Νέα

Γνωριμία με νέα & ωραία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gaidouraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gaidouraki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια, είμαι το γαϊδουράκι 25 ετών, με πολλά προσόντα και μου αρέσουν οι γυναίκες με όμορφα ξυρισμενο  μ... και ψάχνω μια για να μπει στην καρδιά μου μονο σοβαρές προτάσεις που ξέρουν τι θέλουν (οι απαντήσεις με φωτο θα εκτιμηθούν)

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου / Μεταφορά στην σωστή κατηγορία θεματολογίας

rovertos64

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τον πουλο :birdman:
warnmute.gif
 Απ' το στόμα μου το πήρες... χαχαχα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Για είμαι το γαϊδουράκι 25 ετών με πολλά προσόντα και μου αρέσουν η γυναίκες με όμορφα ξηρισμενω  μ……. και ψάχνω μια για να μπει στην καρδιά μου μονό σοβαρές προτάσεις που ξέρουν τη θέλουν ( η απαντήσεις με φοτο θα εκτιμηθούν)
Ρε φιλε που νομιζεις οτι μπηκες στο κοσμοπολιταν και ψαχνεις για καμια πουτανιτσα; Εδω οι περισσοτεροι  αρσενικοι ειναι και ψαχνουν να καβαλησουν  :zfuck:

FlyingLicker

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Γεια, είμαι το γαϊδουράκι 25 ετών, με πολλά προσόντα και μου αρέσουν οι γυναίκες με όμορφα ξυρισμενο  μ... και ψάχνω μια για να μπει στην καρδιά μου μονο σοβαρές προτάσεις που ξέρουν τι θέλουν (οι απαντήσεις με φωτο θα εκτιμηθούν)

Φιλε , εδω μεσα ολοι ειναι ετοιμοι να στο καβαλησουν το σαμαρι

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Παρα είσαι Λεβεντης  :jerking: γιαυτό το σαιτ
Δεν κοιτας σε κανένα γραφείο συνοικεσίων για Ξυρισμένα ???Υπάα,αρχουν πολάααά  :jerking:

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1

Εισαι στο καταλληλο site  :2funny: :2funny: :2funny:
Για να βρεις κάποια να μπει στην καρδια σου απο εδω μέσα  :think: από χλωμό ως απιθανο  :headbang:  :idiot: αλλά για φωτο με ξυρισμενο μουν........ κατι θα κανουμε............  :jerking:  :jerking:

Συνημμένα

• 03.jpg
    03.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 041.jpg
    041.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 54

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom