Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Υπάρχουν ήδη σχετικά θέματα όπου έχουν αναφερθεί όλες οι παράμετροι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Σωστά. Το thread συγχωνεύτηκε...

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Προσωπικα από το singles.gr εγω έχω γνωρίσει την κοπέλα με την οποία είμαστε μαζι τώρα.
Θεωρώ χαζό τρόπο αναζήτησεις συντρόφου μέσω ιντερνετ, όπως και εκείνη, απλά έτυχε να κάνουμε ταυτόχρονα την τρέλα μας και πέτυχε.
Νομίζω οτι έπιασε τόπο η προσπάθεια, βέβαια ο κερατάς το μαθένει τελευταίος.....
Οπότε ενημερώστε με αν μάθετε κάτι πρώτοι...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θα σε πάρουμε τήλ....όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα.....και εγώ έχω βρεθεί με κάποια μέσω chat και msn όμως....την πέτυχα στο chat και μετά μιλάγαμε αρκετό καιρό μέσω msn....βρεθήκαμε αλλά δεν κόλλησε....τώρα έχουμε επικοινωνία μέσω κινητών και msn...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πριν 4-5 χρόνια, ανταλλαγή μηνυμάτων απο parea.gr.  Το μωρό (από Θεσσαλονίκη) το έπαιζε και καλά πολύ άνετη, και "τι θα σου κάνω", "δεν θα χάσεις άν με γνωρίσεις" κτλ, μετά από κανα 2 μήνες ανταλλαγής μηνυμάτων, μου δίνει το τηλ της, θυμάμαι ήταν καλοκαίρι, την παίρνω τηλ (εμένα με λέγανε Κώστα, όχι το πραγματικό μου όνομα φυσικά, μόνο γι αυτήν), ελα μωρό μου τι κάνεις, είσαι για κανά ποτάκι;  Φυσικά μου λέει, που μένεις να έρθω με το αμάξι τη ρωτάω, εκεί μου λέει (καλαμαριά), σε 20 λεπτά είμαι εκεί απαντάω και κλείνω το τηλ, περνάω από το σπίτι της και βλέπω τρελό μπάζο 100 κιλά και βάλε, πρώτη και σπινιάρισμα και άη γαργαλίσου...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]...σε 20 λεπτά είμαι εκεί απαντάω και κλείνω το τηλ, περνάω από το σπίτι της και βλέπω τρελό μπάζο 100 κιλά και βάλε, πρώτη και σπινιάρισμα και άη γαργαλίσου...[/size]

Θυμάμαι περίπτωση φίλου μου που καμάκωσε "blind" γκόμενα (απο τηλέφωνο), και κανόνισε ραντεβού.
Αυτός ήταν απο άλλη πόλη, φοιτητής στην Αθήνα, αλλά φοιτητής με δικιά του Porsche.

Το ραντεβού κλείστηκε στην Ακαδημία, δηλαδή στο πλάτωμα που κάνει η Ακαδημίας ανεβαίνοντας, περίπου στη μέση, και πίσω απ' το πλάτωμα είναι το Πανεπιστήμιο, η Βιβλιοθήκη και η Ακαδημία Αθηνών.

Ο δικός μου πάει στο ραντεβού με την πόρσε, και βγήκε απο Ιπποκράτους στρίβοντας αριστερά Ακαδημίας για να σταματήσει στο πλάτωμα που θα συναντούσε τη γκόμενα (είχε πει κι όλας ότι "θα έρθω με κίτρινη πόρσε").

Περιγραφή του κατόπιν:
"Ρε παιδιά με το που κοντοστέκομαι με πλησιάζει ένα ΤΕΡΑΣ!
ΤΕΡΑΣ μιλάμε, βγαλμένο απ τα παραμύθια!
Πατάω τις ασφάλειες, βάζω πρώτη και φεύγω, και το τέρας έχει πιάσει τη μπετούγια του αυτοκινήτου απ έξω και έτρεχε δίπλα στο αμάξι και μου χτύπαγε το τζάμι "Εγώ είμαι!"
Τα χρειάστηκα!"

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
(είχε πει κι όλας ότι "θα έρθω με κίτρινη πόρσε").

Περιγραφή του κατόπιν:
Πατάω τις ασφάλειες, βάζω πρώτη και φεύγω, και το τέρας έχει πιάσει τη μπετούγια του αυτοκινήτου απ έξω και έτρεχε δίπλα στο αμάξι και μου χτύπαγε το τζάμι "Εγώ είμαι!"
Τα χρειάστηκα!"

Έλεος, πες του φίλου σου άλλη φορά να μην προδίδει την κάλυψή του, εμένα δεν με κατάλαβε οτι ήμουν αυτός γιατί δεν της είχα πει τπτα για το αυτοκίνητο...  Στην Ακαδημίας θα μπορούσε να πάει και με τα πόδια για να ελέγξει την κατάσταση πρώτα...

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Καλος & συγχωνεύτηκε...δεν το ειχα δεί & ζητάω συγνώμη...

Για να γίνω πιο ακριβής...
λέω εαν υπάρχουν γκόμενες που τα περνουν και της γαμας....
οπως ειναι η trans nandia...
κατι τέτειο η καμια μεγάλη (40-50) που ψάχνετε για γαμήσι κλπ...

Τετεια παίζουν στα σιτε ?

Erexthos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχω βγάλει εγώ καλό κομμάτι απο το icq. Μάλλον αυτή με έβγαλε. Χτυπησε το icq μια τύπα , πιάσαμε κουβέντα για καμιά βδομάδα,αλλάξαμε φωτος (μεχρι την τελευταία στιγμή αναρωτιόμουν αν ήταν μούφα γιατί ήταν πολύ καλό κομμάτι στα 23) μετά κατέβηκα αθήνα απο εκεί που μένω και την φυστίκωσα σε μια γκαρσονιέρα που μου είπε ότι ήταν του αδερφού της αλλά δεν ήταν εκεί... Μόνο μια φορά γιατί μετά χάθηκα (όπως συνηθίζω να κάνω)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Θυμάμαι περίπτωση φίλου μου που καμάκωσε "blind" γκόμενα (απο τηλέφωνο), και κανόνισε ραντεβού.
Αυτός ήταν απο άλλη πόλη, φοιτητής στην Αθήνα, αλλά φοιτητής με δικιά του Porsche.

Το ραντεβού κλείστηκε στην Ακαδημία, δηλαδή στο πλάτωμα που κάνει η Ακαδημίας ανεβαίνοντας, περίπου στη μέση, και πίσω απ' το πλάτωμα είναι το Πανεπιστήμιο, η Βιβλιοθήκη και η Ακαδημία Αθηνών.

Ο δικός μου πάει στο ραντεβού με την πόρσε, και βγήκε απο Ιπποκράτους στρίβοντας αριστερά Ακαδημίας για να σταματήσει στο πλάτωμα που θα συναντούσε τη γκόμενα (είχε πει κι όλας ότι "θα έρθω με κίτρινη πόρσε").

Περιγραφή του κατόπιν:
Τα χρειάστηκα!"

Το μόνο που έχω να σχολιάσω από αυτήν την ιστορία είναι το κίτρινο χρώμα είναι ό, τι χειρότερο για Porsche...χαραμίζεται ένα υπέροχο αμάξι. Προσωπική άποψη βέβαια.

Πίσω στο κυρίως θέμα του thread, από την εποχή που μεσουρανούσε το Datingclub.gr έχει να φανεί ένα καλό dating site στην Ελλάδα. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για όποιον θέλει να κάνει ενα Top 10 ελληνικό site, να αντιγράψει την ευκολία χρήσης και αισθητική του παλιού Datingclub.gr και να πήξει στο τάληρο από την διαφήμηση...

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Οντως μάγκες και γω εχω προφιλ στο παρεα απο τα ποιο παλιά εχω παρει 4 γκομενες απο εκει.Δεν θα πώ οτι ηταν μπάζα γιατι η αλήθεια είναι οτι στο γαμήσι δε μετράει και τοσο αν ειναι 60 η 65 κιλά αλλα πως το κάνει...Αυτο που πραγματικά σπάστικα είναι οτι όλες ειχες ψυχολογικά...Μαλιστα μια ...η bekatsa... απο κοσμοπολιταν αρχισε και φωναζε στην καφετερια τι της εκανα το προηγουμενο βραδυ.

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ααα..και μια ερωτηση εχει παρει κανεις απο δω την Lykaina24 η την PthshNo24 apo το παρεα.γρ?οποιος το εχει κανει να επικοινωνησει μe pm..

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Εχει κανενας μιλησει στο ΜΣΝ με καποια Μελινα? ειναι περιεργο, διοτι μιλισαμε και σε 5 λεπτα η συζητηση γυρισε σε πορνο. ειναι εργαζομενη σε εταιρια, παντρεμενη και απο οτι καταλαβα ψαχνετε πολυ, βεβαια φοβαμαι και καμια λουμπα, διοτι στο παρελθον επεσα θυμα εκβιασμου, με παρομοια περιπτωση και καταλαβαινετε πληρωσα για να μην διαλυσω σπιτι και δουλεια.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
διοτι στο παρελθον επεσα θυμα εκβιασμου, με παρομοια περιπτωση και καταλαβαινετε πληρωσα για να μην διαλυσω σπιτι και δουλεια.
Εδώ σε καλούμε όλοι οι φίλοι να παραθέσεις συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία, γιατί καλό είναι να προσέχουμε, για να μην τρέχουμε.

Επισκέπτης
Στα 6 χρονια που ασχολουμε με το internet εχω κανει αρκετες "επαφες" με γυναικες απο site γνωριμιων και εχω παρει και καμποσες επαγγελματιες.
Απο datting club γνωρισα το 2003 μια Αθηναια 27 χρονων. Στο πρωτο ραντεβου καφε στη καλιθεα στο δευτερο γαμισι. Επισης ειχα αλληλογραφια με αρκετες εκ των οποιων μια 50 πολυ καυλιαρα, οπως φαινοταν απο τις φωτο που μου ειχε στηλει αλλα δυστηχως δεν εγινε τιποτα. Ειχα βγει και με μια χοντρη ψιλο φευγατη αλλα την εκανα με τροπο.
Απο singles ειχα αλληλογραφια με καμια 10ρια. Βγηκα πρωτη φορα το 2003 με ενα φρικιο. Ραντευου στο Θησειο σε ενα ουζερι. Μιλαμε για πολυ μπαζο. Το επαιξα βλαχος και δεν εδωσε συνεχεια. Οχι πως θα εδινα εγω. Ξαναβγαινω με γκομενα απο singles τo 2005 καλοκαιρι. Ραντευου Εξαρχεια. Σκαει μια χοντρουλα αλλα πολυ ομορφη. Λεω δε γαμιεται θα ριξω εναν αν κατσει και κοβω λασπη. Δειπνο στην περιοχη Εξαρχειων και μετα κατευθειαν στο Ατικη για γαμησι. Λοιπον μαγκες εμεινα με την γκομενα εναμιση χρονο. Φοβερο ατομο. Να ερχετε στο χωριο μου, να φερνει δωρα σε μενα και στην οικογενεια μου, στους φιλους μου, βρηκε δουλεια σε μια κοπελα απο την παρεα μας. Με γνωρισε στις παρεες της. Την παρατησα οταν αρχισε να τη βλεπει σοβαρα, να κοψω τα πιωματα και σκεφτουμε για το μελλον και τα σχετικα. Τα λεμε ακομα καμια φορα στο τηλεφωνο και την εχω συναντησει κανα 2 φορες αλλα μονο για καφε.
Το καλοκαιρι που μας περασε στελνω ενα Σαββατο βραδι καμια 15 μηνυματα σε γκομενες στο singles. Μου απαντα μια και στο καπακι μιλαμε στο κινητο. Μου ελεγε οτι ειναι 40ρα μονη της κτλ.κτλ. Με καλει Αθηνα. Φτανω γυρω στις 11,30 στο Ηρακλειο. Η τυπισα ηταν πανω των 50 θεοχοντρη. Τι κανω για να μην της τη σπασω και επειδη δεν γουσταρα να την προσβαλω παω για φαγητο μαζι της, πειναγα κιολας. Με παει σε κυριλε εστιατοριο, παραγγελνει κατι μαλακιες που δεν τα ετρωγα με τιποτα και οταν φωναζω για λογαριασμο, αφου της εχω πει οτι πρεπει να φυγω και θα τα πουμε καμια στιγμη στο μελλον, μου λεει : Σε παρακαλω ας τα πληρωσουμε μισα- μισα. ΟΚ της λεω. Ανοιγει τσαντα γυρναει και μου λεει : Ξερεις αφησα το πορτοφολι σπιτι. Πληρωσε εσυ και παμε για ενα ποτο σπιτι μου να σου δωσω και τα λεφτα. Εννοειτε οτι της τα χαρισα.

Επισκέπτης
πριν 5 χρόνια εργαζόμουν στην Λευκάδα τα βράδια πήγαινα σε ένα i cafe και μου την πέφτει μια χήρα 40αρα που έμενε και δούλευε στην Κύπρο αλλά ήταν από εδώ Αθήνα στο παρέα κάποια στιγμή αρχίσαμε και τα λέγαμε στο msn κάποια δόση ανοίγει την κάμερα να την πάρω μάτι και καθώς μιλάγαμε της λέω έχεις όμορφο ντε κολτέ μου λέει αυτή θέλεις να δεις και το υπόλοιπο οκ της απαντάω και πετάει έξω της βυζάρες της μιλάμε έγινε σόου όλο το i cafe την έπαιρνε μάτι μιλάμε χαμός.

facundo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
φίλοι έχει μιλήσει κανείς σας στο μσν με μια "glikoyla" ζητάει 10 ευρώ κάρτα και λέει ότι τα κάνει όλα με 50 ευρώ
έχει ανοίξει κάμερα.... αλλα μου μυρίζει απάτη

ξέρει κανείς τίποτα?

Επισκέπτης
φίλοι έχει μιλήσει κανείς σας στο μσν με μια "glikoyla" ζητάει 10 ευρώ κάρτα και λέει ότι τα κάνει όλα με 50 ευρώ
έχει ανοίξει κάμερα.... αλλα μου μυρίζει απάτη

ξέρει κανείς τίποτα?
είναι απάτη το κάνουν αρκετές αυτό.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καρτά??? Τι μου θύμησες τώρα είμουν να νιος και γέρασα!!! Παίζει ακόμα αυτή η απάτη???

Επισκέπτης
Καρτά??? Τι μου θύμησες τώρα είμουν να νιος και γέρασα!!! Παίζει ακόμα αυτή η απάτη???
μιλαμε για την προηγουμενη πενταετια & βαλε..ακομη παιζει αυτη η φαμπρικα???λαθος επαγγελματικο προσανατολισμο πηραμε ρε γαμωτο αφου υπαρχουν παντα νεα θυματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom