streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Η γυναικα του παλαι ποτε μεγαλου τραγουδιαρη
Λανθάνεις...
Η γυναικα του παλαι ποτε μεγαλου τραγουδιαρη
Μιλαμε για τον μεγαλυτερο λαικιστη-παπατζη της συγχρονης ιστοριας..Απο τις ιστοριες περι αντιστασης κατα την χουντα με διαφορες γραφικες λεπτομερειες τυπου με σημαδευαν με οπλο- μεχρι τον κοσκωτα,την δικη που σωθηκε ολοι ξερουμε πως,τις απιστευτες ιδεες κωλοτουμπα (εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο και μετα 1981+ η ελλαδα πρεπει να μπει στην ευρωπη) και πολλες ακομα μαγειες απο εναν πανεξυπνο ανθρωπο..
απο εκει κ περα τις μαλακιες τις πληρωνουμε ακομα.σημειωτεον πως στα χναρια του βαδισαν και οι επομενοι τρομπες...για παραδειγμα οταν επι κυβερνησης του τα επιτοκια ηταν 18 με 20% και τα κρατικα ομολογα εδινα κανα 12αρι ο πληθωρισμος ηταν πουτανα και το χρεος πολλαπλασιαζοταν..
ομως ο μαλακας απλος ελληναρας ζουσε το ονειρο του στα μπουζουκια με τη μερσεντα απεξω και το εξοχικο..στη πουτσαρα του τη θα γινοταν στα επομενα χρονια..ασε που αυτη η πουτανα η ονε μου την βριζαμε και οι αμερικανοι που ειναι φονιαδες, θα μας βοηθουσαν με τα χρεη και τα δημοσιονομικα μας..
ο τυπος ηταν στο σωστο μερος την σωστη στιγμη και με το σωστο τροπο δρασης...για οποιον γνωριζει οικονομια παρελαβε τη χωρα με χρηματιστηριο σουπερ, τα ελλειματα ηταν σε ιστορικα χαμηλα και απλως μοιραζε δανεικα σε ολους,στο λαο που ειχε το κοντο μυαλο του να φαμε τωρα και βλεπουμε μετα.
απο εκει κ περα ολους τους κρινει η ιστορια..και η αληθεια ειναι μια ειτε νδ ειτε πασοκ κανενας ηγετης δεν υπηρξε μετα το 74 στην Ελλαδα..ολα ετοιμα ολα επιδοτησεις και ολα δανεικα..ετσι ολοι κυβερνανε φιλε
παρακαλουνται τα διαφορα κομματοσκυλα που οι γονεις τους κουναγαν σημαιες και αφισοκολουσαν μπας κ μπουν στο δημοσιο να μην κανουν το κοπο να απαντησουν καθως τους γραφω ηδη στα @@ μου..
φιλικα παντα
καλο το παραμυθακι να σας μαθουνε ομως και κανενα αλλο αυτο δεν σας βγαινει. θα κλαιτε για καμμια 20αρια χρονια ακομα
δηλαδή φίλε bene αυτή η απάντηση δεν σου θυμίζει κλανιά?
αστον να δουμε τι μαγκας ειναι
ασε φίλε μην ασχολείσαι.. με τέτοιους είναι γεμάτο το νετ.. εδώ μέσα να δείς τι γίνεται... μην τους δίνεις καμμία σημασία δεν αξίζουν τον κόπο.. ούτε καν το σάλιο για να τους φτύσεις.. μιλάω εκ πείρας.. εναας από αυτούς αντί να πεί κάτι μου έβρισε χυδαία οικογένεια και παιδιά... μην ασχολείσαι μαζί τους και μην ανταπαντάς.. μην ανατγωνίζεσαι τους βλάκες.. θα κερδίσουν σίγουρα..
ρε πουστογερε ακομα δεν το χωνεψες?Ακομα δεν χορτασες τα κολυβα απο την κηδεια του χοντρου και της παπαροπαραταξης του?
Κλαψτεεε ρεεεε...
Καντε μαζι και μονοι λιτοτητα
εσένα δεν χαλάω το σάλιο μου ούτε για να σε φτύσω...
η οικονομια της Ελλαδας πριν το 80 ηταν σχεδον ιδια με αυτην της σημερινης Αλβανιαςγια οποιον γνωριζει οικονομια παρελαβε τη χωρα με χρηματιστηριο σουπερ, τα ελλειματα ηταν σε ιστορικα χαμηλα και απλως μοιραζε δανεικα σε ολους,στο λαο που ειχε το κοντο μυαλο του να φαμε τωρα και βλεπουμε μετα.