Νέα

Γλωσόφιλα στο Δεκάρικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PAPARIAMANTOLES
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
:think: :think:Πλην του φιλοσοφικού προβληματισμού δεν υπάρχει κανείς με εμπειρίες να μας πει; Κι ας μην ανταποκρίθηκe αυτός.

wolf1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
31
Like
345
Πόντοι
290
:think: :think:Πλην του φιλοσοφικού προβληματισμού δεν υπάρχει κανείς με εμπειρίες να μας πει; Κι ας μην ανταποκρίθηκe αυτός.

λοιπον κεραμυδογατοι και χυστες κ οτι αλλο .. :dancing: :dancing: :kissass: :kissass:
οπου ακουτε στο προγραμμα για φιλια στο στομα .Μ Α Κ Ρ Ι Α!!! :think: :think: :think: αν οι καυλες ειναι στον θεο , εκτονωνεστε και χωρις τετοια κολπα, αλλιως αν κατσει η φαση και γουσταρει κανα μεταξενιο κομματι ,προσοχη ! να μην βρωμα και να μην εχει αλα Γεωργιου ουλα και σαπιλες!!! χαχαχαχαχχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Άκου ούλα Γεωργίου. Πάντως εγώ που δεν έχω διατελέσει και κριτής σε καλλιστεία έχω δει στο μετάξι και κορίτσια που άνετα θα ζητούσαν 250 € . Βέβαια δεν ξέρω για όλες τι υπηρεσίες παρέχουν. Πάντως η Αννούλα στην Κολωνού (που είναι απόγευμα) μια χαρά κορμάκι έχει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παρτε αυτο μαζι σας... :grin: :grin:

Συνημμένα

• LISTERINE_coolmint_mouth_wash_500ml.jpg
    LISTERINE_coolmint_mouth_wash_500ml.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 35

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τις προαλλες μπαινω στο Κολωνου11 και ακουσα τσακωμο Πακι με τσατσας.Ο πακης ρωτησε τη τσατσα αν κανει η κοπελα γλωσσοφιλα και η τσατσα αρχιζε να το κραζει ,λεγοντας <<οτι ολοι εσεις ζητατε φιλια στο στομα,αυτο θα κανει η κοπελα;θα φιλαει ολους εσας στο στομα;>>
Γενικα εχω πετυχει και αλλα σκηνικα τετοια,φαινεται οτι τα πακια εχουν αναγκη απο αγαπουλιαση  :grin: Μερικες τους φιλανε,αλλα εχω ακουσει και απο πολλες τσατσαδες να το διευκρινιζουν στο σαλονι οτι η κοπελα δεχεται φιλια στα βυζια,λαιμο αλλα οχι στα χειλια.
Παντως εγω στο Μεταξι δεν το εχω επιχειρηση.Η Αντριαννα απο Κεραμεικου μονο πηγε να με φιλησει στα χειλια..

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τις προαλλες μπαινω στο Κολωνου11 και ακουσα τσακωμο Πακι με τσατσας.Ο πακης ρωτησε τη τσατσα αν κανει η κοπελα γλωσσοφιλα και η τσατσα αρχιζε να το κραζει ,λεγοντας <<οτι ολοι εσεις ζητατε φιλια στο στομα,αυτο θα κανει η κοπελα;θα φιλαει ολους εσας στο στομα;>>
Γενικα εχω πετυχει και αλλα σκηνικα τετοια,φαινεται οτι τα πακια εχουν αναγκη απο αγαπουλιαση  :grin: Μερικες τους φιλανε,αλλα εχω ακουσει και απο πολλες τσατσαδες να το διευκρινιζουν στο σαλονι οτι η κοπελα δεχεται φιλια στα βυζια,λαιμο αλλα οχι στα χειλια.
Παντως εγω στο Μεταξι δεν το εχω επιχειρηση.Η Αντριαννα απο Κεραμεικου μονο πηγε να με φιλησει στα χειλια..
αυτο ειναι αληθεια τα πακια ψοφανε για αγαπες και τρυφεροτητα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
αυτο ειναι αληθεια τα πακια ψοφανε για αγαπες και τρυφεροτητα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Το εχουν αναγκη  :grin: Εχω πετυχει  Κεραμεικου υπογειο,να καβλαντιζει η κοπελα στο σαλονι με μονιμο μαλλον αγαπουλη Πακι και να του σκαει γλωσσοφιλα στο σαλονι  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το εχουν αναγκη  :grin: Εχω πετυχει  Κεραμεικου υπογειο,να καβλαντιζει η κοπελα στο σαλονι με μονιμο μαλλον αγαπουλη Πακι και να του σκαει γλωσσοφιλα στο σαλονι  :grin:
αυτα ειναι σκηνικα... :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αγάπη και τρυφερότητα, πανανθρώπινη ανάγκη, την έχετε και εσείς αλλά δεν το γνωρίζετε.

Jesus loves you!

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0

Ευχαριστώ πολύ. Από το πρωί αυτή είναι η πρώτη πληροφορία.

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1

:think:λες ο ορεστης να ειναι πακιστανος :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εσυ Κελλακι ριχνεις κανα γλωσσοφιλο ή τσου? :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom