Νέα

Γλωσόφιλα στο Δεκάρικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PAPARIAMANTOLES
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Τι να σου πω κι εσενα τωρα; είναι σα να προσπαθώ να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελεφαντας. καλό μεσημέρι.
Συγνώμη δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω , αλλά αλήθεια αυτή τη διάκριση τη φοβάμαι. Αν σκεπτόμαστε πως οι πουτάνες είναι πουτάνες νομίζω πως καταλαβαίνουμε καλύτερα που πατάμε και ξέρουμε τα ρίσκα που παίρνουμε ( αν παίρνουμε)

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Άλλο ένα θέμα στο οποίο βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ, ημιμάθεια, ομοφοβία και Άγιος ο Θεός.

Κατ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε το θέμα υγείας από το θέμα κόμπλεξ/σιχασιά απέναντι στην πουτάνα.

Σίγουρα σε μία περιοχή όπως το Μεταξουργείο όπου το σεξ είναι μορφής αλυσίδας παραγωγής εργοστασίου της Φορντ πας με μία γυναίκα που πήγε με πολύ λαό πριν από σένα, ανθρώπους χαμηλής στάθμης δηλαδή Πακιστανούς κλπ. Φυσικά και αυξάνονται οι πιθανότητες από ένα γλωσσόφιλο να προσβληθείς από ασθένεια, πάντως όχι από AIDS γιατί το AIDS δεν μεταδίδεται από το φιλί, αυτό το λέγαν ήδη από την δεκαετία του 80. Ο ιός δεν υπάρχει στο σάλιο, υπάρχει στα σωματικά υγρά και μεταδίδεται αν βρεί ανοικτό πόρο του δέρματος, δηλαδή πολύ δύσκολη συνθήκη στο γλωσσόφιλο. Όπως και στο ακάποτο όπου και πάλι έχω διαβάσει απίστευτες χαζομάρες σε αυτό το σάιτ, ότι κάποιοι φοβούνται το ακάποτο, το ακάποτο πρέπει να το φοβούνται αυτές και όχι εσείς. Βασικός κανόνας στο στοματικό σεξ κινδυνεύει αυτός που "δίνει" δηλαδή στο γλειφομούνι ο άνδρας και στην πίπα η γυναίκα. Αν μιλάμε για AIDS.
Ούτως ή άλλως βέβαια καποια ρίσκα για άλλες ασθένειες παίρνονται αλλά τι να πουν και τα κορίτσια του Άρτεμις στην γερμανία που κάθε μέρα έχουν τα χύσια δέκα ανδρών μέσα στο στόμα (ακόμη και αν ατα φτύνουν ζημιά μπορεί να γίνει ,έτσι δεν είναι;)
Αυτό βέβαια μου ξαναφέρνει στο μυαλό γιατί οι άνδρες αποζητούμε τόσο το cim τη σήμερον ημέρα αλλά δεν θέλω να σας βάλω πολύ δύσκολα μαθηματικά για σήμερα.

Πάμε τώρα στο δεύτερο θέμα της σιχασιάς γενικώς.

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ. Λογικά αν αυτό το βρίσκεις σιχαμερό θα έπρεπε να σιχαίνεσαι και να βάλεις τον πούτσο σου στο μουνί της, να την χαιδεύεις κλπ. Τώρα αν κάποιος δεν αισθάνεται αυτή την σιχασιά (που μπορεί ναι συμβεί αφού έκανε ήδη τον συμβιβασμό να πάει στο μπουρδέλο και μάλιστα στο Μεταξουργείο αφήστε τον να απολαύσει το γλωσσόφιλο του (λαμβάνοντας βέβαια και το ρίσκο που προαναφέραμε.)

Υποθέτω (και σίγουρα για το Μεταξουργείο αυτό είναι μεγάλη υπόθεση) οτι και αυτές μετά από κάθε πελάτη ψιλοπλένονται άρα δεν κινδυνεύεις να γευτείς χύσια άλλου. Αλλά είπαμε αυτό είναι μάλλον μεγάλη υπόθεση που εσείς οι γνώστες του Μεταξουργείου μάλλον δεν συμμερίζεσθε.

Αυτά.

ΎΓ στην ζωή μου τα πιο καθαρά μουνιά που έγλειψα ανήκαν σε πουτάνες, όχι βέβαια του Μεταξουργείου αλλά του Βερολίνου. Γι' αυτό και παλιά τις λέγαν "παστρικές" αν σας λέει κάτι αυτό.

Καλημέρα σας.

Ακριβώς έτσι. Αν πρόσεχα και εγώ στην έκθεση στο σχολείο δεν θα χρειαζόμουν τώρα την υποστήριξη σου για να πω τι σκέπτομαι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Για χαλασμενα δοντια,ουλιτιδα κλπ δεν εχεις ακουστα;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε Ρόμπερτ Ρέντφορντ, δεν του είπα εγώ του ανθρώπου να μην την φιλήσει αφού γουστάρει. Και anal riming ας της κάνει.

Απλά είπα πως η πουτάνα του δεκάρικου στο Μεταξουργείο, δεν γίνεται να έχει ΣΤΑΝΤΑΡ τέτοιες παροχές. Σαν να πας σε ξενοδοχείο των 30 ευρώ τη βραδυά και να απαιτείς Wi-Fi.

Αν θέλει, όποια θέλει δίνει σε όποιον θέλει, αν θέλει κι αυτός. Τόσο απλά.  

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Αφού ρωτάς μαλακίες ρε παίχτη τί να σου απαντήσουμε; Μαλακίες θα σου απαντήσουμε!

Να αφήσουμε στην άκρη το θέμα της υγιεινής, το ρισκάρεις πες αυτό.
Εξ άλλου σε κάθε πουτάνα (και όχι μόνον) το ρισκάρεις, αλλά βέβαια άλλο ρίσκο στην ευκαιριακή βίζιτα με τα 2-3 ραντεβού τη βδομάδα, άλλο η "μεταξιώτισα" με τα 30 γαμήσια τη μέρα.

Αλλά σοβαρά έχεις την απαίτηση σε ντέλο του δεκάρικου να υπάρχει κάποια που να προσφέρει ΣΤΑΝΤΑΡ γλωσσόφιλα; Μήπως να το γράφουν και σε αναρτημένη πινακίδα; Σαν να ρωτάς στο διπλανό σουβλατζίδικο αν ο γύροε είναι από ζαρκάδι ή αν προσφέρουν τρούφες και φουά γρα.
Εδώ σιτυτούρια με 250 που το αναφέρουν στο σάιτ τους, συχνά το αποφεύγουν και εσύ θέλεις η άλλη με ένα δεκάρικο να το προσφέρει στα σίγουρα.

Και άντε πήγε ο άλλος σε μία, της άρεσε και του έδωσε. Πάει να πει σε όλους θα δίνει;
Τι μυαλά κουβαλάτε ρε γαμώ το μου;

Αν δίνει σε δυο τρεις μάλλον θα δίνει. Αν περίμενα να ανακοινώνεται στο πρόγραμμα δεν θα ζητούσα πληροφορίες από συναγωνιστές. Θα πήγαινα και θα άκουγα. Τώρα για τις μαλακίες που λες ότι ρωτάω , δίκιο έχεις , αλλά τι ακριβώς περιμένεις να ρωτήσω δηλαδη , πότε φεύγει το τρένο για Κατερίνη;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ακριβώς έτσι. Αν πρόσεχα και εγώ στην έκθεση στο σχολείο δεν θα χρειαζόμουν τώρα την υποστήριξη σου για να πω τι σκέπτομαι.

και να σκεφτείς φίλε την πρώτη χρονιά για Πενεπιστήμιο έγραψα έκθεση 6,5! Εκτός θέματος, ήταν το θέμα με τον μακρυγιάννη το 87.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε που φτασαμε,να αναζηταμε γλωσοφιλα απο χιλιογαμημενες πουτανες :headbang:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε Ρόμπερτ Ρέντφορντ, δεν του είπα εγώ του ανθρώπου να μην την φιλήσει αφού γουστάρει. Και anal riming ας της κάνει.

Απλά είπα πως η πουτάνα του δεκάρικου στο Μεταξουργείο, δεν γίνεται να έχει ΣΤΑΝΤΑΡ τέτοιες παροχές. Σαν να πας σε ξενοδοχείο των 30 ευρώ τη βραδυά και να απαιτείς Wi-Fi.

Αν θέλει, όποια θέλει δίνει σε όποιον θέλει, αν θέλει κι αυτός. Τόσο απλά.  

Εντάξει, εσύ του απάντησες ως προς τα οικονομικά/business της υπόθεσης, αλλά επειδή κάποιοι θέτουν φιλοσοφικά/ιατρικά θέματα γι' αυτό έκανα την παρέμβαση.

"Ρε Ρόμπερτ Ρέντφορντ", μου άρεσε.

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
και να σκεφτείς φίλε την πρώτη χρονιά για Πενεπιστήμιο έγραψα έκθεση 6,5! Εκτός θέματος, ήταν το θέμα με τον μακρυγιάννη το 87.
Εγώ τα είχα πάει καλύτερα , αλλά όπως βλέπεις και εδώ το πρόβλημα μου είναι πάντα όταν γράφω το εξής: Θεωρώ πως ο συνομιλητής μου βρίσκει κάποια πράγματα προφανή ενώ αυτά τελικά δεν θεωρούνται προφανή απ όλους. Ας πούμε πολλοί εδώ κάνουν το συλλογισμό : Αν πληρώνω περισσότερα αγοράζω περισσότερη ασφάλεια . Δεν σκέπτονται πως αν ας πούμε κάποιος είναι φορέας του aids πιθανόν να  ζητάει να πάρει ακάποτα απ τον κώλο πουτάνες μόνο και μόνο για να μην αισθάνεται μοναξιά ή γιατί μόλις το έμαθε και έχει φρικάρει. Έτσι λοιπόν οι καλές πρακτικές εναπόκεινται στον καθένα μας. Πάντα υπάρχει κίνδυνος αλλά ρε παιδιά υπάρχει και κάτι άλλο που σπρώχνει στις πουτάνες.

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
ρε που φτασαμε,να αναζηταμε γλωσοφιλα απο χιλιογαμημενες πουτανες :headbang:
Μην σκαλώνεις . Και μην τις λες χιλιογαμημένες , τις αδικείς. Αν εργάζονται 20 μέρες το μήνα 11 μήνες το χρόνο 30 πελάτες τη μέρα μας κάνει 6.600 πούτσες ετησίως , χώρια τα ερασιτεχνικά στο σπίτι.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μην σκαλώνεις . Και μην τις λες χιλιογαμημένες , τις αδικείς. Αν εργάζονται 20 μέρες το μήνα 11 μήνες το χρόνο 30 πελάτες τη μέρα μας κάνει 6.600 πούτσες ετησίως , χώρια τα ερασιτεχνικά στο σπίτι.
οκ πολυγαμημενες τοτε

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αραγε θα θυμάται καμμια?
:2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μου ερχετσαι αναγούλα μόνο στη σκέψη! μα φιλιά σε οικο, εκει που πάει ο κάθε πακιστανος βρωμιάρης και δεν εχει και ντουζιέρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!! να λεγαμε για στούντιο να παω πάσο αλλά ας μη ξεφτιλίζουμε κάποια πράγματα! μετά θα πας να φιλήσεις τη γυναίκα σου όταν γυρίσεις σπίτι;
Στα στουντιο ειναι καθαροτερα δηλαδη ...... οκ το εμπεδωσαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα εχεις γυναικα στο σπιτι και θα πας σε στουντιο και οικους ανοχης ? Ουαο !!!!!

Δεν εχει και εμοτικον να χτυπαει παλαμακια γμτ !!!!!!  :headbang:

Αλλα εχεις δικιο .... μην ξεφτιλιζουμε καποια πραγματα !!!!!!!!  :headbang:

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Αραγε θα θυμάται καμμια?
:2funny: :2funny: :2funny:
Αν σκεφτείς πως είναι κανονικοί άνθρωποι  , και γαμιούνται με τον κάθε πικραμένο , τότε είναι που τα παίζεις. Προφανώς ερωτεύονται , σίγουρα τις έχουμε δει να κολακεύονται αν πεις καμμιά καλή κουβέντα , γάμησε τα αυτό το σημείο είναι πίκρα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν σκέπτονται πως αν ας πούμε κάποιος είναι φορέας του aids πιθανόν να  ζητάει να πάρει ακάποτα απ τον κώλο πουτάνες μόνο και μόνο για να μην αισθάνεται μοναξιά ή γιατί μόλις το έμαθε και έχει φρικάρει.

Αυτή σου η πρόταση με μπερδεύει, παέι προς ποινικό δίκαιο.

Γενικά όσο περισσότερο πληρώνεις ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ οτι αγοράζεις περισσότερη ασφάλεια. Δηλαδή η γερμανίδα που δουλεύειπραγματικά part time στο μπουρδέλο για να αγοράσει αυτοκίνητο ή πλαστικά βυζιά σίγουρα θα κάνει λιγότερους συμβιβασμούς σε θέματα υγείας (γιατί θα έχει μάλλον και περισσότερες γνώσεις) από την ξελιγωμένη Ρουμάνα του Άρτεμις που βλέπει 50ευρο και γιαλίζει το μάτι της. Και αν σε γουστάρει αλλά και λογω συνθηκών θα σου κάνει καλύτερο γαμήσι από την βραζιλιάνα του Μεταξουργείου που κάνει αγγαρεία.

Γιατί τι άλλο από αγγαρεία μπορεί να είναι για μία γυναίκα σεξ 7 λεπτών σε ένα δωμάτιο τύπου Μεταξουργείου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Συμπερασματικά, όσο κατεβαίνεις στην οικονομική κλίμακα του αγοραίου σεξ, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ αυξάνονται :
1. οι ιατρικοί κίνδυνοι
2. οι πιθανότητες μη ικανοποιητικής συνεύρεσης.

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Αυτή σου η πρόταση με μπερδεύει, παέι προς ποινικό δίκαιο.

Γενικά όσο περισσότερο πληρώνεις ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ οτι αγοράζεις περισσότερη ασφάλεια. Δηλαδή η γερμανίδα που δουλεύειπραγματικά part time στο μπουρδέλο για να αγοράσει αυτοκίνητο ή πλαστικά βυζιά σίγουρα θα κάνει λιγότερους συμβιβασμούς σε θέματα υγείας (γιατί θα έχει μάλλον και περισσότερες γνώσεις) από την ξελιγωμένη Ρουμάνα του Άρτεμις που βλέπει 50ευρο και γιαλίζει το μάτι της. Και αν σε γουστάρει αλλά και λογω συνθηκών θα σου κάνει καλύτερο γαμήσι από την βραζιλιάνα του Μεταξουργείου που κάνει αγγαρεία.

Γιατί τι άλλο από αγγαρεία μπορεί να είναι για μία γυναίκα σεξ 7 λεπτών σε ένα δωμάτιο τύπου Μεταξουργείου.
Υψηλότερη τιμη = Λιγότεροι πελάτες = Περισσότερη ασφάλεια . Έχεις βασιστεί ποτέ στο δεύτερο ίσον; Εγώ πάντως όχι. Εδώ , όπως φαίνεται και από τις κριτικές , ακόμη και το υφηλότερη τιμή = καλύτερο service δεν είναι σίγουρο. Το ποινικό που λες το ανέφερα ως ακραίο παράδειγμα του "δεν ξέρεις από που θα σου' ρθει"

OP
OP
PAPARIAMANTOLES

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Συμπερασματικά, όσο κατεβαίνεις στην οικονομική κλίμακα του αγοραίου σεξ, ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ αυξάνονται :
1. οι ιατρικοί κίνδυνοι
2. οι πιθανότητες μη ικανοποιητικής συνεύρεσης.
Οκ το ξαναείπα είσαι καλύτερος στα γραπτά

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τι εννοώ, κατά κανόνα.

Ασ πούμε τα ακριβά "call girls" των 200 € που διαφημίζονται σε αυτό το σάιτ, τι είναι;

Κινούμενα Μεταξουργεία που κάθονται σε ένα ξενοδοχείο και παίρνουν τον ένα μετά τον άλλο, αυτό δεν είναι ούτε call girl ούτε έχει τον χαρακτήρα του exclusive που πρέπει να έχει ένα call girl. Είναι Ανατολικές που αντί Μεταξουργείο περιμένουν στο ξενοδοχείο. Γι αυτο και κάποιοι τρώνε απίστευτες φόλες και με τέτοια "call girls" (του πούτσου)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom