Νέα

Γνώμες-συμβουλές για νέα μονάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gustom2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 673
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ηρθε η ωρα να αλλαξω το pc που εχω στο χωριο!χρηση:internet,καμια ταινια hd και σπανια κανενα απλο παιχνιδι.εχω καταληξει στα εξης:

motherboard:

cpu:

καρτα γραφικων:

ram:

τροφοδοτικο:

κουτι:

hdd:

dvd:

με δεδομενο το low budget λογω κρισης τι λετε?

ευχαριστω.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ηρθε η ωρα να αλλαξω το pc που εχω στο χωριο!χρηση:internet,καμια ταινια hd και σπανια κανενα απλο παιχνιδι.εχω καταληξει στα εξης:

motherboard:

cpu:

καρτα γραφικων:

ram:

τροφοδοτικο:

κουτι:

hdd:

dvd:

με δεδομενο το low budget λογω κρισης τι λετε?

ευχαριστω.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

φίλε να ξέρεις κάτι .. όλα αυτά μπορεί να σου κάνουν από χαρακτηριστικά αλλά να μην συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους... στην θέση σου θα προτιμούσα να πάω σε κάποιο έτοιμο μηχανημα έστω και με λίγο σκόντο στις προδιαγραφες (πχ λιγώτερη μνημη που μπορείς να την αναβαθμίσεις, μικρότερο σκληρό γιατί αργότερα μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό κλπ) παρά να συναρμολογήσω κάτι από ανταλλακτικά...

φαντάσου να συναρμολογείς ένα αυτοκίνητο από

μηχανή VW
σασμάν Peugoet
σύστημα διεύθυνσης citroen

klp.. ακόμη και να ταιριάζουν κανένας δεν μπορεί να σου διασφαλίσει ότι συνεργάζονται επιτυχώς.. και για να τα κάνεις να συνεργαστούν μπορεί να απαιτηθεί χρόνος, γνώση και χρήμα..

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
φίλε να ξέρεις κάτι .. όλα αυτά μπορεί να σου κάνουν από χαρακτηριστικά αλλά να μην συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους... στην θέση σου θα προτιμούσα να πάω σε κάποιο έτοιμο μηχανημα έστω και με λίγο σκόντο στις προδιαγραφες (πχ λιγώτερη μνημη που μπορείς να την αναβαθμίσεις, μικρότερο σκληρό γιατί αργότερα μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό κλπ) παρά να συναρμολογήσω κάτι από ανταλλακτικά...

μηχανή VW
σασμάν Peugoet

klp.. ακόμη και να ταιριάζουν κανένας δεν μπορεί να σου διασφαλίσει ότι συνεργάζονται επιτυχώς.. και για να τα κάνεις να συνεργαστούν μπορεί να απαιτηθεί χρόνος, γνώση και χρήμα..

μια χαρα συνεργάζονται  ;)
με τα λεφτα που δινει καποιος για ετοιμο , παιρνει καλυτερο pc αν διαλεξει μονος του το hardware.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μια χαρα συνεργάζονται  ;)
με τα λεφτα που δινει καποιος για ετοιμο , παιρνει καλυτερο pc αν διαλεξει μονος του το hardware.
δεν έψαξα τα συγκεκριμένα υλικά να δώ πόσο κάνουν και το κυριώτερο τις προδιαγραφές τους...

άποψη μου μετά από 37 χρόνια στο κουρμπέτι  ;) ;) ;) ;)

βέβαια τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ.. αλλά πάλι είμαι επιφυλακτικός...

ΥΓ το πρώτο μου pc το αγόρασα το σωτήριο έτος 1984 μήνα Νοεμβριο... δραχμές ελληνικάς 264.000 περικαλώ (ο μισθός μου τότε ήταν 60.000 τον μήνα)... IBM ppc (portable pc δηλαδή τι Portable 16.5 κιλά ήταν .. ευτυχώς είμαι καρδαμωμένος)... 256K RAM 2 FDD 5 1/4 360K έκαστον παρακαλώ... οθόνη ενσωματωμένη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

μηχανή VW
σασμάν Peugoet

αυτό που λες συμβαίνει στις κονσόλες, όχι στους προσωπικούς υπολογιστές.

τροφοδοτικο παρε αυτο καλύτερα : μη κανει κανενα μπαμ αυτο που διαλεξες..
σκληρο δισκο παρε αυτον καλυτερα γιατι οι green ειναι αργοι :
το ακριβότερο τροφοδοτικό διαφυλάσει το σύστημα από απότομη εναλλαγή τάσης και καίγεται το ίδιο αντί να καεί κανένα κομμάτι από το πισί, αν είναι σε περίεργο δίκτυο τότε ας δώσει κάτι παραπάνω για τροφοδοτικό

πολύ ωραίο build, κατάλληλο για HTPC αλλά και για browsing, άμα θες πάντως να παίζεις και κανένα game βαρύ, η καλύτερη VFM πρόταση αυτή τη στιγμή είναι η 5830 της ATI.
επίσης καλύτερη VFM επιλογή σκληρού είναι αυτός αθόρυβος, χαμηλής κατανάλωσης χαμηλή τιμή.
για καλύτερη απόδοση
έχω 2 και από τους 2 που προτείνω, συνολικά 5 και κάτι Tera, άψογοι σκληροί, αλλά κάθε σκληρός έιναι για μία δουλειά, κάτι demi είναι οι caviar blue για παράδειγμα

αν μπορείς ψάξε δεξιά αριστερά σε μαγαζιά για καλύτερες τιμές, θα γλιτώσεις κανένα κατόφραγκο στα σίγουρα, ή θα πάρεις καλύτερα πράγματα με τα ίδια λεφτά.

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
φχαριστω.σκεφτηκα να αγορασω ενα-ενα τα πραγματα αλλα μονος μου δεν εχω επιχειρησει ποτε να στησω κουτι..οποτε...απ'την αλλη τιμη ταβανι ειναι 400 ευρω!παραπανω δεν μπορω να ξεφυγω!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom