Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παντως απο Badoo,όταν η άλλη θέλει...το ζητάει με την μία.Είχα στείλει σε κάποια με καρατούμπανο σώμα,καλήσπέρα και μια κλασσική μαλακία που πετάω και γελάνε όλες και απαντάνε.Γυρνάω απ'εξω ,κοντά 5 το πρωι και μου στέλνει μήνυμα τι κάνεις,τώρα το είδα ,καλησπέρα κτλ.Μιλάμε κανα μισαωράκι και μου πετάει ένα υπονοουμενο ,πολύ ζέστη για να φορέσω νυχτικό.Ηταν και 05.30,εγώ κλασσικά είχα κλάσει απο τις τζινάρες και την γειώνω και πάω για ύπνο.
Την επόμενη μέρα,μιλάμε το βραδάκι και μου λεγε τα δικά της.Οτι όλοι είναι μαλάκες και δήθεν(βέβαια αυτή είχε φώτο γύρω στις 250,οι μισές με brazilian) και μα μου.Εγω γενικά δεν παρακαλάω καμία ,ούτε την πεφτω γιατί έχω σχέση και αυτο την τρέλαινε.
Μετά απο 2 ώρες μπλά μπλά,μου λέει δεν έρχεσαι να πιούμε καμιά μπύρα απο εδώ(μένει Χαλάνδρι).Η ώρα 23.30.Εν τω μεταξύ,την μεθεπόμενη μέρα έγραφα σε μια επαγγελματική πιστοποίηση και είχα διάβασμα.Αλλά διαόλε...αυτές οι φώτο με κοιλιακούς τουβλάκια και brazilian ,με είχαν θολώσει.Και πήγα.Αυτή 39 παρεπιπτόντως,φραγκάτη απο γονείς,με δουλειά σε πολυεθνική σαν και μένα.

Πάω και στην αρχή υπήρχε αμηχανία.Καθόταν απέναντι σε έναν καναπέ ,με σορτσάκι τζιν και τιραντέ.Σε κάποια φάση ,της λέω έλα απο εδώ δεν τρώω και μου λέει άστο καλύτερα.Είχε φτάσει η ώρα 2 παρά και ακόμα τίποτα.Και επειδή γενικώς στα άρχιδια μου,της λέω πάω να την κάνω μωρέ,έχω και ξύπνημα κτλ.Οκ μου λέει,με πάει στην πόρτα και της λέω χάρηκα,θα ξαναμιλήσουμε και πάω να την φιλήσω στο μάγουλο και με αρπάζει και με φιλάει.Της λέω με μπερδεύεις λίγο και μου πιάνει τον πούτσο..Ε καλά...και λέει το αμίμητο:δεν αντέχω να πάω αγάμητη στην δουλειά! :fuck1:.Την πέθανα στον πούτσο μέχρι τις 05.00.

Ξαναγαμηθήσμε,στην πορεία άρχισε να μου λέει για σχέση κτλ...χαθήκαμε και την ξαναπήδηξα τώρα πριν κανα 15ημερο.

Πριν 3 μέρες ,της λέω έχω κάβλες.Και απαντάει άσε μας ρε Γιώργο,γιατι δεν το λές νωρίτερα(έιχε πάει 00.30)!! :2funny:

Γενικά απο Βadoo ,δεν ψάχνω κάτι..λίγο να τον βρέχω! :rockon:. Λυσσάρες εντοπίζονται και δεν τους την χαρίζω(βλέπε φώτο προφιλ :2funny:)

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Προσωπικη εμπειρια απο Θεσσαλονικη...ειπα να δω και εγω τι παιζει με τις ιντερνετικες γνωριμιες, ασχοληθηκα σοβαρα 10 μερες, συναντησα 2, γαμησα 2 αλλα και οι δυο ειχαν υψος 1,50 και πλατος 1,90...στην μια ηπια πριν την γαμησω 4 ρετσινες στην αλλη δεν θυμαμαι καν, ετσι εκλεισα τον κυκλο μου με το ιντερνετ...αμα θες να γαμησεις γυναικα προσπαθησε το μεσα στην πραγματικη ζωη, αμα θες να τον χωσεις καπου δοκιμασε το ιντερνετ αλλα ειναι για ανθρωπους με αντοχες γιατι προφανως ολες οι γκομενες απο εκει (που θελουν να γαμηθουν και οχι να επιβεβαιωθουν) δεν βλεπονται...

θεούλης! :2funny: :2funny:

gix_s

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
παρομοιο σκηνικο περσυ στο yahoo messenger,μου στελνει στο ασχετο, στο mail μου μυνημα ενα μουνι κατσεκαλαδικο,καταξανθο γαλαζια ματια,κορμαρα,ρωσιδα ηταν,μου ειχε στειλει τουλαχιστον 35-40 φωτο,μετα αλλαξαμε και skype και μιλουσαμε απο εκει.Μη τα πολυλογω,μου το επαιζε ανεργη και οτι δεν εχει να φαει και κατι τετοια χαζα και μου ζητησε 300 ευρω για να ερθει Θεσσαλονικη να μεινουμε μαζι και τετοια  :jerking:...Tης ειπα δεν παιζει κατι τετοιο και με εσβησε και απο το messenger και απο το skype.Να αναφερω πως το σκηνικο παιζοταν κανα 2-3 βδομαδες περιπου καθημερινα  ;)

Αυτή "δούλεψε" (είχατε επικοινωνία δλδ) πολύ καιρό οπότε ζήτησε πολλά, εγώ έχω μία τώρα στο facebook που μιλήσαμε 20 λεπτά και μου ζητάει να της στείλω κάρτα για το κινητό...... :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Είναι τζάμπα ή μετά από λίγο αρχίζουν οι κάρτες paysafe paypal, και δεν συμαζεύεται;

:think:

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,παιζουν κατι καλα κομματια στο φ β για ανταλλαγη.χωρις paysafe και  τετοιες μαλακιες!οποιος ενδιαφερεται στελνει.αν ειναι για μουφες που κανουν μπαμ η ψωνισμενες γκομενες με 5000 φιλους κ ολοι αντρες μην μπει στον κοπο!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
παιδια βρηκα αυτη την τυπισσα στο tagged,μιλησαμε και κανονισαμε για 2 ωρες με των 100 μεσω σκαιπ αλλα δεν ξερω τι παιζει με την παρτη της,.μηπως ξερει κανεις τιποτα ;

κανόνισε συνάντηση και ενημέρωσε μας.....

steffer

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,παιζουν κατι καλα κομματια στο φ β για ανταλλαγη.χωρις paysafe και  τετοιες μαλακιες!οποιος ενδιαφερεται στελνει.αν ειναι για μουφες που κανουν μπαμ η ψωνισμενες γκομενες με 5000 φιλους κ ολοι αντρες μην μπει στον κοπο!

qazplmwsxokn13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
endiaferomai gia to fb aderfe apo pano....

episis tha ithela na rotiso an  :zfuck: kaneis apo tinder i hot or not kai ola afta !

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Παντως απο Badoo,όταν η άλλη θέλει...το ζητάει με την μία.Είχα στείλει σε κάποια με καρατούμπανο σώμα,καλήσπέρα και μια κλασσική μαλακία που πετάω και γελάνε όλες και απαντάνε.Γυρνάω απ'εξω ,κοντά 5 το πρωι και μου στέλνει μήνυμα τι κάνεις,τώρα το είδα ,καλησπέρα κτλ.Μιλάμε κανα μισαωράκι και μου πετάει ένα υπονοουμενο ,πολύ ζέστη για να φορέσω νυχτικό.Ηταν και 05.30,εγώ κλασσικά είχα κλάσει απο τις τζινάρες και την γειώνω και πάω για ύπνο.
Την επόμενη μέρα,μιλάμε το βραδάκι και μου λεγε τα δικά της.Οτι όλοι είναι μαλάκες και δήθεν(βέβαια αυτή είχε φώτο γύρω στις 250,οι μισές με brazilian) και μα μου.Εγω γενικά δεν παρακαλάω καμία ,ούτε την πεφτω γιατί έχω σχέση και αυτο την τρέλαινε.
Μετά απο 2 ώρες μπλά μπλά,μου λέει δεν έρχεσαι να πιούμε καμιά μπύρα απο εδώ(μένει Χαλάνδρι).Η ώρα 23.30.Εν τω μεταξύ,την μεθεπόμενη μέρα έγραφα σε μια επαγγελματική πιστοποίηση και είχα διάβασμα.Αλλά διαόλε...αυτές οι φώτο με κοιλιακούς τουβλάκια και brazilian ,με είχαν θολώσει.Και πήγα.Αυτή 39 παρεπιπτόντως,φραγκάτη απο γονείς,με δουλειά σε πολυεθνική σαν και μένα.

Πάω και στην αρχή υπήρχε αμηχανία.Καθόταν απέναντι σε έναν καναπέ ,με σορτσάκι τζιν και τιραντέ.Σε κάποια φάση ,της λέω έλα απο εδώ δεν τρώω και μου λέει άστο καλύτερα.Είχε φτάσει η ώρα 2 παρά και ακόμα τίποτα.Και επειδή γενικώς στα άρχιδια μου,της λέω πάω να την κάνω μωρέ,έχω και ξύπνημα κτλ.Οκ μου λέει,με πάει στην πόρτα και της λέω χάρηκα,θα ξαναμιλήσουμε και πάω να την φιλήσω στο μάγουλο και με αρπάζει και με φιλάει.Της λέω με μπερδεύεις λίγο και μου πιάνει τον πούτσο..Ε καλά...και λέει το αμίμητο:δεν αντέχω να πάω αγάμητη στην δουλειά! :fuck1:.Την πέθανα στον πούτσο μέχρι τις 05.00.

Ξαναγαμηθήσμε,στην πορεία άρχισε να μου λέει για σχέση κτλ...χαθήκαμε και την ξαναπήδηξα τώρα πριν κανα 15ημερο.

Πριν 3 μέρες ,της λέω έχω κάβλες.Και απαντάει άσε μας ρε Γιώργο,γιατι δεν το λές νωρίτερα(έιχε πάει 00.30)!! :2funny:

Γενικά απο Βadoo ,δεν ψάχνω κάτι..λίγο να τον βρέχω! :rockon:. Λυσσάρες εντοπίζονται και δεν τους την χαρίζω(βλέπε φώτο προφιλ :2funny:)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

και μετα ξυπνησες

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.374
Πόντοι
12.056
Τις καλες εποχες στο adult.gr φορτωνα 1 τεμαχιο ανα διμηνο...  :'(

jpap4711

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Έχει ιδέα κάποιος συναγωνιστής με αυτό το.. φρούτο;  :think: :think: :think:

www.ashleymadison.com/]https://www.ashleymadison.com/[/url]

το good to be true : Γεμάτο γκόμενες που θέλουν σεξ, αλλα για να chatαρεις θέλει λεφτά (συνδρομή) !

IMO, μούφα profiles , μουφα φώτος για να μαζευουν χρήμα. δεν ειναι τυχαίο οτι πουλάνε ετήσιες συνδρομές μόνο.

giannosz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τιποτα απο κεφαλονια??

advocato

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Σχετικά με το ashley madison ξέρω ότι είναι μούφα. Παραθέτω λινκ

Εναλλακτικά δοκίμασε parea.gr ή και fatsa.gr(πρόσεχε όμως γιατί παίζουν πολλά τραβέλια και cross dressers=άντρες που τους αρέσει να ντύνονται γυναικεία)

Το παρέα είναι δοκιμασμένο από μένα αλλά θέλει υπομονή. Το δεύτερο θέλει ακόμα περισσότερη υπομονή. Αν υπάρχει κάποιο ακόμα δεν ξέρω. Και για το badoo πάντως δεν έχω ακούσει καλά σχόλια.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Το zoo είναι καλό; Τον τελευταίο καιρό όποτε πιάνω κουβέντα στο chat με κάποια, θυμώνει και προσβάλλεται ακόμα κι αν υπονοήσω ότι μπαίνω στο site με σκοπό να βρω ερωτική συντροφιά... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom