Νέα

Γνώμες για τις Θερμοσυστελλόμενες μεμβράνες χρώματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα therion1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπέρα!Εβαψα προχτες την οροφη του αυτοκινητου,που ειχε σπάσει ολο το χρώμα και εσκασα 150 ευρω.Περα απο αυτο ομως το αυτοκινητο εχει αρκετες γρατζουνιες σε διάφορα σημεια.Αλλες έντονες και αλλες ετσι και ετσι.Διαβασα για τις θερμοσυστελλομενες μεμβράνες χρώματος,οι οποίες επιδιορθωνουν την ζημια.Τις μεμβρανες αυτές τις παραγγελνεις με τον κωδικο χρώματος του αυτοκινήτου σου και σου δινουν ενα σετ με 40 αυτοκολλητα στο χρώμα του αυτοκινήτου.Δεν μπορω να δωσω λινκ γιατι θα φανει σαν διαφημιση.Magic Fix Λεγοντε,και ειναι πιστευω αυτο που χρειαζομαι απο το να σκασω ενα σωρο λεφτα για βαψιμο του αυτοκινήτου.Ξερετε που διαολο γραφει τον κωδικο χρωματος πανω στο αυτοκινητο?Διαβασα οτι τον γραφει σε ταμπελακι κατω απο το καπώ.Εκει εχει οντως ενα ταμπελακι,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο κωδικος.Το αυτοκινητο ειναι corsa b χρώματος μπορντο!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Αν διαβασεις το manual του αυτοκινητου γραφει που ειναι αυτα τα στοιχεια. Εμενα στο Φιατακι που εχω το γραφει στο καπω του πορτ μπαγκαζ

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Στο βιβλιο γραφει οτι ειναι στην πινακίδα του αυτοκινητου.Δεν γραφει ομως τιποτα στην πινακιδα.

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Στην φωτο που τραβηξα απο το καρτελακι στι καπώ,εχει μια καρτα που μοιαζει με αυτην που μου εδειξες,αλλα εχει πολλες διαφορες.Εμενα γραφει καπω 72L,λες να ναι αυτος ο κωδικος; :think:Tι να τους πω;φερτε χρωμα 72L;Δεν ξερει και αν θα πρεπει να ανεβασω την φωτο,μηπως εχει στοιχεια του αυτοκινητου που ειναι μοναδικα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Γιατι δεν ρωτας στο club της opel?
Εκτος αυτου θα παρεις κι αλλες χρησιμες πληροφοριες!

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι δεν πας μεχρι το συνεργειο σου να στο πουνε ,5λεπτα θα σου παρει

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Βαριεμαι να το τρεχω συνεργειο,και ο μαλακας δεν ρωτησα προχτες τον φανοποιο ποιος ειναι ο κωδικος.Αν μιλησω τηλεφωνικα με την εταιρεια που εχει τις μεμβρανες,θα μου το βρουν απο το τηλεφωνο;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Συνήθως ο κωδικός χρώματος είναι στο κάτω μέρος από ένα μικρό ταμπελάκι που είναι κολλημένο στην κολώνα της πόρτας του οδηγού, λίγο κάτω από τον μεντεσέ. Απλά ανοίγεις την πόρτα και Voila! Κάπως έτσι (στο παράδειγμα ο κωδικός είναι Z147)
URL]]

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Τον βρηκα τον κωδικο.ολα οκ.Ζ549 ειναι εμενα.Το χει στο καπω στην αριστερη μεριά στο δικό μου

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
Για να εχει σπασει το χρωμα στην οροφη,καταλαβαινω πως το αμαξι τα εχει τα χρονακια του..
αρα θα εχει αλοιωθει κ το χρωμα αρκετα!!Οι σοβαροι χρωματοπωλες αυτοκινητων,εχουν φασματογραφους κ μπορουν να φερουν το χρωμα εκει που ειναι κ το υπολοιπο αμαξωμα,συνηθως χρησιμοποιωντας σαν δειγμα το καπακι της ταπας.
Αν πας σε μεμβρανη κ ντυσεις ολο το αμαξι δεν εχεις προβλημα κ ακριβως το μαμα χρωμα να μην αγορασεις!!

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλα να ντυσω ολο το αμαξι δεν παιζει.Ειναι πολυ δυσκολο.Εκεινο που σκεφτομαι να κανω ειναι να το παω σε συνεργειο για αναζωογονηση χρωματος.Κοστιζει γυρω στα 100 ευρω και επανεφερεται εως και το 90% του χρωματος,αλλα ακομα ειμαι στο ψαξιμο,γιατι θελω να βρω κοντα στην περιοχη μου,γιατι χρειαζοντε και 4 ωρες ραντεβου.Εγω να γυρισω με ταξι πισω και να χαλασω λεφτα δεν παιζει.Ουτε να καθομαι 4 ωρες σε μια καφετερια και να περιμενω να φτιαξουν το αμαξι.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καλα να ντυσω ολο το αμαξι δεν παιζει.Ειναι πολυ δυσκολο.Εκεινο που σκεφτομαι να κανω ειναι να το παω σε συνεργειο για αναζωογονηση χρωματος.Κοστιζει γυρω στα 100 ευρω και επανεφερεται εως και το 90% του χρωματος,αλλα ακομα ειμαι στο ψαξιμο,γιατι θελω να βρω κοντα στην περιοχη μου,γιατι χρειαζοντε και 4 ωρες ραντεβου.Εγω να γυρισω με ταξι πισω και να χαλασω λεφτα δεν παιζει.Ουτε να καθομαι 4 ωρες σε μια καφετερια και να περιμενω να φτιαξουν το αμαξι.

Απο τη μια φαινεται οτι εχεις αναγκη τα λεφτα, απο την αλλη θες να βαψεις το αμαξι..
Δεν τα βαζεις στην τραπεζα καλυτερα?

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Απο τη μια φαινεται οτι εχεις αναγκη τα λεφτα, απο την αλλη θες να βαψεις το αμαξι..
Δεν τα βαζεις στην τραπεζα καλυτερα?

Βρε ανθρωπε δεν διαβαζεις τι γραφω.Δεν θελω να βαψω το αμαξι.Λεω οτι προσφατος εβαψα μονο την οροφή,με 150 ευρω.το υπολοιπο αμαξι κανει λιγο μπαμ τωρα που εχει ξεθωριασει το χρωμα,και αναζωογωνειτε με 100 ευρω.Οι μεμβρανες κοστιζουν 30 ευρω και καλυπτουν ολες τις βαθιες γρατζουνιες.Αρα εχω δωσει συνολο 150 +30 και 100 αν φτιαξω το χρωμα, 280 συνολο.Αν βαψω το αμαξι θα μου φυγουν 700 ευρω για την πλακα.Στην τραπεζα τα χω δεν κραταω μετρητα! ;)

OP
OP
therion1985

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Δεν μου πατε καμία γνωμη οπότε τις αγόρασα μόνος μου.Εβαλα μια σε μια πολυ μεγαλη γρατζουνια στον προφυλαχτήρα που ειχε φύγει ολο το χρωμα που ηταν μαύρο το σημειο.Οι εντυπωσεις του πρώτο πενταλεπτου ειναι οτι το αυτοκόλητο φαινεται,και μαλιστα ειναι αρκετα χοντρο,σαν τσιροτο μοιάζει.Φανταστειτε να κολλησετε ενα μπλε αυτοκόλλητο σε μια μπλε πόρτα πχ.Ειναι ακριβως στο χρώμα του αυτοκινητου,και αμα το κοιτας απο μακρια,μοιζει σαν να επιδιόρθωσες πλήρως την ζημιά.Ομως πρεπει να περασουν οι πρωτες 24 ωρες ωστε να πολυμεριστει το χρωμα και η κολλα.Λογικα πρεπει το αυτοκολητο να λιωσει εντελως πάμω στο αμαξι.Μεχρι στιγμης η γνωμη μου είναι οτι δεν προτεινεται για μικρογρατζουνιες.Ειναι οτι πρεπει για τρομερες γρατζουνιες που εχει φυγει το χρωμα,σαν τις γρατζουνιες που εχουν στους μπροστινους προφυλαχτηρες,το 90% των αυτοκινητων στην Αθηνα.

Eβγαλα φωτο τις δικές μου

scaled.php

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom