Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Επισκέπτης
εγω με την σειρα μου θα δοσω τα βαθεια μου συληπιτηρια στην πολυεθνικη εταιρια που παραγει τα pampers,διοτη εδω και 11 χρονια εχουν πεσει δραματικα οι πωλησεις στην περοχη του καστρι..........

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ο Θεος να τον συγχωρεσει..
Αντε να παιρνουνε σειρα και καποιο αλλοι μαθουσαλες που μας ριμαξανε...
Τωρα που το σκεφτομαι...
Θεε μου βαλτους ολους σε ενα καραβι και πηγαινετε τους για φουντο!!.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
η χειροτερη μερα της ζωης μου... στο στρατο.

ημουν στρατο (στις διαβαβασεις στο χαιδαρι) και για 8 ωρες καναμε αγημα περιμενοντας τη σωρό του κατω απο 38 βαθμους κελσιου μπροστα στη μητροπολη.   :headbang:  :headbang:  :headbang:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
   Αυτο το Tina Bar που φαινεται στον καταλογο ισχυει????? Εδω και 15 χρονια το ακουω ως κωλαδικο και κονσοματζίδικο! ισχυει ή ειναι αστικος μύθος??? 
Τωρα τι σχεση εχει το Tina Bar με τον Ανδρεα Παπανδρεου? Ρε μπας και ειχε παει εκει ο Αντρικος και εμεινε στον τοπο?  :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το πρωι καβαλαγαμε τα μηχανακια και πηγαιναμε με σουζες και κοντρες για μπανιο
και ταπογευμα ως το βραδυ στα μπιλιαρδαδικα και στα ηλεκτρονικαδικα :rockon:

Α ρε τιμ ου θύμησες με τα ηλεκτρονικάδικα! Ωραίες εποχές! Α ρε Μάκη έχεις κάνει μεγάλο κακό στη χώρα. Μια τα στούντιο, μια τα ηλεκτρονικάδικα και τα φρουτάκια! Α παπαπαπα...

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχω μια ερωτηση , ξερει κανενας κανενα Πολιτικο να τον Περνει, ξερετε να κουναει το θυμιατο .

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχω μια ερωτηση , ξερει κανενας κανενα Πολιτικο να τον Περνει, ξερετε να κουναει το θυμιατο .

Οι περισσότεροι. Όπως και γενικά πολύ σημαντικοί άνθρωποι σε πολλά σημαντικά πόστα. Να ξέρετε το μυστικό> οι γκέη κυβερνούν τον κόσμο

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Λαοπλάνος, ανήθικος και κλέφτης πολιτικός. Καμία σχέση με τον πατέρα του. Με αυτούς και αυτούς, έχει μείνει η ελλάδα πολύ πίσω

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Toτε και εγω στο στρατο ειμουνα Αλεξ/πολη.Ολα καλα ηταν ουτε επιφυλακες τιποτα.Πιθανων να μην αντεχε αλλες επιφυλακες ο Εβρος ερχομασταν κανα δυο μηνες απο επιφυλακη αν δεν κανω λαθος.(βλεπε Ιμια)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αν καποιος ειχε φυγει πριν 35 χρονια απο την ελλαδα και γυρνουσε τωρα χωρις να ξερει τιποτα και ακουγε παλι σημερα να μιλαμε για παπανδρεου-καραμανλη θα παθαινε σοκ!!!!σαν να μην περασε 1 μερα!!!ημαρτον θεε μου,απλα εχουμε αυτους που μας αξιζουν,καλο απογευμα σε ολους

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εχουμε αυτους μας αξιζουνε, εχουμε αυτους που η μασονια και τα γκευ λομπυ προωθουνε.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και σαν μαλακες τους ψηφιζουμε!!!85% περνουν οι 2 καραγκιοζηδες!!!!!!!!!και οχι πως οι υπολοιποι ειναι καλυτεροι βεβαιως βεβαιως

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τι να κανει ο κοσμακης μωρε...
Τους πετανε ενα κομματι ψωμι (δουλεια δημοσιο κτλ κτλ) και οι καημενοι πανω στην απογνωση τους ψηφιζουνε.
Και μη μου πει κανενας οτι ψηφιζει ειδικα το 2007 λογω ιδεολογιας ενα κομμα!
Τεσπα να πανε να πνιγουνε ολοι, αν δεν φροντισεις εσυ για τη παρτυ σου σε αυτη τη χωρα κανενας πολιτικος δεν θα το κανει

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ηταν Κυριακη τοτε...
Μολις ξυπνησα η μανα μου λεει: "πεθανε ο Αντρεας"
Εγω αγουροξυπνημενος τρελλαθηκα γιατι ο πρωτος "Αντρεας" που περασε απο το νου μου ηταν ενας φιλος μας νονος της αδελφης μου...
Μετα μου ειπε: "Ο Παπανδρεου" και της ειπα: "Αει, μωρη και με τρομαξες!"

Το απογευμα ειχε τον ημιτελικο του EURO96 και ΔΕΝ το εδειξε!
Οντως πολυ μπινελικι εφαγε η ΕΡΤ
Ευτυχως εδειξε τον βραδυνο 2ο ημιτελικο..

Την επομενη μερα (Δευτερα) πηγα στη σχολη να δωσω ενα απο τα τελευταια μαθηματα που μου ειχε απομεινει και τι βλεπω...
Οι μαλακες της ΠΑΣΠ ειχαν κλεισει εις ενδιξη πενθους ΟΛΕΣ τις σχολες, ενω κανονικα ως μερα αργιας ειχε κυρηχθει η Τεταρτη
Στην επιστροφη απο τη σχολη ως τη σταση λεωφορειων ειχα ΦΟΒΕΡΑ κεφια και το τι μακαβρια αστεια ελεγα στους συμφοιτητες μου δεν λεγεται!
ΟΛΑ ΜΑΖΙ μου'ρχοντουσαν
Καποιοι που μας ακουγαν ξυνιζαν... Ηταν  ΠΑΣΟΚοι μαλλον
Ελεγα: "δε βαρυεστε... υπαρχουν και χειροτερα"
"σαν τι?"
"Να... αναστηθει" και χαχανιζαμε ...κι οι ΠΑΣΟΚοι ξαναξυνιζαν! χαχαχαχαχαχα!

Τελικα η εξεταστικη της Δευτερας ΔΕΝ αναπληρωθηκε ενω της Τεταρτης, ναι!

Γαμω τους ΠΑΣΠιτες

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
δεν νομιζω οτι υπηρξε μεγαλυτερος απατεωνας πολιτικος στην συγχρονη ιστορια της ελλαδας!!!!!!!!!!!!!!αμαρτιες αυτου πληρωνουμε ακομα και σημερα!!!!!!!!!!!απορω με καποιους που ειναι το φανατισμενοι μαζι του!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ας ελπισουμε οτι βρισκεται εκει που αξιζει σε τετοιους χαρισματικους ηγετες...στα καζανια της κολασης παρεα με τον κουτσογιωργα και ολες τις αλλες κουφαλες.Ποιος ξεχναει τα παμπερς...πως νομιζετε οτι η λιανη τωρα το παιζει κοσμικη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom