You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωμες για το εξης....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 373
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πριν κανα μηνα γνωρισα μια κοπελα απο ρουμανια.Ηρθε εδω για working summer hollidays.
Καποιο βραδυ που ειμασταν παρεα και τα ειχαμε ψιλοπιει,μου ειπε οτι ειχε χωρισει με τον μποιφρεντ πριν κανα 6μηνο μετα απο δεσμο 5 χρονων,και οτι she was missing that felling of touching a man,have a hug with the men,
Tης προτεινα λοιπον να κοιμηθουμε σπητι μου,και της ξεκαθαρισα οτι και εγω i feel the same,since the last time i woke up with a woman next to me it was a year ago,and i like tht feeling.
Οταν φτασαμε σπητι μου,μου ζητησε ενα τ σερτ να φορεσει και ξαπλωσαμε στο κρεβατι.
Πρωτη αυτη αρχισε να με αγκαλιζει και να με φιλαει,κοιμιθηκαμε αγκαλια ολο το βραδυ.
Εγω σε καμοια περιπτωση δεν προσπαθησα να κανω σεχ μαζι της,αν και το ηθελα.
Σε καποια στιγμη μου ειχε σηκωθει,και το καταλαβε και αφου το πιανει με τα χερια της μου λεει what is this? και της απαντω nothing.
Koιμηθικαμε αγκαλια,και το πρωι που ξυπνησαμε αρχισε να με φιλαει.
Καποια στιγμη που ηταν τουαλετα με φωναζει και μου λεει οτι πρεπει να της δειξω πως λειτουργει η ντουσιερα,γιατι το προηγουμενο βραδυ ηθελα να κανει ενα ντουσ,και δεν ηξερε πως λειτουργει.Της λεω οκ οχι τωρα,γιατι πρεπει να φυγω,και μου λει οκ την επομενη φορα.
Την επομενη μερα τελειως ψυχρη μαζι μου σαν να μην εγινε τιποτα,την μεθεπομενη με εκοψε καπως,και με ρωταει τι συμβαινει,και της λεω τιποτα.Το επομενο βραδυ χωριζουμε και δεν την καληνυχτιζω,και μολις φτανει σπητι της μου στελνει σμσ γιατι δεν ειπα καληνυχτα
και γιατι την αποφευγω.
Θελω να κανω καποιο ειδος δεσμου μαζιτης,μιας και ειμαι κανα χρονο μονος.
Γνωμες
για την συμπεριφορα της,και πως να βαδισω εγω.
Θα μου πειτε ολοκληρος γαιδαροςκαι ρωτας εμας?δεν ρωτο,απλα με μπερδεψε,και δεν ειμαι και πολυ καλος στο να κανω εγω το πρωτο βημα
Όρμα ρε!!! Εδώ ψάχνουμε κοπέλα και δε βρίσκουμε σοϊκιά, κι εσύ την έχεις στο κρεβάτι/ντουζιέρα και δεν κάνεις πράμα?? Δε σου λέω να της τον βγάλεις φάτσα φόρα μες τη μάπα, αλλά άρχισε σιγά σιγά να της τρίβεσαι ;) Να προωθήσωμεν και την καλή εικόνα της Ελλάδος εις τα εισαγόμενα γκομενάκιαν
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μια γυναίκα μπορεί να συγχωρήσει έναν άντρα που εκμεταλεύτηκε μια ευκαιρία.
Σε καμμία περίπτωση δεν θα συγχωρήσει έναν άντρα που άφησε μία που του έδωσε...
Αυτά τα ολίγα από μια αγαπημένη φίλη...
Ε μα αυτό δεν είναι μια ευκαιρία, είναι 2!! Αλλά μεταξύ μας..το τι μπορούν να συγχωρέσουν οι γυναίκες και τι όχι, είναι πραγματικά απρόβλεπτο. Για τον πούτσο τελείως
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
Πριν κανα μηνα γνωρισα μια κοπελα απο ρουμανια.Ηρθε εδω για working summer hollidays.
Καποιο βραδυ που ειμασταν παρεα και τα ειχαμε ψιλοπιει,μου ειπε οτι ειχε χωρισει με τον μποιφρεντ πριν κανα 6μηνο μετα απο δεσμο 5 χρονων,και οτι she was missing that felling of touching a man,have a hug with the men,
Tης προτεινα λοιπον να κοιμηθουμε σπητι μου,και της ξεκαθαρισα οτι και εγω i feel the same,since the last time i woke up with a woman next to me it was a year ago,and i like tht feeling.
Οταν φτασαμε σπητι μου,μου ζητησε ενα τ σερτ να φορεσει και ξαπλωσαμε στο κρεβατι.
Πρωτη αυτη αρχισε να με αγκαλιζει και να με φιλαει,κοιμιθηκαμε αγκαλια ολο το βραδυ.
Σε καποια στιγμη μου ειχε σηκωθει,και το καταλαβε και αφου το πιανει με τα χερια της μου λεει what is this? και της απαντω nothing.
Καποια στιγμη που ηταν τουαλετα με φωναζει και μου λεει οτι πρεπει να της δειξω πως λειτουργει η ντουσιερα,γιατι το προηγουμενο βραδυ ηθελα να κανει ενα ντουσ,και δεν ηξερε πως λειτουργει.Της λεω οκ οχι τωρα,γιατι πρεπει να φυγω,και μου λει οκ την επομενη φορα.
Την επομενη μερα τελειως ψυχρη μαζι μου σαν να μην εγινε τιποτα,την μεθεπομενη με εκοψε καπως,και με ρωταει τι συμβαινει,και της λεω τιποτα.Το επομενο βραδυ χωριζουμε και δεν την καληνυχτιζω,και μολις φτανει σπητι της μου στελνει σμσ γιατι δεν ειπα καληνυχτα
και γιατι την αποφευγω.
Γνωμες
Θα μου πειτε ολοκληρος γαιδαροςκαι ρωτας εμας?δεν ρωτο,απλα με μπερδεψε,και δεν ειμαι και πολυ καλος στο να κανω εγω το πρωτο βημα
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε φιλε αφου ηθελε η κοπελα επρεπε να γαμηθειτε, και εβλεπες για το μετα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν την γαμησες.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε φιλε αφου ηθελε η κοπελα επρεπε να γαμηθειτε, και εβλεπες για το μετα. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν την γαμησες.
Μ'αρέσει που του τον έπιασε και τον ρωτάει "τί είναι αυτό?". Έπρεπε να κάνει κανα λογοπαίγνιο του στυλ..."φίδι"
και γιατι την αποφευγω.
Γνωμες
ΠΑΝΤΑ ειναι καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες φιλε.
Γι'αυτο βουρ στον πατσα!
Επισκέπτης
παρτε κατι μαλακες που κυκλοφορανε ρεΠριν κανα μηνα γνωρισα μια κοπελα απο ρουμανια.Ηρθε εδω για working summer hollidays.
και γιατι την αποφευγω.
Γνωμες
Hyper Observer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
TΥΠΕ εχεις δικιο,το καλοκαιρι που ερχονται οι αθηναιοι διακοπες βλεπω τις γυναικε τους,κατι βαρεων βαρων σουργελα,και αμα τσαξει ο αντρας πεφτη μπινελικη και κατακεφαλος
Είναι χιλιάδες αυτοί οι τύποι που περιγράφεις.Οι πιο πολλοί γουστάρουν να το παίζουν και μαγκάκια στους γύρω τους.
Καριόλες παρακαλάτε για πούτσα και γαμήσι ε;Και πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο που δε γάμησε;Κατά τ' άλλα μόλις σας μιλήσει άνθρωπος είστε μη μου άπτου και το παίζετε δύσκολες και ξινομούνες. Αλλά το μουνάκι σας βαράει παλαμάκια.Ουστ διπρόσωπες λυσσάρες.
Ρε φίλες σου την έπεσε πολύ επιθετικά η γκόμενα και λογικό είναι να μπλοκάρεις.Μην ακούς τους απανταχού γαμιάδες εδώ μέσα και θυμήσου το παράδειγμα που μόνος σου πριν λίγο ανέφερες.
Και στην τελική γούσταρες να τη σεβαστείς και το έκανες.Μην ακούς την κάθε πικραμένη που παρακαλάει για ψωλή και το πήρε πατριωτικά το θέμα.Απλά ανασκουμπώσου και δες απο δω και μπρος τι θα κάνεις για να κερδίσεις το παιχνίδι.Το πράσινο φως το πήρες οπότε μην κολλάς.Δεν είναι πλέον θέμα του ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα το έκανε αυτή.Βγείτε για ποτάκι χαλαρώστε και αφού το χαμούρεμα όπως διάβασα το έχετε εύκολο δημιούργησε μια τέτοια ατμόσφαιρα και τα υπόλοιπα θα έρθουν
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
με φωναζει και μου λεει οτι πρεπει να της δειξω πως λειτουργει η ντουσιερα,γιατι το προηγουμενο βραδυ ηθελα να κανει ενα ντουσ,και δεν ηξερε πως λειτουργει.
ελα ρε φιλε?απο που την πηρες την ντουζιέρα που θελει και manual?
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αχαχχαχαχαχχαχαχχαχχαα
Επισκέπτης
παρτε κατι μαλακες που κυκλοφορανε ρε
μιλάει ο μεγάλος γαμιάς ετσι;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μην το γελάς, είναι κάτι ντουζιέρες στο πρακτικερ που για να κανεις μπάνιο πρέπει να έχεις βγαλει πολυτεχνειοελα ρε φιλε?απο που την πηρες την ντουζιέρα που θελει και manual?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μην το γελάς, είναι κάτι ντουζιέρες στο πρακτικερ που για να κανεις μπάνιο πρέπει να έχεις βγαλει πολυτεχνειο
παιχτη σκεψου να του το παιξει οτι δε καταλαβαινει τις οδηγιες και να φαει 2 ωρες πανω απο τη ντουζιερα να εξηγει...
μετα ειναι να ξεκολλας και τη βρυση απο το νιπτηρα και να την αρχιζεις στις βρισιες
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε απο πρακτικερ βλεπω κατεχειςΜην το γελάς, είναι κάτι ντουζιέρες στο πρακτικερ που για να κανεις μπάνιο πρέπει να έχεις βγαλει πολυτεχνειο
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
απο βενετη?Τυπε απο πρακτικερ βλεπω κατεχεις
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ολα τα ξερεις τυπισαΜια γυναίκα μπορεί να συγχωρήσει έναν άντρα που εκμεταλεύτηκε μια ευκαιρία.
Σε καμμία περίπτωση δεν θα συγχωρήσει έναν άντρα που άφησε μία που του έδωσε...
Αυτά τα ολίγα από μια αγαπημένη φίλη...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 2K