την επιλογη να κανεις follow...
Ειδικα, πολλα ομορφα κοριτσια που δουλευουν σε μπαρ κ τετοια εχουν αυτην την επιλογη...
Αυτο που ανακαλυψα αργοτερα ειναι οτι στην ακρη διπλα απ' την επιλογη message, πατωντας το κουμπι με τις 3 τελειες σου εμφανιζει διαφορες επιλογες, αναμεσα τους το Get Notifications... Εγω το εχω στα αγγλικα, που σημαινει να λαμβανω ειδοποιησεις...
Δηλαδη, καθε φορα που αυτο το προφιλ ανεβαζει κατι δημοσια σου ερχεται ειδοποιηση...
Σημειωνω οτι για να εμφανιστει αυτη η επιλογη οταν πατησεις το ακριανο κουμπι, πρεπει να κανεις ανανεωση τη σελιδα, αν εχεις μολις πατησει το follow... Επισης αυτο ισχυει οταν μπαινω απ' το λαπτοπ μου...
Οταν μπαινω απο κινητο ή ταμπλετ με android λειτουργικο, δεν μπορω να βρω αυτη την επιλογη καπου...
Αν καποιος γνωριζει πως μπορει να γινει απο κινητο, ας πει...
Επισης, κατι που ανακαλυψα μολις αυτη τη βδομαδα ειναι οτι μπορεις να παρακολουθεις τις δημοσιευσεις οσων ακολουθεις, με παρομοιο τροπο οπως κ των φιλων σου σε μια σελιδα με συνεχη ροη...
Αλλα αυτο αντιθετα, γινεται μονο απο κινητο ή ταμπλετ με android κι οχι με λαπτοπ..
Πατας το εικονιδιο με τις 3 γραμμουλες, διπλα στη σφαιρα που σου βγαζει τις ειδοποιησεις.. Και στη λιστα που σου βγαζει κι ειναι πανω-πανω το προφιλ σου, μετα τα αγαπημενα, μετα οι ομαδες κι οι σελιδες σου, μετα πιο κατω οι εφαρμογες και μετα στα ενδιαφεροντα (πιο πανω απ' τη βοηθεια και ρυθμισεις), εχει μια επιλογη Ακολουθει, οπου αν την πατησεις σου βγαζει μια σελιδα με τις πιο προσφατες δημοσιευσεις ολων οσων ακολουθεις..!
Απορω που δεν το 'χα προσεξει τοσα χρονια..! Παραδοξως, δεν μπορεσα να βρω αντιστοιχη επιλογη οταν μπαινω απο λαπτοπ, ουτε βρηκα καποια σχετικη πληροφορια με αναζητηση στο google.. Οποτε αν εχει βρει κανεις κατι, ας το πει..!
Δεν λεω οτι μ' αυτες τις πληροφοριες βρισκεις καποιο κολπο για να ριξεις καποια, αλλα ειναι πολυ χρησιμο να μπορεις να παρακολουθεις ολα αυτα τα προφιλ, καθως υπαρχουν κι ιεροδουλες (οπως η Μαρινα απ' το Κασσανδρας 8Γ) που εχουν προφιλ, αλλα κ σεξυ χορευτριες, μπαργουμαν, μοντελα κτλ..
Και να μην ριξεις καμια, εχεις παρα πολυ υλικο για οφθαλμολουτρο..!