You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μην τρελαθω εντελως!!!!ποιος ειπε τσοβολα δωστα ολα???ποιος ειπε οτι μεχρι να πεθανω τον οσε και την ολυμπιακη δεν θα τα δωσω ποτε???ελλεμματα ανω του 1.5 δις ευρω!!!μηπως τα ηθελε για τις ψηφους???που πηγαν τα πακετα απο τιν τοτε εοκ????μηπως ολα δοθηκαν αναρχα σε ανθρωπους που απλα τα σπαταλησαν σε μπουζουκια και οχι σε επεδυσεις????ετσι δεν αποδεικνυεται?????την δικη ποιος την ξεχναει????ελεος απλα ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!Πο ιος ξεχναει τα παμπερς...
Εσύ ξέχασες που έκανε μια χαψιά τον Μητσοτάκη το 93';
Ο Ανδρέας ΕΙΝΑΙ ο μεγαλύτερος πολιτικός ηγέτης.
il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ναι..ειπε Τσοβολα δοστα ολα,και με το χρεος που πηγε στα υψη,διπλασιασε και της συνταξεις...
εφευγε απο της συνοδους στην ευροβουλη οταν τα επερνε,και τον κυνηγουσαν να τον φερουν πισω γιατι μετραγε και ειχε συμαχους...
μιλαγε και τον σεβοντουσαν και τον ακουγανε..αλλωστε ειχε διπλα του ελληναρες..(Μελινα,Γεννιματα κτλ)
ελεγε αν περασουν οι τουρκοι στα χωρικα μας,θα εχουμε πολεμο και αυτοι υποχορουσαν...
ΤΩΡΑ που το χρεος αυξαναται χωρισ οι πολιτες να ποιρνουν φραγκο ειναι καλιτερα?
τωρα που οι τουρκοι αλωνιζουν ειναι καλιτερα?
εχει τωρα καποιος τα φρυδια να δωσει 40 % πανω στις συνταξεις?
ο κοσμος θα λατρεψει αυτον που θα το κανει..
πολλα τα κακα που εκανε,αλλα καποια καλα μεινανε
αληθεια,το εθνικο συστημα υγειας ποιος το εφτιαξε?
εφευγε απο της συνοδους στην ευροβουλη οταν τα επερνε,και τον κυνηγουσαν να τον φερουν πισω γιατι μετραγε και ειχε συμαχους...
μιλαγε και τον σεβοντουσαν και τον ακουγανε..αλλωστε ειχε διπλα του ελληναρες..(Μελινα,Γεννιματα κτλ)
ελεγε αν περασουν οι τουρκοι στα χωρικα μας,θα εχουμε πολεμο και αυτοι υποχορουσαν...
ΤΩΡΑ που το χρεος αυξαναται χωρισ οι πολιτες να ποιρνουν φραγκο ειναι καλιτερα?
τωρα που οι τουρκοι αλωνιζουν ειναι καλιτερα?
εχει τωρα καποιος τα φρυδια να δωσει 40 % πανω στις συνταξεις?
ο κοσμος θα λατρεψει αυτον που θα το κανει..
πολλα τα κακα που εκανε,αλλα καποια καλα μεινανε
αληθεια,το εθνικο συστημα υγειας ποιος το εφτιαξε?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και θα πληρώνουν και τα...εγγόνια μας!!!Ναι..ειπε Τσοβολα δοστα ολα,και με το χρεος που πηγε στα υψη,διπλασιασε και της συνταξεις...
Δηλάδη,η άρση της επιτήρησης από την Ε.Ε και η μείωση του χρέους από 8% σε 2,5%...μούφα???ΤΩΡΑ που το χρεος αυξαναται χωρισ οι πολιτες να ποιρνουν φραγκο ειναι καλιτερα?
Που τους είδες εσύ ότι αλωνίζουν???Αν εννοείς που εισβάλλουν στα χωρικά μας ύδατα με τα αεροπλάνα.....πάντα έμπαιναν...πάντα θα μπαίνουν και τα ίδια κάνουν και οι δικοί μας....τωρα που οι τουρκοι αλωνιζουν ειναι καλιτερα?
Συμφωνώ στο περίπου...πολλα τα κακα που εκανε,αλλα καποια καλα μεινανε
Μάλλον εννοείς το Ε.Σ.Υ με το Φ.Α.Χ.....το εθνικο συστημα υγειας ποιος το εφτιαξε?
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μεγαλη προσωπικοτητα
ακομα και αν διαφωνουσες μαζι του(0πως εγω)
τον σεβοσουν ...
οπως και Ο Κωνσταντινος Καραμανλης(ο θειος)
υπηρξαν οι προσωπικοτητες που με τις πραξεις τους διαμορφωσαν την χωρα
για αλλους προς το καλυτερο για αλλους προς το χειροτερο...
το θεμα ειναι οτι αυτους τους δυο πολιτικους τους σεβοντουσαν και οι ξενοι...
ενω τωρα...γαματα...
ακομα και αν διαφωνουσες μαζι του(0πως εγω)
τον σεβοσουν ...
οπως και Ο Κωνσταντινος Καραμανλης(ο θειος)
υπηρξαν οι προσωπικοτητες που με τις πραξεις τους διαμορφωσαν την χωρα
για αλλους προς το καλυτερο για αλλους προς το χειροτερο...
το θεμα ειναι οτι αυτους τους δυο πολιτικους τους σεβοντουσαν και οι ξενοι...
ενω τωρα...γαματα...
maniatis1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής...πως ένας τόσο λαμπρό μυαλό,με τόσο λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα κατάστρεψε εν τελει την ελλάδα...παγκόσμια πρωτοτυπία ...ένας καθηγητής του ucal,berkeley να γίνει πρωθυπουργός και να διαλύσει μια χωρα?παραθέτω λόγο του Stiglitz....ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΟΒΑΡA... ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ...ΌΧΙ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΕΣ...ΒΡΙΣΙΈΣ ΚΛΠ....ΑΣΌΒΑΡΟΙ ΝΑ ΑΠΌΣΧΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ....
διευκρινίζω επίσης κάτι για τον εαυτό μου..προέρχομαι από οικογένεια φανατικά στον χώρο του πασοκ...ο πατέρας μου και ο θείος μου είχαν φυλακιστεί επί χούντας ως meli σημαντικής αντιστασιακής οργάνωσης....αλλα όταν βγήκα στο εξωτερικό μου άνοιξαν τα μάτιa...
διευκρινίζω επίσης κάτι για τον εαυτό μου..προέρχομαι από οικογένεια φανατικά στον χώρο του πασοκ...ο πατέρας μου και ο θείος μου είχαν φυλακιστεί επί χούντας ως meli σημαντικής αντιστασιακής οργάνωσης....αλλα όταν βγήκα στο εξωτερικό μου άνοιξαν τα μάτιa...
psixiatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής...πως ένας τόσο λαμπρό μυαλό,με τόσο λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα κατάστρεψε εν τελει την ελλάδα...παγκόσμια πρωτοτυπία ...ένας καθηγητής του ucal,berkeley να γίνει πρωθυπουργός και να διαλύσει μια χωρα?παραθέτω λόγο του Stiglitz....ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΟΒΑΡA... ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ...ΌΧΙ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΕΣ...ΒΡΙΣΙΈΣ ΚΛΠ....ΑΣΌΒΑΡΟΙ ΝΑ ΑΠΌΣΧΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΑ....
θα το διαφοροποιήσω λίγο το ερώτημα
Πως ένας άνθρωπος που κορόιδεψε τόσο κατάμουτρα τον κόσμο,ένας πολιτικός απατεώνας,λατρεύτηκε τόσο πολύ και μάλιστα ονομάστηκε και χαρισματικός?(εοκ και νατο,έξω οι βάσεις κλπ γνωστά)
maniatis1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
είναι τραγική ειρωνεία...ο πιο χαρισματικός ηγέτης κατάστρεψε σχεδόν την χωρα...δε λέω ακολούθησε κάπως δυναμική εξωτερική πολιτική αλλα οι φοβίες του τον ώθησαν να διαλύσει τα πάντα...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
φίλε maniatis, πες μας 2-3 βασικά στοιχεία που δείχνουν πώς ο ανδρέας κατέστρεψε τη χώρα. πού να καθόμαστε νυχτιάτικα, που είπε κι ο άλλος, να διαβάζουμε ολόκληρο κατεβατό στα αγγλικά
maniatis1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
δημόσιο έλλειμμα στα ουρανια,κρατικοποιήσεις,"συνδικαλισμος",διορισμοί ημετέρων,κλαδικές,γραφειοκρατία...δεν πιάνω την σκανδαλολογία γιατί μάλλον ήταν δημιούργημα των αντιπαλων του παρα πραγματική...δηλ δεν αποδείχτηκε ότι πήρε τα λεφτά για τον κουτσονόμο...απλώς η νδ χρησιμοποίσε ως όπλο το σκάνδαλο για να τον ρίξει...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Ανδρεας κληρονομισε απο τον πατερα του το ταλεντο του να ξεσικωνει τα πληθη!ηταν δεινος ρητορας.ειχε μεγαλη εφραδια λογου.αλλα δυστηχως στην πραξη δεν καταφερε να κανει τιποτα.για αυτο και εμεινε γνωστος με το ΘΑ....
maniatis1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
όχι...παλαιό κόμμα "φιλελεφτερων"...βενιζελικός....ο παππούς μου υπήρχε υποψήφιος το 32 και το 36 με το KF...δεν βγήκε γιατί δεν ήταν βασιλόφρων...είχε κυνηγηθεί αγρια από βασιλικούς μπράβους...
Για οτιδηποτε αρνητικο ζουμε σημερα αμεσα ή εμμεσα φταιει αυτος και η νοοτροπια που επεβαλε στη χωρα αυτη.
Τουλαχιστον απ'οτι φαινεται η ιστορια τον κρινει οπως του αρμοζει (λαοπλανο , λαϊκιστη κλπ) και σε 10-20 χρονια που θα εχουν φυγει απο το προσκηνιο ολοι αυτοι που βολεψε τοτε θα ακουγεται πιο ανοιχτα ολη η αληθεια γυρω απο το ονομα του.
Και τελικα η αρνητικη υστεροφημια ειναι και η καλυτερη τιμωρια του.
Τουλαχιστον απ'οτι φαινεται η ιστορια τον κρινει οπως του αρμοζει (λαοπλανο , λαϊκιστη κλπ) και σε 10-20 χρονια που θα εχουν φυγει απο το προσκηνιο ολοι αυτοι που βολεψε τοτε θα ακουγεται πιο ανοιχτα ολη η αληθεια γυρω απο το ονομα του.
Και τελικα η αρνητικη υστεροφημια ειναι και η καλυτερη τιμωρια του.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
ασε μας ρε φίλε νυχτιάτικα, έχετε μαζευτεί εδω μέσα όλοι οι οπαδοί του ΛΑΟΣ, κλώνοι του Λάκη, θυμήθηκες τον Ανδρέα Παπανδρέου, που θα μιλήσεις εσύ με μισόλογα: `πιο χαρισματικός ηγέτης κατάστρεψε σχεδόν την χωρα' sic' που έχετε τρία αμάξια ο καθένας σας από την διαλυμένη χώρα του Παπανδρέου, αλλά το καλύτερο που έκανε ο Ανδρέας ήταν που γάμησε την δεξιά, και τώρά έρχεται η σειρά να την ξαναγαμήση... ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ