PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Πλην του φιλοσοφικού προβληματισμού δεν υπάρχει κανείς με εμπειρίες να μας πει; Κι ας μην ανταποκρίθηκe αυτός.
Πλην του φιλοσοφικού προβληματισμού δεν υπάρχει κανείς με εμπειρίες να μας πει; Κι ας μην ανταποκρίθηκe αυτός.
ετσι γινεσαι με το λιστερινΡε συ, ποιο ειναι αυτο το καυλακι στην φωτογραφια?
πολυ ομορφη..
ετσι γινεσαι με το λιστεριν
η ναταλι πορτμαν η ηθοποιος... ;)Ρε συ, ποιο ειναι αυτο το καυλακι στην φωτογραφια?
πολυ ομορφη..
αυτο ειναι αληθεια τα πακια ψοφανε για αγαπες και τρυφεροτηταΤις προαλλες μπαινω στο Κολωνου11 και ακουσα τσακωμο Πακι με τσατσας.Ο πακης ρωτησε τη τσατσα αν κανει η κοπελα γλωσσοφιλα και η τσατσα αρχιζε να το κραζει ,λεγοντας <<οτι ολοι εσεις ζητατε φιλια στο στομα,αυτο θα κανει η κοπελα;θα φιλαει ολους εσας στο στομα;>>
Γενικα εχω πετυχει και αλλα σκηνικα τετοια,φαινεται οτι τα πακια εχουν αναγκη απο αγαπουλιαση Μερικες τους φιλανε,αλλα εχω ακουσει και απο πολλες τσατσαδες να το διευκρινιζουν στο σαλονι οτι η κοπελα δεχεται φιλια στα βυζια,λαιμο αλλα οχι στα χειλια.
Παντως εγω στο Μεταξι δεν το εχω επιχειρηση.Η Αντριαννα απο Κεραμεικου μονο πηγε να με φιλησει στα χειλια..
Το εχουν αναγκη Εχω πετυχει Κεραμεικου υπογειο,να καβλαντιζει η κοπελα στο σαλονι με μονιμο μαλλον αγαπουλη Πακι και να του σκαει γλωσσοφιλα στο σαλονιαυτο ειναι αληθεια τα πακια ψοφανε για αγαπες και τρυφεροτητα
αυτα ειναι σκηνικα...Το εχουν αναγκη Εχω πετυχει Κεραμεικου υπογειο,να καβλαντιζει η κοπελα στο σαλονι με μονιμο μαλλον αγαπουλη Πακι και να του σκαει γλωσσοφιλα στο σαλονι
Τις προαλλες μπαινω στο Κολωνου11 και ακουσα τσακωμο Πακι με τσατσας.Ο πακης ρωτησε τη τσατσα αν κανει η κοπελα γλωσσοφιλα και η τσατσα αρχιζε να το κραζει ,λεγοντας <<οτι ολοι εσεις ζητατε φιλια στο στομα,αυτο θα κανει η κοπελα;θα φιλαει ολους εσας στο στομα;>>
Γενικα εχω πετυχει και αλλα σκηνικα τετοια,φαινεται οτι τα πακια εχουν αναγκη απο αγαπουλιαση Μερικες τους φιλανε,αλλα εχω ακουσει και απο πολλες τσατσαδες να το διευκρινιζουν στο σαλονι οτι η κοπελα δεχεται φιλια στα βυζια,λαιμο αλλα οχι στα χειλια.
Παντως εγω στο Μεταξι δεν το εχω επιχειρηση.Η Αντριαννα απο Κεραμεικου μονο πηγε να με φιλησει στα χειλια..
Τις προαλλες μπαινω στο Κολωνου11 και ακουσα τσακωμο Πακι με τσατσας.Ο πακης ρωτησε τη τσατσα αν κανει η κοπελα γλωσσοφιλα και η τσατσα αρχιζε να το κραζει ,λεγοντας <<οτι ολοι εσεις ζητατε φιλια στο στομα,αυτο θα κανει η κοπελα;θα φιλαει ολους εσας στο στομα;>>
Αγάπη και τρυφερότητα, πανανθρώπινη ανάγκη, την έχετε και εσείς αλλά δεν το γνωρίζετε.
Jesus loves you!
λες ο ορεστης να ειναι πακιστανος
εσυ Κελλακι ριχνεις κανα γλωσσοφιλο ή τσου?
φυσικα :-* :-* :-*
απο την ορθογραφια το εριξες στα θρησκευτηκα