Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Τουλάχιστον Ο Ανδρέας τα έδωσε στο λαό, οχι στους τραπεζίτες και μάλιστα δανεικά και αγύριστα, 30δις είναι αυτά...

...Κάθε άλλο...απ' τους τραπεζίτες μπορεί να τα πάρεις κάποτε...απ' το "λαό" ΟΧΙ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τουλάχιστον Ο Ανδρέας τα έδωσε στο λαό, οχι στους τραπεζίτες και μάλιστα δανεικά και αγύριστα, 30δις είναι αυτά...

ε δε το μηδενίζουμε τελείως! Ναι ανάσανε ο λαός! Όμως λέμε το πως έγινε και το τι συνέπειες έχει! Να βλέπουμε ολοκληρωμένα τα πράγματα!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
...Κάθε άλλο...απ' τους τραπεζίτες μπορεί να τα πάρεις κάποτε...απ' το "λαό" ΟΧΙ.
εσένα σε έχω γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι, που του τολμάς να μου απαντήσεις... μην μου ξανα απευθύνεις το (γραπτό) λόγο, βλάκα...

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
[Βέβαια είχε και θετικά π.χ. φιλελευθεροποίηση και εκδημοκρατισμός του ελληνικού πολιτικού συστήματος και γενικότερεα προοδευτικές και δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στην κοινωνία. Να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Σε κάθε τομέα κρίνουμε και πρέπει να είμαστε δίκαιοι.Στην οικονομία αυτό, στην κοινωνία αυτό. Επίσης έκανε το Ε.Σ.Υ. Σωστή πρωτοβουλία, άλλο πως κατάντησε. Αλλά η γενικότερη κατεύθυνση της χώρας δεν ήταν σωστή.]

Aυτο λεω κι εγω..οτι παρα τα τεραστια λαθη γινανε καποια ριζοσπαστικα πραγματα.εγω που ειμαι πλεον 35 χρονων και απαισιοδοξος,πιστευω οτι δεν θα ξαναδουμε καποια γεναια αλλαγη προς το καλυτερο τουλαχιστον με το υπαρχον συστημα.θεωρω οτι κατι τετοιο μπορει να το περασει στον κοσμο μονο ενας ηγετης και εχουμε πολυ σοβαρη ελειψη απο δαυτους...
και να πω και κατι αλλο για μενα πολυ σημαντικο...ο δικοσ μου πεθερος,ιδριτικο στελεχος του πασοκ με εξοριες,με διαβατιρια που δεν του δινανε και τεραστιο αγωνα παυ τον σεβομαι πολυ και που πλεον δεν ξαναψηφιζει γιατι σιχαθηκε,και πολλα χρονια δουλειασ στην γερμανια,ΠΟΤΕ δεν δεχτηκε ρουσφετι και μπροστα μου οταν δημαρχος του προτεινε να τακτοποιησει την κορη του και γυναικα μου,του απαντησε ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ρε,και μηναν ολοι καγκελο!!με μια παρομοια ιστορια και ο πατερας μου αν θελετε κι εγω που δεν δεχτεικα εναν δευτερο μισθο σπιτι μου με ρουσφετι,θελω να πω οτι υπηρξαν και πολυ πασοκτζηδες που στην εποχη της ''παντοδυναμιας'' δεν δεχτηκαμε ρουσφετια,αλλα ψηφιζαμε γιατι πιστευαμε,και μαλλον προδωθηκαμε(και πονεσε)γιατι δεν μενω σε αυτα που γινανε αλλα σε αυτα που επρεπε και μπορουσαν να γινουν....
αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Επίσης πολλούς δεξιούς βόλεψε το ΠΑΣΟΚ! Πως από 13 % έγινε κυβέρνηση? Και η Ν.Δ. από 50 % έπεσε? Είναι μύθος ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε ψήφους από την Αριστερά! Από τη Δεξιά πήρε! Και μετά αυτοί οι εσχάτως προκύψαντες πασοκτζήδες, πρώην δεξιοί βολεύτηκαν στο δημόσιο. Για να τους εξαγοράσει ο Ανδρέας!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
ε δε το μηδενίζουμε τελείως! Ναι ανάσανε ο λαός! Όμως λέμε το πως έγινε και το τι συνέπειες έχει! Να βλέπουμε ολοκληρωμένα τα πράγματα!
εντάξει, όμως δεν σημαίνει ότι για τα σημερινά ζόρια φταίει ΜΟΝΟ η πολιτική του Παπανδρέου, πέρασαν και άλλες κυβερνήσεις από τότε, άλλωστε το κακό είναι παγκόσμιο, υπάρχει σύγκριση από 10ετία σε 10ετία?, τα πράγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν στον πλανήτη ανα λεπτό, μόνο τους πολέμους να βάλεις που έχουν γίνει από τότε, πχ περίμενες εσύ να έχει η χώρα μας τόσο σοβαρό πρόβλημα με τους ματανάστες? και ο Παπανδρέου φταίει για αυτό?

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
+1
μεγαλη αληθεια
ο λογος σου ειναι ορθος Chevalier Fidèle,ευγε  ;)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αλλα και εσυ δικιο εχεις..

ΑΝ δεν ειχε χαθει προωρα ο γεννηματας,δεν θα κυβερνουσε το πασοκ 20 χρονια ακομα?
ρωταω εγω τωρα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εντάξει, όμως δεν σημαίνει ότι για τα σημερινά ζόρια φταίει ΜΟΝΟ η πολιτική του Παπανδρέου, πέρασαν και άλλες κυβερνήσεις από τότε, άλλωστε το κακό είναι παγκόσμιο, υπάρχει σύγκριση από 10ετία σε 10ετία?, τα πράγματα και οι καταστάσεις αλλάζουν στον πλανήτη ανα λεπτό, μόνο τους πολέμους να βάλεις που έχουν γίνει από τότε, πχ περίμενες εσύ να έχει η χώρα μας τόσο σοβαρό πρόβλημα με τους ματανάστες? και ο Παπανδρέου φταίει για αυτό?

Όχι. Εγώ απλά είπα τις συνέπεις που είχε. Γίνεται μια κουβέντα για τον Παπανδρέου. Ε δε θα λιβανίζουμε ούτε θα βρίζουμε. Θα πούμε τις συνέπεις της πολιτικής και των πράξεων επειδή ήταν ένα σημαντικό δημόσιο πρόσωπο.

Δεν είπα ότι για όλα τα δεινά σήμερα φταίει. Αλλά νομίζω αντικειμενικά και σύμφωνα με τα όσα ξέρω, ανέφερα κάποιες αρνητικές συνέπειες. Και τις θετικές φυσικά. Τα σημερινά ζόρια είναι άλλη κουβέντα. Εδώ λέμε ότι ο τάδε έκανε αυτό και αυτό. Οι πράξεις αυτές επέφερα 1...2...3 καλά και 1...2...3... κακά.

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης πολλούς δεξιούς βόλεψε το ΠΑΣΟΚ! Πως από 13 % έγινε κυβέρνηση? Και η Ν.Δ. από 50 % έπεσε? Είναι μύθος ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε ψήφους από την Αριστερά! Από τη Δεξιά πήρε! Και μετά αυτοί οι εσχάτως προκύψαντες πασοκτζήδες, πρώην δεξιοί βολεύτηκαν στο δημόσιο. Για να τους εξαγοράσει ο Ανδρέας!
Και αφου βολευτηκαν απο το Πασοκ ξαναγυρισαν παλι στη δεξια

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν άλλος 1 μαλάκας έλληνας πολιτικός όπως όλοι.Τον τιμούν σα σωτήρα κάποιοι ξεχνόντας τα σκάνδαλα Κοσκωτά,και το κάθε άχρηστο που είχε κυβέρνηση.Ξεχνάνε και το ξύλο που έριχναν τα ΜΑΤ στους συνταξιούχους επί Πρωθυπουργίας του.Για μένα Παπανδρέου είναι ταυτόσημη έννοια εμ Λαλιώτη,Γιαννόπουλο,Γιωργάκη τότε και τον καθε πούστη που μας ρουφούσαν το αίμα και μας ρίχναν καρπαζιές να μην σηκώνουμε κεφάλι.Όμως τέτοιοι μαλάκες ημασατν και τον ψηφίζαμε και τον ξαναψήφισαν οι "Πρασινοσκουφηδες"

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Να' σαι καλά, ευθυημήσαμε και σήμερα...

Τα τζάκια που έφτιαξε ο Ανδρέας σε 8+3 χρόνια, δεν τα είχε φτιάξει η Δεξξξα σε 40 χρόνια.

sweden_uber_alles

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πράγματι η άρση του εμπολέμου ήταν μέγα λάθος και ειδικά ο Παπούλιας ως ηπειρώτης έπρεπε να το ξέρει...
Ωστόσο, το διόρθωσε ο Μητσοτάκουλας, όταν έθεσε στον Μπερίσα που έσκουζε για τις τσάμικες περιουσίες, το ζήτημα των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών...

Το πόδι τους όμως, το πάτησαν επί Σαμαρά, το 1990-1991, που άνοιξε τα σύνορα.

Φταινε ολοι...Ολοι μα όλοι...Φταιει πανω απ ολα ο ιδιος ο ελληνικος λαος, με πρωτους απ ολους τους κολοβλαχους , που τους παιρναν στα κτηματα και τους εκμεταλευονταν και τους ειχαν χειρωτερους απο δουλους, και επιτα σφυριζαν στους μπατσους να τους μαζεψουν οταν τελειωναν τις δουλειες για να μην τους δοσουν ουτε εκεινα τα ψιχουλα που τους υποσχονταν...Επιτα ηταν κακος ο αλβανος που γυρνουσε πισω και εκλεβε και βιαζε και σκοτωνε...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Φταινε ολοι...Ολοι μα όλοι...Φταιει πανω απ ολα ο ιδιος ο ελληνικος λαος, με πρωτους απ ολους τους κολοβλαχους , που τους παιρναν στα κτηματα και τους εκμεταλευονταν και τους ειχαν χειρωτερους απο δουλους, και επιτα σφυριζαν στους μπατσους να τους μαζεψουν οταν τελειωναν τις δουλειες για να μην τους δοσουν ουτε εκεινα τα ψιχουλα που τους υποσχονταν...Επιτα ηταν κακος ο αλβανος που γυρνουσε πισω και εκλεβε και βιαζε και σκοτωνε...
Γιωργακη σε καταλαβαμε,
παμε μετα για κοτο

Επισκέπτης
Τωρα θα τα ακουσεις χοντρα απο τους πατριωτες,δεν λεω τιποτε αλλο.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Πράγματι η άρση του εμπολέμου ήταν μέγα λάθος και ειδικά ο Παπούλιας ως ηπειρώτης έπρεπε να το ξέρει...
Ωστόσο, το διόρθωσε ο Μητσοτάκουλας, όταν έθεσε στον Μπερίσα που έσκουζε για τις τσάμικες περιουσίες, το ζήτημα των περιουσιών των Βορειοηπειρωτών...

Το πόδι τους όμως, το πάτησαν επί Σαμαρά, το 1990-1991, που άνοιξε τα σύνορα.
Γιατι οι Τσαμηκες περιουσιες  δεν ειναι προβλημα για την Ελλαδα?
Μονον των αλλων τα στραβα ξερουμε να βλεπουμε?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Τι δουλεια εχουν οι τσαμηδες με τους μεταναστες?
Ειμαστε τυχεροι που οι πλειοψηφια των Αλβανων (αφου ηρεμησε οταν τους
νομιμοποιησαμε) θελει να μεινη εδω και να προκοψη και δεν βλεπουν
την Ελλαδα σαν διοδο για την Ευρωπη-Αμερικη.
να δεις που καταντήσαμε, μας φτύνουν οι πακιστανοί, οι αφγανοί, οι σομαλοί... `δεν θέλουμε να μείνουμε, να φύγουμε θέλουμε, να πάμε στην ευρώπη' και φυλάνε τα λιμάνια και παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους να τρυπώσουν σε μια νταλίκα και τρώνε από τα σκουπίδια από το να κάνουν κανένα μεροκάματο...

maniatis1983

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
μin πετάμε και βλακείες...έκανε αντίσταση επί χούντας ο ανδρέας...γιαfτο έγινε η χούντα την ελλάδα...για n ανάσχεση το κίνημα 65 67 όπου η ΕΚ θα θριάμβευε...και θα μετριαζόταν ο αμερικανικος έλεγχος στην ελλάδα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom